Beste dating apps

De top 11 beste dating apps voor swingers!

dating apps voor swingers

Wil je swingers ontmoeten en ben je op zoek naar een swingers app? In dit artikel ga je meer te weten komen over de 11 beste dating apps voor swingers. Swinger dating biedt enorm veel voordelen, alleen zul je als stel weinig aansluiting vinden op reguliere dating apps. Zo is het vaak niet mogelijk om je in te schrijven als stel of zijn er weinig andere stellen te vinden op de dating apps.

Daarom zijn er voor ruimdenkende stellen en andere singles speciale swinger apps op de markt gekomen. De 11 beste dating apps voor swingers zetten we in artikel even op een rijtje. Verder lees je ook waar je op moet letten bij het kiezen van een swingers app, krijg je handige tips en komen veelgestelde vragen aan bod.

De 11 best dating apps voor swingers

1. RegioSwingers – de beste swingers app

Regioswingers

Wil je swingers ontmoeten? RegioSwingers is de beste dating app voor swingers, dit komt door de populariteit en het eenvoudige gebruik. Deze app staat onder swingers bekend als de app waar je moet zijn als stel.

Je ontmoet op RegioSwingers gemakkelijk leuke stellen en singles in je omgeving. Het maakt geen gebruik van lastige functies of moeilijke matching. Je gaat in de app heel simpel zelf op zoek naar een ander leuk stel, dit doe je door een uitgebreide zoekfilter te gebruiken. Vervolgens kun je profielen bekijken en eenvoudig met een ander stel contact leggen door een swinger chat.

Er zijn al ontzettend veel swingers avonturen ontstaan dankzij RegioSwingers. Ben jij of zijn jullie de volgende die hier een leuk avontuur vinden? Het aanmelden is volledig gratis en vrijblijvend.

Voordelen

 • Volledig veilig en betrouwbaar
 • Anoniem gebruiken
 • Veel stellen actief
 • Snel succesvol

Nadelen

 • De app is in de browser
Gratis aanmelden op RegioSwingers!

2. Novamora – snel en gemakkelijk swingen

Novamora app

Novamora is een razend populaire app die voor alle spannende avonturen bedoeld is, waaronder swingen. Dagelijks melden er duizenden nieuwe singles en stellen zich aan waardoor je veel keuze hebt.

Je kunt je op Novamora inschrijven als single of als stel, dit doe je door een paar simpele gegevens op te geven. Vervolgens kun je direct gebruik maken van de app en vind je al snel leuk stellen en singles. Novamora werkt door middel van een zoekfilter en een vlug beoordelingssysteem. Verder biedt het handige functies aan zoals profielen bekijken, flirten, privéfoto’s, berichten versturen en nog veel meer. Door al deze handige functies zul je al snel leuke swingers ontmoeten.

Je kunt volledig veilig en anoniem gebruik maken van Novamora. Zo kun je je inschrijven met een verzonnen profielnaam en is het niet verplicht om een foto toe te voegen aan je profiel.

Voordelen

 • Razend populair
 • Anoniem te gebruiken
 • Gratis aanmelden

Nadelen

 • Voor alle spannende intenties bedoeld
Gratis aanmelden op Novamora!

3. Ondeugend Daten – voor alle spannende intenties

ondeugend daten

Net zoals Novamora is Ondeugend Daten ook bedoeld voor alle spannende intenties. Hierdoor kun je de app goed gebruiken om swingers te ontmoeten. Het maakt op Ondeugend Daten niet uit wat je intentie is, je vindt hier altijd wel wat je zoekt.

Ondeugend Daten heeft veel handige functies beschikbaar waarmee je gemakkelijk stellen kunt zoeken die goed bij je passen. Een leuke functie waar we meer over moeten vertellen is bijvoorbeeld FotoZapper. Deze functie kun je vergelijken met Tinder, je beoordeelt namelijk andere profielen van stellen of ze je leuk vindt of wilt overslaan. Wanneer beide gebruikers elkaar leuk vinden, ontstaat er een match.

