Review

Cupify app review: deze dingen moet je weten van de app!

cupify

Veel dating apps hebben verborgen kosten en moet je betalen voor meer mogelijkheden. Cupify heeft hier een oplossing voor bedacht en heeft een dating app ontwikkeld die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is.

Je ontmoet op een eenvoudige en veilige manier leuke singles op de Cupify app. Door handige zoekfilters en andere functies heb je binnen de kortste keren een leuk iemand gevonden met wie je binnenkort misschien wel gaat daten. In dit artikel ga je alles lezen over de website en app van Cupify. Zo ga je te weten komen wat Cupify precies is, hoe de app werkt, de eventuele kosten van het betaalbare daten en nog veel meer.

Waarom voor Cupify kiezen?

 • Betaalbaar en toegankelijk daten
 • Keuze uit veel singles
 • Eenvoudige app/website
 • Veilig daten
 • Klantenservice die altijd klaarstaat
Gratis aanmelden op Cupify!

Wat is Cupify in het kort?

De datingsite en app Cupify is op de markt gekomen om eenvoudige en bovenal betaalbare dating aan te bieden. Veel dating apps hebben verborgen kosten, zo moet je bijvoorbeeld een abonnement aanschaffen om extra mogelijkheden te krijgen op de app. Deze kosten zijn vaak behoorlijk en daarom heeft Cupify besloten om op de markt te komen met een betaalbare app en online dating voor iedereen toegankelijk te maken. Ook al ben je weinig geld kwijt voor de app, Cupify doet er alles aan om een veilig platform te bieden. De dating app treedt fel op tegen nepprofielen en heeft een klantenservice die altijd voor je klaarstaat.

De Cupify app is nog niet zo heel lang op de markt, maar ondanks dat heb je de keuze uit veel singles.

Helaas is de Cupify app niet te downloaden in Google Play of in de App Store. Het is een web app die alleen in de browser beschikbaar is. Dit heeft zo z’n voordelen, je hoeft namelijk geen moeilijke dating app te downloaden op je telefoon.

hoe werkt cupify

Hoe werkt Cupify?

Doordat Cupify een toegankelijk en betaalbare dating app is kun je er eenvoudig gebruik van maken. De app werkt eenvoudig en is traditioneel ingericht: jij gaat op de Cupify app zelf op zoek naar leuke gebruikers. De app maakt namelijk niet gebruik van moderne functies of een moeilijk matchingssysteem, maar je vindt andere profielen met behulp van de zoekfilter. In de zoekfilter geef je precies aan naar wat voor iemand je op zoek bent, waarna je profielen te zien krijgt die goed bij je passen. Ook vallen er leuke gebruikers te vinden door het spel FotoZapper, wat op een soort Tinder lijkt.

Je zult al snel een leuk iemand vinden op de app. Als je iemand hebt gevonden, kun je direct contact leggen met die persoon. De andere persoon hoeft jou niet eerst leuk te vinden voordat je berichten kan sturen. Je kunt direct berichten sturen of flirten door een knipoog te sturen. Er zal al snel een leuk gesprek op gang komen en wie weet is het wel je toekomstige partner.

Cupify account & profiel aanmaken

Om van Cupify gebruik te maken dien je eerst een account aan te maken. Deze maak je al binnen een minuut gratis aan, daarna kun je direct van de datingsite en app gebruikmaken. Zodra je op de website van Cupify komt, wordt de aandacht al direct getrokken door twee knoppen: inschrijven en inloggen.

Cupify aanmelden

Cupify account aanmaken

Je maakt al snel een account aan door op de knop ‘Inschrijven’ te klikken. Om je in te schrijven geef je een aantal algemene gegevens van jezelf op stap voor stap. Dit zijn gegevens zoals profielnaam, e-mailadres, geboortedatum, woonplaats, geslacht, opleiding, lengte en nog een paar gegevens. Zodra je deze gegevens hebt ingevuld, is je account aangemaakt en dien je alleen nog het opgegeven e-mailadres te bevestigen.

Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je direct van de website gebruik maken. Het is echter slim om eerst je profiel verder in te vullen. Je kunt namelijk nog veel informatie van jezelf vertellen en een aantal foto’s toevoegen aan je profiel. Zo krijgen gebruikers een duidelijk beeld van je en maak je meer kans om een leuk iemand te vinden.

Tips om een goed Cupify profiel aan te maken:

Het spreekt grotendeels voor zich hoe je het profiel moet invullen. We hoeven hier niet meer informatie over te vertellen, je dient alleen naar de pagina ‘Mijn profiel’ te gaan. We hebben wel een aantal belangrijke tips voor je profiel om extra snel succesvol te worden op de dating app.

