Beste dating apps

De 11 beste dating apps voor stellen!

dating apps voor stellen

Op zoek naar een dating app voor stellen? In dit artikel zetten we de 11 beste dating apps voor stellen op een rij. Tegenwoordig is daten niet alleen meer voor singles, steeds meer ruimdenkende stellen gaan op zoek naar singles en andere stellen. Echter zijn niet alle dating apps geschikt voor stellen, zo is het bijvoorbeeld vaak niet mogelijk om je in te schrijven als stel of zijn er weinig andere koppels te vinden op een dating app.

Daarom zijn er speciale dating apps voor koppels op de markt gekomen, die enorm veel voordelen bieden. In dit artikel kom je te weten wat de 11 beste dating apps voor stellen zijn en krijg je een aantal handige tips voor koppel dating.

De 11 beste dating apps voor stellen

1. RegioSwingers – de beste dating app voor stellen

Regioswingers

Andere stellen ontmoeten? Dan moet je bij RegioSwingers zijn. RegioSwingers staat bekend als de app waar je moet zijn als stel. Er zijn duizenden stellen op te vinden en je zult hier snel met leuke stellen en singles in contact komen.

Wat RegioSwingers verder de beste dating app voor stellen maakt, is het gebruiksgemak en de handige functies. De app werkt heel eenvoudig en je gebruikt een uitgebreide zoekfilter of een vlug beoordelingssysteem om stellen en singles te vinden die bij jullie passen.

Je kunt RegioSwingers gebruiken om spannende swingers avonturen te zoeken en andere koppels of singles voor dates. Je kunt je hier eenvoudig als koppel aanmelden en een account aanmaken is volledig gratis.

Voordelen

 • De dating app voor stellen
 • Erg populair
 • Snel succesvol
 • Volledig veilig en betrouwbaar
Gratis aanmelden op RegioSwingers!

2. Novamora – Vind snel en gemakkelijk andere koppels

Novamora app

Misschien dat je al wel eens van Novamora hebt gehoord. Deze dating app is erg populair geworden door de reclame op bushokjes en op het internet. Dagelijks melden hier duizenden nieuwe singles en stellen aan. Novamora is de dating app voor alle spannende avonturen, waaronder swingen of het ontmoeten van andere stellen.

Je kunt je heel simpel inschrijven op Novamora als single of als stel, dit doe je door het invullen van een paar simpele gegevens. Vervolgens kun je direct van Novamora gebruikmaken en op zoek gaan naar leuke singles en stellen die bij jullie passen. Hiervoor kun je een handige zoekfilter en een vlug beoordelingssysteem gebruiken. Verder biedt de app leuke functies aan zoals flirten, privéfoto’s, direct chatten en nog veel meer.

Verder is Novamora een volledig veilig en anonieme dating app voor stellen, het heeft verschillende maatregelen genomen op het gebied van beveiliging.

Voordelen

 • Razend populair
 • Handige functies
 • Gratis aanmelden

Nadelen

 • Voor alle spannende intenties bedoeld
Gratis aanmelden op Novamora!

3. Ondeugend Daten – spannend daten voor singles en stellen

ondeugend daten

Ondeugend Daten is ook een uitstekende dating app voor stellen. Zoals de naam van de dating app misschien al zegt, is dit platform voor alle spannende intenties bedoeld. Het maakt op Ondeugend Daten niet uit wat je intentie is, je vindt hier altijd wel wat je zoekt.

Je kunt je als stel eenvoudig en gratis aanmelden op Ondeugend Daten. Je hebt een gemeenschappelijk profiel en vanuit daar ga je op zoek naar andere stellen of singles. Deze dating app is zeer eenvoudig en je zult snel leuke stellen of singles tegenkomen die bij je passen.

Ondeugend Daten is een veilige app voor koppels om te gebruiken. Je kunt je bijvoorbeeld inschrijven met een verzonnen profiel naam, je beslist zelf welke gegevens je deelt en het werkt ook met privéfoto’s. Bovendien is de dating app fel tegen nepprofielen en doet er alles aan om deze te weren.

Voordelen

 • Veel stellen op actief
 • Veilig en betrouwbaar
 • Handige chat

Nadelen

 • Af en toe trage werking
Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

4. Second Love – voor vrijblijvende avontuurtjes

second love

Second Love bestaat al sinds 2008 en staat bekend als de vreemdgaan app in Nederland. Al meer dan 900.000 singles en stellen hebben van Second Love gebruik gemaakt. Deze dating app wordt voornamelijk gebruikt door mensen die buiten hun relatie om spannende avonturen zoeken, maar je kunt deze dating app ook gebruiken als stel. Je zult hier voornamelijk gebruikers vinden die openstaan voor een trio.