Je kunt op Ondeugend Daten anoniem blijven zolang jij dit wil. Inschrijven kan met een verzonnen profielnaam, je beslist zelf welke gegevens je deelt en het werkt ook met privéfoto’s. Bovendien is de dating app fel tegen nepprofielen en doet er alles aan om deze te weren.

Voordelen

 • Veel stellen actief
 • Handige functies
 • Veilig en betrouwbaar

Nadelen

 • Voor alle spannende intenties bedoeld
Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

4. Second Love – voor vrijblijvende avontuurtjes

second love

Misschien dat je al wel eens van Second Love hebt gehoord. Het bestaat al sinds 2008 en staat bekend als dé vreemdgaan app in Nederland. Er hebben meer dan 900.000 singles en stellen van de app gebruik gemaakt. Second Love is voornamelijk bedoeld voor mensen die in een relatie zitten, maar je kunt er in praktijk allemaal verschillende soorten spannende dates vinden.

Je kunt je op Second Love inschrijven als single of als stel, dit doe je door een paar simpele gegevens op te geven. Vervolgens kun je direct gebruik maken van de app en ga je op zoek naar leuke stellen. De app werkt erg eenvoudig en prettig, waardoor je al snel succesvol gaat worden in je zoektocht.

Als je op zoek bent naar een trio of meerdere singles voor je een swing avontuur, is dit de plek waar je moet zijn. Het aanmelden is volledig gratis op Second Love.

Voordelen

 • Bekende app in Nederland
 • Direct gratis flirten
 • Geen pottenkijkers

Nadelen

 • De app is in de browser beschikbaar
Gratis aanmelden op Second Love!

5. Mysecretdate – hier wordt jullie droom werkelijkheid

Mysecretdate

Mysecretdate staat voor alles wat spannend en ondeugend is. De swingers site zegt dat je droom hier werkelijkheid wordt, of je nu single of een stel bent. Dagelijks melden honderden nieuwe singles en stellen zich aan, waardoor je veel keuze hebt.

Je kunt je gemakkelijk inschrijven op Mysecretdate als single of als stel en je gaat gemakkelijk andere swingers ontmoeten. Een account aanmaken kan volledig anoniem en wordt niet weergegeven in zoekmachines. Vervolgens ga je op zoek naar een spannende date door een zoekfilter te gebruiken en profielen te bezoeken. Tenslotte stuur je berichten en wie weet met een swingers avontuur als gevolg.

Je kunt op Mysecretdate al direct profielen bekijken en je hoeft niet eerst een account aan te maken. Zo kun je alvast kijken of het iets voor je is.

Voordelen

 • Geen account nodig
 • Je droom wordt hier werkelijkheid

Nadelen

 • App beschikbaar in de browser
 • Je hebt credits nodig
Gratis aanmelden op Mysecretdate!

6. Passie voor Twee – een goede swingers site

passie voor twee

Passie voor twee is een redelijk nieuwe swingers site in Nederland, toch is het al erg populair onder stellen. Op Passie voor Twee kun je gemakkelijk swinger avonturen vinden zonder verplichtingen, direct flirten met leden en hier zijn alleen serieuze profielen te vinden.

Deze swingers site werkt erg eenvoudig, het heeft wat dat betreft echt nog een traditionele werking. Door zoekvoorkeuren in te stellen zoek je andere stellen in je omgeving. Zie je een leuk iemand? Dan kun je het volledig profiel bekijken en heb je verschillende opties om met iemand in contact te komen.

Passie voor Twee is een swingers site, maar het heeft ook een dating app beschikbaar. Deze app is beschikbaar in de browser, wat veel voordelen biedt. Zo hoef je bijvoorbeeld geen moeilijke dating app op je telefoon te installeren.

Voordelen

 • Goede swingers site
 • Direct flirten

Nadelen

 • De app is in de browser beschikbaar
 • Verouderde website
 • Geen klantenservice

7. 3Fun – een leuke swingers app voor trio’s

3fun

3Fun is een internationale dating app die speciaal voor swingers is bedoeld. Het telt ruim 2,5 miljoen actieve gebruikers en per dag worden er meer dan 800.000 berichten op de app gestuurd. Deze app is voornamelijk bedoeld als je als stel op zoek bent naar een trio.