Tips voor je profiel:

 • Gebruik scherpe foto’s waar je duidelijk opstaat. Foto’s waarop je iets interessants aan het doen bent of met een filter doen het over het algemeen goed op dating apps.
 • Voeg minimaal 3 foto’s toe aan je profiel.
 • Schrijf een leuke omschrijving met humor voor je profiel. Vertel bijvoorbeeld over je ergste blunder.
 • Vul alle informatie in op je profiel, zo krijgen andere gebruikers een duidelijk beeld van je.
 • Wees niet te nauwkeurig wat je zoekt, zo kom je genoeg leuke gebruikers tegen.

Functies van de app

Onlangs dat Cupify een betaalbaar platform is, biedt het veel leuke en unieke functies aan. Veel van de functies helpen je bij het vinden van leuke singles en het daarmee in contact komen. Alle functies waar je van gebruik kunt maken, zijn te vinden in een overzichtelijk menu. Houdt er rekening mee dat je niet van alle onderstaande functies gratis gebruik kunt maken, voor sommige moet je VIP-toegang hebben. Dit valt verderop in dit artikel over te lezen.

Van deze functies kun je gebruik maken:

 • Profielen bekijken
 • Uitgebreide zoekfilter
 • FotoZapper
 • Gebruikers toevoegen aan favorieten
 • Flirten met gebruikers
 • Berichten versturen en ontvangen
 • Profielbezoekers bekijken
 • Zien welke profielen jij hebt bezocht
 • Gebruikers blokkeren of rapporteren

FotoZapper: snel profielen beoordelen

Over één functie vertellen we iets meer informatie, dit is nodig om de functie goed te begrijpen. De functie FotoZapper is een unieke functie en lijkt een beetje op Tinder. Met deze functie krijg je één voor één profielen te zien die je beoordeelt. Dit doe je door aan te geven of je iemand leuk vindt, misschien leuk vindt of liever wilt overslaan. Vinden beide gebruikers elkaar leuk? Dan ontstaat een match en kan je berichten naar elkaar verzenden.

Cupify fotozapper

Is Cupify gratis?

Cupify wil een dating app aanbieden die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is, daarom is het in eerste instantie volledig gratis. Je maakt een gratis account aan, gaat op zoek naar leuke singles en kan enkele berichten versturen.

Je kunt echter niet van alle functies die de dating app aanbiedt gratis gebruikmaken. De functies die gratis beschikbaar zijn, zijn puur bedoeld om de dating app uit te testen en te kijken of het wat voor je is. Mocht je meer mogelijkheden willen op de dating app, heb je VIP-toegang nodig.

Cupify kosten: zo betaalbaar date je

Een ander woord voor VIP-toegang is ook wel een betaald abonnement. Een betaald abonnement heft alle beperkingen op en dan kun je van alle functies op Cupify gebruik maken. VIP-toegang kan worden afgesloten voor verschillende periodes en brengt verschillende voordelen met zich mee.

Deze extra mogelijkheden krijg je met VIP-toegang:

 • FotoZapper volledig gebruiken
 • Persoonlijke berichten versturen
 • Alle foto’s van iemand bekijken
 • Profielbezoekers bekijken
 • Berichten lezen

Dit zijn de kosten van Cupify van VIP-toegang:

 • 1 maand voor €24,99
 • 2 maanden voor €19,99
 • 4 maanden voor €11,99

Onlangs dat je wat moet betalen voor de dating app zijn de kosten van Cupify vele malen lager dan die van andere dating apps. Voor bijvoorbeeld Tinder Gold of Tinder Platinum betaal je al snel €30 per maand. Om het extra betaalbaar te maken voor nieuwe gebruikers geeft de dating app vaak een korting van 20% op de prijzen.

Cupify kosten

Cupify gratis en VIP-toegang met elkaar vergelijken

Je twijfelt wellicht om een abonnement aan te schaffen om VIP-toegang te krijgen. Het beste kun je het gratis en betaald lidmaatschap met elkaar vergelijken, zo weet je welke extra mogelijkheden je gaat krijgen. Wij helpen je daarmee een handje en vergelijken hieronder de twee met elkaar:

FunctiesGratisVIP-toegang
Profiel aanmakenXX
Profielen bekijkenXX
Gebruik maken van de zoekfilterXX
FotoZapper gedeeltelijk gebruikenXX
FotoZapper matches bekijkenXX
Knipogen versturen (flirten)XX
Gebruikers toevoegen aan favorietenXX
Hoofdfoto van iemand bekijkenXX
Meerdere foto’s van iemand bekijken X
Persoonlijke berichten sturen X
Berichten lezen X
FotoZapper volledig gebruiken X
Profielbezoekers bekijken X

Download de Cupify app

Gratis aanmelden op Cupify!

