Review

Review Be2 dating app! Lees hier hoe de dating app werkt!

be2

Be2 is een populaire datingapp in Nederland en andere landen in Europa. De site bestaat al sinds 2004 en heeft dus al velen jaren ervaring op het gebied van matchmaking. Sinds enkele jaren is de app van Be2 ook op de markt gekomen en is erg populair. Er zitten maar liefst meer dan 16 miljoen leden over heel de wereld op de app van Be2. Be2 heeft een uniek concept waarmee jij een echte relatie kan vinden. Je wordt namelijk gekoppeld aan mensen die goed bij jou passen. In dit artikel ga je alles lezen over de dating app Be2!

Waarom gebruik maken van de Be2 dating app?

Be2 is een bekende datingsite met verschillende voordelen ten opzichte van andere datingsites. Doordat de app al langere tijd bestaat, is er al een goede reputatie opgebouwd. Je weet dus wat je te verwachten staat zonder voor verrassingen te komen staan.

Het meest unieke aspect aan Be2 is het matchingsysteem. Wanneer je een profiel aanmaakt, moet je eerst een uitgebreide persoonlijkheidstest invullen. Op basis van jouw antwoorden word je gekoppeld aan andere gebruikers. Op basis van een wetenschappelijke test wordt er gekeken hoe goed verschillende mensen bij elkaar passen. Dit is een groot voordeel omdat je zo veel meer kans hebt iemand tegen te komen die echt bij jou past. Het is dus niet meer nodig om eindeloos door profielen heen te scrollen die jou helemaal niet interesseren. Deze manier van matching zorgt ook voor een hoger slagingspercentage. Be2 is dus een goede app als je op zoek bent naar een serieuze relatie met iemand die goed bij jou past.

Gratis aanmelden op de Be2 app!

De app downloaden en aanmelden

Be2 heeft zowel een app als een website. Veel mensen zullen een app misschien handiger vinden omdat je deze gemakkelijk op je telefoon kunt downloaden en altijd kunt gebruiken.

De app is gratis te downloaden via de App store of Google Play. Wanneer je de app opent dien je eerst jouw land te kiezen. Daarna kan je meteen beginnen met de aanmeldingsprocedure. Je begint met het invullen van jouw eigen geslacht en het geslacht waar jij naar op zoek bent.  Je kan je dan gratis registreren door je emailadres en wachtwoord in de vullen.

Daarna begin je aan de persoonlijkheidstest. In deze test vul je een aantal vragen in over jezelf, wat je zoekt in een ander en hoe jij je gedraagt in een relatie. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd hoe goed bepaalde karaktereigenschappen bij jou passen (ben je georganiseerd, rustig, romantisch?). Ook wordt er gevraagd wat jij belangrijk vindt in een ander en in een relatie in het algemeen. Het is belangrijk om deze vragen op jouw gevoel in te vullen en er niet te lang over na te denken. De persoonlijkheidstest duurt maar een aantal minuten.

Daarna heb je nog de kans om wat algemene informatie over jezelf in te vullen. Denk hierbij aan lengte, haarkleur, oogkleur, woonplaats en lengte. Hierna kom je op jouw eigen profiel uit. Je kan hier nog een aantal leuke foto’s en een bio toe voegen. Op je profiel kun je ook nog extra dingen toe voegen zoals vragen die jouw matches kunnen invullen, jouw favoriete onderwerpen en jouw standpunten en waardes. Wanneer jouw Be2 profiel helemaal klaar is kun je beginnen met daten!

Be2 app

Hoe werkt de dating app Be2?