Jij en je partner kunnen allebei een account op de app aanmaken en deze met elkaar verbinden. Zo kun je ieder apart op zoek gaan naar leuke leden. Heb je een leuk gesprek? Dan kun je je partner uitnodigen voor een groepsgesprek.

3Fun heeft veel maatregelen genomen rondom de veiligheid, waardoor het een veilige dating app is. Zo werkt het met geverifieerde profielen, is het niet mogelijk om screenshot te maken. Ook is alle porno en naakte inhoud niet toegestaan en zijn alle foto’s en berichten beveiligd.

Voordelen

 • Veel actieve leden
 • Je partner uitnodigen voor een groepsgesprek

Nadelen

 • Weinig gebruikers in Nederland
 • De app hapert soms

8. SDC Swingers Date Club – voor swingers dating

SDC dating app

SDC is een populaire dating app voor ruimdenkende stellen en singles. Het telt in totaal meer dan 3 miljoen gebruikers verdeelt over de wereld. Je kunt de app direct downloaden en een account aanmaken. Je krijgt de eerste 3 dagen een proeflidmaatschap waarmee je toegang krijgt tot alle functies.

Op de app ga je andere stellen en singles gemakkelijk ontmoeten. Zo kun je zien wie er in je directe omgeving is, kun je nieuwe leden bekijken en heb je uitgebreide zoekfuncties. Je legt gemakkelijk contact met iemand en daarbij kun je privéfoto’s of spraakberichten sturen. Verder heeft de app chatrooms en groepen.

Het unieke en leuke van SDC is dat het feestjes en evenementen organiseert voor swingers. In de app kun je precies zien wanneer er een evenement is en welke leden er allemaal gaan. Zo kun je andere swingers in het echt ontmoeten en leuke avonturen beleven.

Voordelen

 • Een gratis proeflidmaatschap
 • Speciale feesten en evenementen

Nadelen

 • De app heeft veel foutjes
 • Dure abonnementen

9. 3Way – internationaal een populaire swingers app

3way

De dating app 3Way is veilige dating app die voor singles en stellen bedoeld is die op zoek zijn naar trio’s, bdsm of andere soorten spannende relaties. Het is voornamelijk in het buitenland een populaire swingers app, tot nu toe telt het meer dan 1 miljoen gebruikers.

Je kunt op 3Way profielen zoeken of door een soort beoordelingssysteem profielen swipen. Je kunt profielen leuk vinden, overslaan of direct een berichtje sturen. Er zal al snel een leuk gesprek op gang komen en wie weet ga je hier een spannende date vinden.

Verder is het een overzichtelijke app die een modern design heeft. Er zijn echter ook wel enkele nadelen van de app. Het grootste nadeel is dat er maar weinig profielen in Nederland op te vinden zijn.

Voordelen

 • 1+ miljoen gebruikers
 • Overzichtelijk

Nadelen

 • Weinig profielen in Nederland
 • Weinig opties als gratis gebruiker
 • Betaalde abonnementen zijn duur

10. Tinder – de populairste dating app

Tinder

De dating app Tinder is wereldwijd de populairste dating app. Het heeft in totaal al voor meer dan 30 miljard matches gezorgd en wekelijks zorgt het voor 1 miljoen dates. Ook in Nederland is de app erg populair, het wordt door meer dan 1,2 miljoen Nederlanders gebruikt. Doordat Tinder erg populair is, kun je het ook gebruiken om andere swingers te ontmoeten.

Tinder werkt erg gemakkelijk, je beoordeelt één voor één andere profielen van singles. Je swipet naar rechts om iemand leuk te vinden en naar links om iemand over te slaan. Wanneer beide gebruikers elkaar leuk vinden, ontstaat er een match en dan kun je pas met elkaar in contact komen.

Onlangs dat Tinder niet voor stellen of swinger dating bedoeld is, kun je het wel gebruiken om singles te vinden die openstaan voor een trio. Dit is echter wel lastig om te vinden en je kunt beter andere swinger apps proberen.