Veelgestelde vragen over Cupify

Ondanks dat Cupify een eenvoudige dating app is, kunnen er toch nog vragen ontstaan over het gebruik ervan. Omdat we geen antwoord op alle vragen kunnen geven in de bovenstaande tekst, doen we het kort en bonding in dit overzicht.

Voor wie is Cupify bedoeld?

Cupify is voor iedereen bedoeld die wil daten, het biedt namelijk een toegankelijk datingnetwerk voor iedereen aan. Je kunt er terecht om dates, vriendschappen of een relatie te vinden. Het wordt echter niet gebruikt om spannende of andere vlugge dates te vinden. Voor de rest maakt het niet uit wie je bent, je bent altijd welkom op Cupify. Er zijn voornamelijk singles te vinden tussen de 18 en 50 jaar.

Hoe oud moet je zijn voor Cupify?

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om gebruik te mogen maken van Cupify. Bij het aanmaken van een account moet je je geboortedatum opgegeven, deze wordt gecontroleerd. Daarentegen zit aan de app geen maximale leeftijd verbonden.

Hoe kan ik de klantenservice van Cupify bereiken?

De klantenservice van Cupify staat altijd voor je klaar om je te helpen, zelfs ’s avonds en in het weekend. Mocht je vragen hebben kun je het beste eerst kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door middel van een contactformulier.

Hoe zeg ik Cupify op?

Hiervoor zul je allereerst moeten inloggen op de website. Vervolgens klik je op het icoon van een persoon rechtsboven in de hoek. Je krijgt een menu te zien, klik in het menu op account en vervolgens op uitschrijven. Geef een reden op voor de verwijdering en vul je wachtwoord in. Je dient alleen nog de uitschrijving te bevestigen. Je account met de bijbehorende gegevens worden per direct verwijderd.

Wat zijn goede alternatieven voor Cupify?

Je kunt zeggen dat Cupify uniek is in zijn soort en dat het daten voor iedereen betaalbaar maken. Toch zijn er veel alternatieven voor Cupify die het daten ook niet al te duur maken en toegankelijk zijn voor iedereen. Goede alternatieven zijn Lexa, Parship, Match4me en 50plusmatch.

Cupify review en ervaring

Cupify review

7

Wij van de Datingappwijzer.nl hebben Cupify uitgebreid getest en zijn positief over de dating app. We geven het een 7 van de 10 in vergelijking met andere dating apps. Cupify is een unieke datingsite en app in zijn soort, het maakt daten voor iedereen toegankelijk. Je kunt in eerste instantie volledig gratis gebruik van de app maken en mocht je meer mogelijkheden willen dan ben je niet veel kwijt voor een betaald abonnement.

Het is bovendien een veilig en betrouwbaar datingplatform. Cupify treedt fel op tegen nepprofielen en maakt gebruik van een beveiligde verbinding. Mocht je toch te maken krijgen met ongewenst gedrag, dan kun je profielen gemakkelijk blokkeren en rapporteren.

Ondanks alle voordelen heeft de dating app ook zo zijn nadelen. Zo is de dating app niet te downloaden op je telefoon en moet je het doen webapp in de browser. Ook heeft Cupify niet het modernste design en mis je hier en daar een paar handige functies.

De keuze is aan jou om gebruik te maken van Cupify. Het is in ieder geval een aanrader! Mocht je twijfelen, maak gewoon een gratis account aan om te kijken of de dating app iets voor jou is.

Voordelen
 • Betaalbaar en toegankelijk daten
 • Keuze uit veel singles
 • Eenvoudige app/website
 • Veilig daten
 • Klantenservice die altijd klaarstaat
Nadelen
 • App valt niet te downloaden
 • Je mist hier en daar wat functies
Pieter de Jong
Pieter de Jong is datingcoach die al jaren ervaring heeft op het gebied van dating en tekstenschrijver is. Hij heeft honderden dating apps getest en coacht mensen 1-op-1 op het gebied dating en relaties. Door deze expertise deelt hij graag zijn kennis met de lezers van de Datingappwijzer.nl, zodat iedere persoon de juiste dating app kan kiezen. Een leuk weetje over hem: hij heeft zijn huidige vriendin ook op een dating app ontmoet.

Meer in Review

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.