Be2 is heel gemakkelijk in gebruik. Nadat je een profiel aangemaakt hebt, gaat de app voor jou op zoek naar matches die bij jou passen op basis van de persoonlijkheidstest. Je kan zelf ook nog een aantal filters instellen op basis van uiterlijke kenmerken, locatie en normen en waarden. Je kan dan de profielen van andere gebruikers gaan bekijken. Hier kan je meteen zien op welke punten jullie overeenkomen en waar jullie op verschillen. Doordat de gebruikers best veel informatie moeten invullen over hunzelf in de app, kan je gelijk zien of iemand bij jou zou passen of niet. Wanneer je iemand voorbij ziet komen die jou interesseert, kan je deze persoon meteen een berichtje sturen. Je kan er ook voor kiezen om het profiel te liken om een ijsbreker te doen. Bij een ijsbreker kan je een vraag invullen die de ander bedacht heeft. Hierdoor heb je meteen een leuke opening voor een gesprek.

Wat zijn de kosten?

Je kan de app gratis downloaden en ook gratis een profiel aanmaken. Het is dan ook mogelijk om de matches te bekijken. Op deze manier heb je alvast een voorproefje van de app en kan je bepalen of je een lidmaatschap wilt afsluiten. Op een gratis account kan je helaas alleen maar profielen bekijken, maar geen berichten sturen of ontvangen. Hiervoor moet je een premium lid worden.

Dit zijn de kosten voor een abonnement op de Be2 app.

  • 1 maand: €69,99
  • 3 maanden: €179,99 (dit is omgerekend €60,00 per maand)
  • 6 maanden: €239,99 (dit is omgerekend €40,00 per maand).

Het is goed om even te benoemen dat voor hoe langer je een abonnement afsluit, hoe goedkoper het per maand wordt. Het is dus voordeliger om een lidmaatschap voor een langere tijd af te sluiten. De prijzen lijken misschien wat aan de hoge kant, maar hier krijg je wel veel functies voor terug. Wanneer je een premium lid bent, kan je ten eerste onbeperkt berichten ontvangen en versturen. Je kan ook de foto’s van andere gebruikers duidelijk zien en bekijken. Daarnaast kan je ook zien welke leden jouw profiel bekeken hebben en je kan leden als favoriet toevoegen. Wanneer je openstaat voor een serieuze relatie is het zeker de moeite waard om dit lidmaatschap te overwegen.

Functionaliteiten van Be2

De Be2 app heeft een aantal handige functionaliteiten die de app doen uitblinken. Hier staan ze even opgesomd.

Matches gebaseerd op een persoonlijkheidstest

De Be2 app is vooral gericht op mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Hiervoor hebben ze een super handig matchingsysteem dat jou koppelt aan mensen die ook echt bij jou passen. Hierdoor is de kans om een serieuze en leuke partner te vinden een stuk groter. De matching is gebaseerd op een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Jouw antwoorden worden dan vergeleken met de antwoorden van andere gebruikers. Er wordt dan gekeken hoe compatibel jij bent met een ander persoon. De app stelt jou dan alleen voor aan mensen die goed bij jou zouden passen. Hierdoor zijn de matches veel waardevoller dan bij andere apps.

Veiligheid en privacy

Be2 is ook erg goed bezig om de app zo veilig mogelijk te houden. Alle profielen worden bijvoorbeeld eerst handmatig gecontroleerd. Hierdoor is de kans op nepprofielen of ongepaste profielen veel kleiner. Kom je nu toch zo’n soort profiel tegen, dan kan je dit heel gemakkelijk melden. Verder zijn jouw gegevens ook goed beveiligd. Andere gebruikers kunnen alleen de informatie zien die jij op jouw profiel openbaar gemaakt hebt. Jouw emailadres of telefoonnummer zijn dus alleen beschikbaar als je deze zelf met iemand deelt. De Be2 app is dus erg veilig en staat hierom ook goed aangeschreven

Leuke interacties en profielen

In de Be2 app kan je niet alleen chatten met andere gebruikers, maar heb je nog veel meer leuke opties. Je kan profielen liken, waarmee je aangeeft dat je de ander interessant vindt. De app heeft ook een hele leuke nieuwe functie waarbij je bepaalde vragen kan instellen op jouw profiel. Een andere gebruiker kan deze ‘ijsbrekers’ dan invullen. Op deze manier heb je meteen meer informatie over de ander en kan je zo veel gemakkelijker een gesprek beginnen. Je hebt in de app ook veel mogelijkheden om informatie toe te voegen op jouw profiel. Je kan dus zo veel informatie delen als jij wilt. Bij andere gebruikers is dit ook heel handig; je kan in een oogopslag hobby’s of interesses bekijken.

