Beste dating apps

De 7 beste alternatieven voor Second Love!

second love alternatieven

Op zoek naar een Second Love alternatief? In dit artikel ga je meer te weten komen wat de 7 beste alternatieven voor Second Love zijn. Je hebt misschien wel van Second Love gebruik gemaakt en veel nadelen ondervonden of je bent erop uitgekeken. Gelukkig zijn de Second Love alternatieven beter dan Second Love zelf en heb je veel meer kans om buitenechtelijke affaires of andere spannende avonturen te vinden.

Wat zijn de nadelen van Second Love?

 • De app valt niet te downloaden
 • De website is verouderd
 • Weinig mogelijkheden als gratis lid
 • Betaalde abonnementen zijn duur
 • Veel meer mannen dan vrouwen
 • De website werkt soms niet goed
 • Geen moderne functies of opties

De 7 beste Second Love alternatieven

1. Novamora – het beste Second Love alternatief

Novamora app

Ben je op zoek naar een Second Love alternatief? Dan moet je bij de Novamora app zijn. Wat Novamora het beste alternatief maakt, is de populariteit, het eenvoudige gebruiksgemak en de vele moderne functies.

Novamora biedt veel handige functies aan voor het vinden van leuke leden. Wat dat betreft werkt deze dating app een stuk eenvoudiger dan Second Love. Door gebruik te maken van een handige zoekfilter en een vlug beoordelingssysteem ga je snel leuke gebruikers vinden. Je kunt uitgebreide profielen bekijken, privéfoto’s bekijken, flirten met andere gebruikers, berichten sturen en nog veel meer.

Anders dan Second Love is Novamora bedoeld voor alle spannende intenties, waaronder dus ook vreemdgaan. Doordat het erg populair en gebruiksvriendelijk is, zul je hier sneller spannende avonturen gaan vinden. Het aanmelden bij dit Second Love alternatief is volledig gratis.

Voordelen

 • Beter dan Second Love
 • Gebruiksvriendelijker
 • Veiliger en betrouwbaarder
 • Je wordt sneller succesvol

Nadelen

 • De app is eveneens beschikbaar in de browser
Gratis aanmelden op Novamora!

2. Victoria Milan – de nummer 1 voor buitenechtelijke affaires

Victoria Milan

Eveneens als Second Love is Victoria Milan ook bedoeld om een spannende affaire of avontuur te vinden. Victoria Milan noemt zichzelf de nummer 1 voor buitenechtelijke affaires en avonturen. Dit mag ook wel, het datingplatform telt ruim 9,5 miljoen gebruikers en is hiermee vele malen populairder dan Second Love.

Het is niet moeilijk om een spannende affaire of avontuur te zoeken op Victoria Milan. Je gaat op een eenvoudige manier zelf op zoek naar leuke mannen of vrouwen. Wanneer je een leuk iemand ziet, kun je het volledige profiel bekijken en diegene direct een berichtje sturen.

Wat Victoria Milan beter maakt dan Second Love is dat het volledig anoniem is. Victoria Milan heeft speciale tools ontwikkeld waarmee je je foto’s onherkenbaar kunt maken. Bovendien kun je je inschrijven met een verzonnen naam en werkt het met privéfoto’s.

Voordelen

 • Populairder dan Second Love
 • De app kun je downloaden
 • Speciale tools voor anonimiteit

Nadelen

 • Geen geavanceerde matching
Gratis aanmelden op Victoria Milan!

3. Ondeugend Daten – voor alle spannende intenties

ondeugend daten

Waar Second Love iets specifieker voor spannende affaires is bedoeld, is Ondeugend Daten voor alle spannende intenties bedoeld. Want het maakt hier niet uit wat je zoekt, je wordt hier altijd succesvol in je zoektocht.

Ondeugend Daten heeft veel betere functies beschikbaar dan Second Love. Zo ga je een handig zoekfilter en vlug beoordelingssysteem gebruiken. In dit vlugge beoordelingssysteem beoordeel je andere gebruikers op basis van hun profielfoto. Hierbij geef je aan of je ze leuk vindt, misschien leuk vindt of wilt overslaan. Wanneer beide gebruikers elkaar leuk vinden, ontstaat er een match. Voornamelijk is deze functie een erg leuke manier om gebruikers te ontmoeten.

Wat dit Second Love alternatief beter maakt, is dat je hier veel mogelijkheden hebt als gratis lid. Zo kun je bijvoorbeeld gratis contact leggen met andere gebruikers. Mocht je meer mogelijkheden willen, zijn de betaalde abonnementen een optie. Deze zijn lang niet zo duur als op Second Love.