Je kunt je op Second Love gratis inschrijven door een paar simpele gegevens op te geven. Vervolgens kun je de app direct gebruiken. Je kunt leuke profielen bekijken, zoekfilters gebruiken, foto’s bekijken en ga zo maar door. De dating app werkt erg prettig en is een aanrader.

Er zijn op Second Love geen pottenkijkers welkom. Alle profielen worden bij aanmelding handmatig gecontroleerd op echtheid en zodoende zijn er alleen maar serieuze profielen te vinden.

Voordelen

 • Een bekende app
 • Prettige werking
 • Geen pottenkijkers

Nadelen

 • De app is in de browser beschikbaar
Gratis aanmelden op Second Love!

5. Mysecretdate – hier wordt jullie droom werkelijkheid

Mysecretdate

Deze app en datingsite voor stellen staat voor alles wat spannend en ondeugend is. Mysecretdate zegt zelf dat je droom hier werkelijkheid wordt, of je nu single of een stel bent. Dagelijks melden hier honderden nieuwe singles en stellen zich aan.

Je kunt je op Mysecretdate inschrijven als single en als stel. Mocht je samen inschrijven dan heb je een gezamenlijk account waar je naar andere stellen op zoek gaat. Het account dat je aanmaakt, is volledig anoniem en wordt niet weergegeven in zoekmachines. Vervolgens ga je op zoek naar andere stellen door een zoekfilter te gebruiken en profielen te bezoeken. Tenslotte stuur je berichten en leg je contacten.

Op Mysecretdate kun je alvast profielen bekijken, nog voordat je een account hebt aangemaakt. Zo kun je alvast kijken of je leuke singles en stellen ziet.

Voordelen

 • Een gezamenlijk account
 • Volledig anoniem

Nadelen

 • De app is beschikbaar in de browser
Gratis aanmelden op Mysecretdate!

6. Feeld – een ruimdenkende app voor koppels

feeld

Feeld is een ruimdenkende dating app voor stellen, singles en alle soorten genderidentiteiten. Je kunt uit meer dan 20 soorten genderidentiteiten en seksuele identiteiten kiezen. Hierdoor voelt iedereen zich welkom op de dating app.

Je maakt gezamenlijk een profiel aan op de dating app en zo kun je andere singles en stellen ontmoeten. Je kunt gemakkelijk aangeven waar je naar opzoek bent: andere stellen, trio’s, hookups, casual etc.

De hoofdzakelijk werking van Feeld ziet op het gebruik van een vlug beoordelingssysteem. Je beoordeeld andere profielen één voor één. Vind je iemand interessant? Dan druk je op het hartje. Wil je iemand overslaan? Dan druk je op het minnetje. Wanneer beide gebruikers elkaar leuk vinden, ontstaat er een match en kun je met elkaar in contact komen.

Voordelen

 • Een vlug swipe-systeem
 • Het is voor iedereen

Nadelen

 • Niet zo populair in Nederland
 • Veel nepprofielen
 • De app werkt soms niet goed

7. Joyce – een leuke koppel dating app

joyce

Joyce is een redelijk nieuwe dating app voor singles en stellen, het is opgericht in 2019. De app is al snel populair geworden. Deze dating app voor stellen is in veel Europese landen actief, de populariteit in Nederland valt echter tegen.

Deze dating app heeft veel goede en handige functies beschikbaar. Je kunt gebruikers in je omgeving beoordelen door een vlug swipe-systeem. Zo kun je door profielen scrollen, online gebruikers bekijken en nog veel meer. Met andere singles en stellen kun je één op één communiceren of communiceren in een groepchat met je partner erbij.

De gegevens op Joyce worden streng beveiligd, je kunt als je dit wilt volledig anoniem blijven. De app kun je zelfs beveiligen met een pincode.

Voordelen

 • Groep chats
 • App beveiligd met pincode

Nadelen

 • Niet zo populair in Nederland
 • Een redelijk nieuwe dating app
 • Geen anonieme betaalmethodes

8. 3Way – voor stellen die een trio zoeken

3way

Ben je als stel op zoek naar een trio? Dan is 3Way een goede dating app voor jullie. Naast trio’s kun je hier ook bdsm of andere spannende relaties vinden. Het is voornamelijk in het buitenland een populaire dating app voor stellen, en telt inmiddels meer dan 1 miljoen gebruikers.