Zoeken en filteren

Nog een hele handige functie in de Be2 app is dat je ook profielen kunt zoeken en filteren. Wil jij bijvoorbeeld iemand vinden die bij jou in de buurt woont? Of wil je absoluut niet gematcht worden met iemand die rookt? Dan kan je dit gewoon instellen. De app zal dan automatisch deze zoekfilters op jouw bestaande matches toepassen. Nog een handige functie van de app is dat je kan zien wie er op dit moment online zijn. Als je zin hebt om meteen een gesprek aan te gaan, is het dus handig om ook hier bij te kijken.

Be2 app

Welke gebruikers zijn te vinden op de app?

Op de Be2 app is iedereen welkom! Veel datingapps of datingwebsites richten zich tegenwoordig op een specifieke doelgroep. Het is dus handig om van tevoren te weten welke doelgroep er aanwezig zijn op welke apps. Bij Be2 hoef jij je hier geen zorgen over te maken. De app is ten eerste geschikt voor alle leeftijden. Doordat de app een groot ledenbestand heeft zullen er waarschijnlijk ook genoeg leden zijn in jouw leeftijdscategorie. De Be2 app is ook geschikt voor mensen met verschillende soorten seksualiteiten. Als je jouw profiel aanmaakt kan je heel gemakkelijk jouw eigen geslacht invullen en naar welk geslacht jij op zoek bent.

De Be2 app is wel bedoeld voor mensen die serieus op zoek zijn naar een relatie. Het is dus niet een hele geschikte app als je een snelle date wilt. Dan zijn apps zoals Tinder of Bumble misschien een betere optie. De website van Be2 vermeldt ook dat het percentage mannen en vrouwen op de app ook redelijk in balans is. Het is dus niet het geval dat er veel meer mannen dan vrouwen zijn.

Contact met klantenservice van Be2

Bij de klantenservice van Be2 kan je terecht met vragen of klachten over het lidmaatschap, de app of andere dingen. De klantenservice is beschikbaar via het volgende emailadres: klantenservice@be2.nl. Voordat je contact opneemt met de klantenservice is het altijd handig om eerst even op de website te kijken. Hier staat vaak al veel algemene informatie die jouw vraag misschien kan beantwoorden.

De klantenservice van Be2 is ook altijd actief aan de slag met het beoordelen van nieuwe profielen. Hiermee voorkomen ze dat er ongepaste informatie op de profielen staan of dat er nepprofielen worden aangemaakt. Wanneer een profiel gerapporteerd wordt, kijken zij hier ook naar.

Download de Be2 app

Gratis aanmelden op Be2!

Over de dating app

De datingapp Be2 is opgericht in 2004. Met hun unieke concept brengen ze dus al jarenlang mensen bij elkaar. Het doel van de app is om mensen aan elkaar voor te stellen die toe zijn aan een serieuze en waardevolle relatie. De datingsite is actief in verschillende landen over heel de wereld en heeft ook al miljoenen leden. Het aantal leden stijgt nog steeds elke dag. De Be2 datingapp is perfect voor jou wanneer je klaar bent met het eindeloze swipen en de nutteloze gesprekken op andere datingapps. Met behulp van Be2 is er een grote kans dat jij een leuke partner vindt die goed bij jou past.

Pieter de Jong
Pieter de Jong is datingcoach die al jaren ervaring heeft op het gebied van dating en tekstenschrijver is. Hij heeft honderden dating apps getest en coacht mensen 1-op-1 op het gebied dating en relaties. Door deze expertise deelt hij graag zijn kennis met de lezers van de Datingappwijzer.nl, zodat iedere persoon de juiste dating app kan kiezen. Een leuk weetje over hem: hij heeft zijn huidige vriendin ook op een dating app ontmoet.

Meer in Review

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.