Voordelen

 • Betere functies en mogelijkheden
 • Veel gratis mogelijkheden
 • Goedkope abonnementen
 • Een goed Second Love alternatief

Nadelen

 • Niet specifiek voor mensen in een relatie bedoeld
Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

4. Secretflirt – in het geheim flirten met anderen

secretflirt

Wil je in het geheim flirten met andere mannen en vrouwen? Dan moet je bij Secretflirt zijn. Het is opgericht voor mannen en vrouwen die meer spanning, avontuur en passie in het leven zoeken. Hierbij maakt het niet uit of je een relatie hebt. Je legt op Secretflirt in het geheim contacten met andere mensen die op zoek zijn naar spannende dates, geheime liefde of een korte affaire.

Secretflirt heeft misschien nog wel een eenvoudiger design dan Second Love. Hierdoor werkt de dating app nog handiger en is het niet lastig om in het geheim leuke gebruikers te vinden en daarmee te flirten.

Eveneens als Second Love valt de Secretflirt app niet te downloaden op je telefoon, maar is het beschikbaar in de browser. Dit is wel zo veilig, want mocht je partner in jouw telefoon kijken, ziet hij of zij geen vreemdgaan app of iets dergelijks.

Voordelen

 • Veiliger en discreter
 • Veel mogelijkheden als gratis lid
 • Eenvoudiger design

Nadelen

 • App valt eveneens niet te downloaden

5. Mysecretdate – ook een goed Second Love alternatief

Mysecretdate

Mysecretdate vormt ook een prima alternatief voor Second Love. Deze datingwebsite staat voor alles wat spannend is. Of je nu op zoek bent naar een spannende date of een affaire buiten je relatie om, het maakt niet uit op Mysecretdate. De dating app zegt dat je droom hier werkelijkheid gaat worden.

Door middel van 3 stappen ga je leuke gebruikers vinden. Allereerst maak je een gratis profiel aan, dit kan volledig anoniem en het profiel wordt niet weergegeven in zoekmachines. Vervolgens ga je op zoek naar een geheime date door zoekfilters te gebruiken en profielen te bezoeken. Tenslotte stuur je berichten en spreek je in het geheim af.

Anders dan op Second Love hoef je hier niet eerst een account op aan te maken om profielen te kunnen zien. Zodra je op Mysecretdate komt kun je eerst profielen bekijken en kun je daarna pas beslissen om een gratis account aan te maken.

Voordelen

 • Geen account nodig
 • Gemakkelijk chatten

Nadelen

 • Je hebt credits nodig
Gratis aanmelden op Mysecretdate!

6. Lexa – één van de populairste dating apps

Lexa app

Wil je leuke singles in je omgeving ontmoeten? Dan moet je bij de dating app Lexa zijn. Lexa is één van de populairste dating apps in Nederland en het is veel populairder dan Second Love. Cijfers bevestigen dit wel, per maand worden er meer dan 4,8 miljoen berichten gestuurd op het datingplatform. Anders dan Second Love is Lexa voor iedereen bedoeld. Maar je kunt het ook zeker gebruiken om een spannende affaire of avontuur te vinden buiten je relatie om.

Wat Lexa een erg goede dating app maakt, zijn de handige functies en de grote kans om succesvol te worden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van zoekfilters, matching en een vlug beoordelingssysteem.

Lexa heeft speciale tools ontwikkeld zodat je anoniem van de dating app gebruik kunt maken. Zo heb je een incognito functie waarmee je niet zichtbaar bent op de app en je jouw profiel alleen zichtbaar maakt voor singles waarin je interesse hebt. Verder kun je instellen dat je alleen wordt benaderd door profielen die bij jouw criteria passen.

Voordelen

 • Veel populairder dan Second Love
 • Meer opties en mogelijkheden
 • Veilig en anoniem

Nadelen

 • Niet specifiek voor spannende avonturen
Gratis aanmelden op Lexa!

7. Ashley Madison – wereldwijd een populaire vreemdgaan app

ashley madison

Ashley Madison is wereldwijd een populaire app die gebruikt wordt om affaires of andere discrete relaties te vinden. De slogan van Ashley Madison luidt dan ook: “life is short. Have an affair”.

Je kunt door de zoekfilters te gebruiken in de app gemakkelijk afstemmen naar wie je op zoek bent. Vervolgens krijg je profielen te zien die goed bij je passen en kun je profielen swipen of bladeren door profielen in je omgeving.

Anders dan bij Second Love valt de Ashley Madison app wel te downloaden. Het is zo ontwikkeld dat de app een anoniem icoon heeft, zodat je partner deze app niet zo snel op je telefoon ziet staan.

Voordelen

 • Wereldwijd populair
 • Een anoniem app icoon

Nadelen

 • Je hebt credits nodig
 • Minder populair in Nederland dan Second Love
Gratis aanmelden op Ashley Madison!
Nick Evertse
Nick Evertse is de datingexpert die weet welke dating app jij moet kiezen om succesvol te worden. Hij heeft honderden dating apps getest en weet precies waar je de meeste kans maakt op daten of relaties. Verder is Nick Evertse datingcoach en begeleidt hij cliënten bij het daten. Hij is dol op schrijven, bordspellen en daten.

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.