Je kunt op 3Way zelf profielen zoeken of een soort beoordelingssysteem gebruiken om profielen te swipen. Je beoordeelt profielen door ze leuk te vinden, over te slaan of direct een berichtje te sturen. De werking van 3Way kun je vergelijken met Joyce en Feeld.

Verder is 3Way een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke app. Er zijn echter wel wat nadelen aan de app, zo zijn er bijvoorbeeld nepprofielen te vinden en heb je weinig gratis opties.

Voordelen

 • Overzichtelijk design
 • Speciaal bedoeld voor trio’s

Nadelen

 • Weinig profielen in Nederland
 • Weinig gratis opties

9. SDC Swingers Date Club – voor swingers dating

SDC dating app

Zijn jullie bekend met het fenomeen swingen? SDC is hier ook een goede dating app voor. SDC betekent Swingers Date Club en is een app en datingsite voor stellen. Wereldwijd heeft het meer dan 3 miljoen gebruikers.

Op SDC kun je zien welke stellen en singles in je omgeving zijn. Ook kun je nieuwe profielen bekijken en kan je profielen zoeken door een uitgebreide zoekfunctie te gebruiken. Je legt gemakkelijk met iemand contact en daarbij kun je privéfoto’s en spraakberichten sturen. Verder heeft de app ook chatrooms en groepen waarin je nieuwe stellen kunt leren kennen.

Je kunt de app gemakkelijk downloaden en een account aanmaken. Je krijgt de eerste 3 dagen een proeflidmaatschap waarmee je toegang krijgt tot alle functies. Daarna zul je een betaald lidmaatschap moeten afsluiten.

Voordelen

 • Gratis proeflidmaatschap
 • Organiseert feesten en evenementen

Nadelen

 • De app heeft veel foutjes
 • Dure abonnementen

10. 3Fun – een streng beveiligde dating app voor stellen

3fun

3Fun is een internationale dating app die voornamelijk bedoeld is voor stellen die opzoek zijn naar een trio. Het telt ruim 2,5 miljoen actieve gebruikers en per dag worden er ongeveer 800.000 berichten op de app gestuurd.

Het unieke aan 3Fun is dat jij en je partner hier allebei een profiel aanmaken en je deze met elkaar kan verbinden. Zo kun je apart op zoek naar leuke singles of andere koppels. Leg je met andere gebruikers contact? Er is een handige chat voor stellen, je kunt je partner uitnodigen voor een groepsgesprek.

3Fun is een streng beveiligde dating app. Het werkt met geverifieerde profielen, het is niet mogelijk om screenshots op de app te maken en alle foto’s en berichten zijn beveiligd.

Voordelen

 • Veel actieve gebruikers
 • Je partner uitnodigen voor een groepsgesprek

Nadelen

 • Weinig gebruikers in Nederland
 • Geen iOS-app

11. Tinder – de populairste dating app

Tinder

Tinder is wereldwijd de populairste dating app. Er zijn op deze dating app al meer dan 30 miljard matches ontstaan en wekelijks zorgt het voor 1 miljoen dates. Ook in Nederland is de app erg populair, het wordt maar liefst door 1,2 miljoen Nederlanders gebruikt.

Tinder is snel populair geworden door de eenvoudige werking. Je beoordeelt andere profielen van singles één voor één. Je swipet naar rechts om iemand leuk te vinden en naar links om iemand over te slaan. Er ontstaat een match wanneer beide gebruikers elkaar leuk vinden en dan kom je gemakkelijk met elkaar in contact.

Doordat Tinder erg populair is, kun je het gebruiken om andere singles te vinden die openstaan voor een trio. Dit is echter vrij lastig op deze app en je kunt geen gezamenlijk profiel aanmaken. Om andere singles en stellen te vinden, kun je beter andere dating apps voor stellen proberen.

Voordelen

 • Populairste dating app
 • Een vlug swipe systeem

Nadelen

 • Niet voor stellen bedoeld
 • Je komt bekenden tegen
 • Veel nepprofielen
 • Alleen voor de jongere doelgroep

Wat zijn de voordelen van dating apps voor stellen?