Voordelen

 • Populairste app
 • Handige werking

Nadelen

 • Niet voor swingers bedoeld
 • Weinig stellen
 • Veel nepprofielen
 • Je komt bekenden tegen

11. Feeld – ontmoet ruimdenkende koppels en singles

feeld

De dating app Feeld is een beetje een alternatieve dating app voor ruimdenkende stellen en singles. Je kunt op de app een ruimdenkende datinggemeenschap vinden, met meer dan 20 seksuele identiteiten en voorkeuren.

De dating app werkt gemakkelijk, je matcht, chat en ontmoet andere mensen. Nadat je zelf een uitgebreid profiel hebt aangemaakt kun je andere profielen beoordelen. Dit doe je één voor één en druk je op het hartje om iemand leuk te vinden of op het minnetje om iemand over te slaan. Wanneer beide gebruikers elkaar leuk vinden, ontstaat er een match.

Feeld geeft niet de indruk dat het specifiek is bedoeld om swingers te ontmoeten. Maar je kunt je als stel aanmelden en op een rustige manier opzoek gaan naar andere stellen en singles. Vervolgens kun kijken waar andere stellen en singles voor openstaan.

Voordelen

 • Een ruimdenkende app
 • 20+ seksuele identiteiten en voorkeuren

Nadelen

 • Populariteit valt tegen in Nederland
 • Niet specifiek voor swinger dating bedoeld

Waarom kiezen voor een swingers dating app?

Swinger dating apps bieden verschillende voordelen ten opzichte van reguliere dating apps. Dit zijn voordelen en redenen waarom je moet kiezen voor een swingers app:

 • Je hebt veel meer kans om andere swingers te ontmoeten.
 • Je hebt geen last van singles die op niet openstaan voor een avontuur.
 • Je hebt keuze uit veel stellen en singles.
 • Je kunt direct in contact komen met andere stellen door een swinger chat.
 • Je kunt anoniem van swinger apps gebruik maken.
 • Swinger apps zijn veiliger en betrouwbaarder.
 • Je kunt de apps gemakkelijk downloaden of gebruiken in de browser.

Waar let je op bij het kiezen van een swinger dating app?

Bij het kiezen van een dating app voor swingers let je op een aantal belangrijke dingen:

 • Waar de app specifiek voor bedoeld is: voor alle spannende avonturen of specifiek voor swingers.
 • Hoe populair de app in Nederland is, zo weet je of je veel andere stellen kunt vinden.
 • Op wat voor manier de dating app werkt.
 • Hoe veilig en anoniem de app is die je wilt gebruiken.

Swingers site versus swingers app

Sommige swingers maken liever gebruik van een dating app en anderen liever van swinger sites. Het is per stel verschillend waar ze liever gebruik van maken, beide platformen hebben namelijk zo zijn voor- en nadelen.

Swinger apps zijn vaak gebruiksvriendelijker en de werking is eenvoudiger. Door een paar swipes op het scherm heb je al snel een leuk stel gevonden en kun je direct een berichtje sturen. Je krijgt een melding als iemand berichten naar jou verstuurd, wat het makkelijker maakt om te communiceren.

Swingers sites daarentegen worden voornamelijk gebruikt op de computer en je ervaart hierbij iets minder gebruiksgemak. Het communiceren met andere stellen en singles is ook iets lastiger, dit komt doordat je geen meldingen krijgt waardoor je niet snel kunt reageren. Het voordeel van swinger sites is wel weer dat de stellen en singles serieuzer zijn en ze sneller openstaan voor een avontuur.

Het beste is om te kiezen voor een swingers platform die een datingsite en dating app beschikbaar heeft. Zo kun je het op zowel je telefoon als op de computer gebruiken en geniet je van beide voordelen. De platformen RegioSwingers, Novamora, Passie voor Twee en Ondeugend Daten zijn hier erg geschikt voor. Ze hebben namelijk een swingers site en dating app beschikbaar.