Dating apps voor koppels hebben veel voordelen ten opzichte van reguliere dating apps. Dit zijn de voordelen van dating apps voor stellen:

 • De mogelijkheid om je als stel aan te melden.
 • Veel kans om andere stellen en singles te vinden.
 • Je hebt keuze uit duizenden stellen en singles.
 • Direct met andere stellen en singles in contact komen.
 • Geen last van gebruikers die niet openstaan voor een stel.
 • Dating apps voor stellen zijn veilig en anoniem te gebruiken.

6 korte tips voor dating apps voor stellen

Daten als stel of daten met stellen kan lastig zijn, helemaal als het nieuw voor je is. Je zult wellicht niet precies weten hoe dating apps voor koppels werken of hoe je dingen het beste kan aanpakken. Daarom zetten we hier een aantal handige tips voor dating apps voor stellen op een rij:

 1. Bepaal wat jullie intentie is en zoek daar een dating app bij. Zijn jullie op zoek naar swingen, een trio of willen jullie gewoon andere stellen leren kennen? Kies een dating app die goed aansluit bij jullie intentie.
 2. Laat op de dating app voor stellen duidelijk weten wat jullie intentie is. Zo kun je bijvoorbeeld op je profiel laten weten waar je naar op zoek bent. Dit zorgt ervoor dat je sneller gaat vinden wat je zoekt.
 3. Gebruik foto’s op jullie profiel waar jullie allebei opstaan, bijvoorbeeld vakantiefoto’s of waar jullie leuk op lachen. Voeg ook een foto toe waar je partner alleen opstaat en een foto waar jij alleen opstaat.
 4. Stel je zoekvoorkeuren op de dating app goed in, dit gaat ervoor zorgen dat je sneller leuke singles en stellen gaat vinden.
 5. Een leuk stel of single ontmoet? Leer elkaar beter kennen door te chatten of te videobellen. Je kunt eventueel afspreken om ergens een drankje doen.
 6. Zijn jullie op zoek naar spannend contact? Maak duidelijk afspraken met elkaar welk contact gewenst is en waar jullie grenzen liggen.

Veelgestelde vragen

Er kunnen veel vragen ontstaan rondom koppel dating of dating apps voor stellen. Dit komt doordat daten voor stellen steeds normaler wordt en het voor veel mensen nog nieuw is. We geven kort en bondig antwoord op de meest gestelde vragen in het onderstaande overzicht.

Kiezen voor een dating app of datingsite voor stellen?

Of je moet kiezen voor een dating app of datingsite voor stellen is afhankelijk voor jou. Als je het alleen op de computer gebruikt is een datingsite de beste optie. Als je het vaak op je mobiel wil gebruiken, kun je het beste kiezen voor een dating app. Over het algemeen kiezen de meeste stellen voor een dating app, omdat je hierbij het meeste gebruiksgemak ervaart.

Wat zijn goede datingsites voor stellen?

Goede datingsites voor stellen zijn: RegioSwingers, Novamora, Ondeugend Daten, Second Love en Mysecretdate. Deze datingplatformen hebben zowel een dating app als datingsite voor stellen beschikbaar.

Hoe werkt daten met stellen?

Daten met stellen is eigenlijk heel eenvoudig. Hoe het werkt is grotendeels afhankelijk van je intentie. Allereerst ga je natuurlijk op zoek naar een ander leuk stel die openstaat voor jullie intentie. Je maakt kennis met elkaar via de dating app. Je kunt eventueel videobellen of ergens een drankje doen om elkaar beter te leren kennen. Klikt het? Dan zullen jullie ongetwijfeld contact blijven houden en kun je een keer gaan afspreken om leuke of spannende dingen te doen.

Is Tinder voor koppels?

Tinder is alleen voor singles bedoeld en niet voor koppels. Je kunt weliswaar Tinder als koppel gebruiken om andere singles te vinden, echter is dit niet aan te raden. Zo het bijvoorbeeld niet mogelijk om je als stel aan te melden op Tinder en zijn er weinig andere koppels op dit platform te vinden.

Nick Evertse
Nick Evertse is de datingexpert die weet welke dating app jij moet kiezen om succesvol te worden. Hij heeft honderden dating apps getest en weet precies waar je de meeste kans maakt op daten of relaties. Verder is Nick Evertse datingcoach en begeleidt hij cliënten bij het daten. Hij is dol op schrijven, bordspellen en daten.

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.