4 korte tips voor swingers dating

Als je nieuw bent in het swingers dating kan het allemaal nog een beetje onwennig zijn en zul je niet precies weten hoe je dingen moet aanpakken. Daarom hebben we hier 4 tips voor stellen die beginnen met swinger dating:

 1. Maak duidelijk wat je zoekt op de dating app voor swingers. Ben je op zoek naar een ander stel, een trio of meerdere andere stellen? Laat dit duidelijk op je profiel weten waar je naar opzoek bent. Dit zorgt ervoor dat je sneller gaat vinden wat je zoekt.
 2. Een leuk stel of single ontmoet? Maak eerst kennis met elkaar voordat je een avontuur aangaat. Zo kun je eerst even met elkaar videobellen of ergens een drankje doen.
 3. Maak goede afspraken met elkaar welk contact gewenst is. Stem met elkaar goed af wat jullie willen en waar grenzen liggen. Dit voorkomt eventuele teleurstellingen.
 4. Zijn jullie nog niet heel ervaren met swingers dating? Begin dan rustig. Je hebt verschillende fases van swingen, waar je verderop in dit artikel meer over leest. Begin met soft swinging of soft swapping.

Veelgestelde vragen

Er kunnen veel vragen ontstaan rondom swinger dating, dit komt doordat er door sommige mensen nog veel taboe is rondom dit onderwerp. Om antwoord te kunnen geven op alle vragen doen we dit kort en bondig in het onderstaande overzicht.

Wat is de beste swingers dating app?

De beste dating app voor swingers is RegioSwingers. Deze app staat onder swingers bekend als dé app waar je moet zijn voor swinger dating. Wat RegioSwingers de beste dating app maakt, is de populariteit, eenvoudige werking en veilige omgeving. Andere leuke swingers ontmoeten op RegioSwingers is dan zeker niet moeilijk. Je gebruikt handige functies en komt gemakkelijk in contact met andere stellen.

Wat is de beste swingers site?

De beste swingers site is Passie voor Twee. Op deze website kun je gemakkelijk swinger avonturen vinden zonder verplichtingen, je kunt direct flirten met andere stellen en er zijn alleen serieuze profielen te vinden. De website werkt erg eenvoudig en door een zoekfilter te gebruiken zul je al snel leuke stellen en singles vinden.

Is het veilig om swinger apps te gebruiken?

Dating apps voor swingers zijn volledig veilig om te gebruiken. Sterker nog, swinger apps zijn vaak veiliger en betrouwbaarder dan reguliere dating apps. Dit komt doordat er veel maatregelen gelden rondom de veiligheid. Zo kun je vaak anoniem gebruik maken van een swinger app, wordt er streng gecontroleerd op nepprofielen en kun je ongewenste profielen gemakkelijk rapporteren.

Is Tinder ook voor stellen?

Tinder is alleen voor singles bedoeld en niet voor stellen. Je kunt Tinder weliswaar gebruiken om andere stellen en singles te ontmoeten, dit is echter niet aan te raden. Dit komt doordat het niet mogelijk is om je als stel aan te melden en er zijn weinig andere stellen op Tinder te vinden.

Wat zijn swingers precies?

Swingers zijn stellen die een serieuze relatie met elkaar hebben, maar openstaan om met andere koppels of personen een seksuele ervaring op te doen. Swingen kan groepsgewijs gebeuren, maar het komt vaker voor dat er van partner gewisseld wordt.

Is swingen vreemdgaan?

Swingen wordt niet gezien als vreemdgaan, wat komt doordat beide partners toestemming aan elkaar geven en weten van de seksuele handelingen met iemand anders. Tijdens swingen hebben beide personen in een relatie tegelijkertijd de kans om een seksuele ervaring bij iemand anders op te doen.

Welke fases van swingen zijn er?

Er bestaan verschillende fases van swingen, namelijk soft swingen, soft swapping en full swapping. Bij soft swingen ga je rustig rondkijken of het klikt met een ander stel. Bij soft swapping hebben beide koppels seks in elkaars bijzijn en bij full swapping is er sprake van partnerwisseling tijdens de seks.

Nick Evertse
Nick Evertse is de datingexpert die weet welke dating app jij moet kiezen om succesvol te worden. Hij heeft honderden dating apps getest en weet precies waar je de meeste kans maakt op daten of relaties. Verder is Nick Evertse datingcoach en begeleidt hij cliënten bij het daten. Hij is dol op schrijven, bordspellen en daten.

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.