Review

Doubble dating app review: wat is het en hoe kun je dubbeldaten?

doubble

Wil je dubbeldaten met je vrienden? Dan moet je bij de dating app Doubble zijn. Deze dating app gaat de laatste maanden viral op Tiktok en wordt met de dag populairder. Je kunt namelijk op Doubble dubbeldaten met je vrienden of vriendinnen. Bovendien is de dating app volledig gratis te gebruiken en krijg je veel matches.

Dit klinkt wel interessant toch? In dit artikel ga je alles lezen over de dating app Doubble. Zo ga je lezen wat het is, hoe het precies werkt en voor wie het bedoeld is.

De voordelen van Doubble:

  • Speciaal voor dubbeldaten
  • Een nieuwe dating app
  • Volledig gratis
  • Veel matches

De nadelen van Doubble:

  • De app werkt soms niet goed
  • Nog niet zo heel populair in Nederland
  • Veel updates

Wat is Doubble?

Doubble is een dating app waarop je kunt dubbeldaten met je vrienden. Het werkt op een eenvoudige manier en een dubbeldate is al snel tot stand gekomen.

Doubble is recentelijk ontwikkeld in Denemarken en is snel uitgebreid naar de rest van Europa. Tegenwoordig wordt de dating app veel benoemd op Tiktok en andere sociaal media platformen. Daardoor is het de afgelopen maanden erg populair in Nederland geworden en gebruiken voornamelijk jongeren de dating app.

Hoe werkt Doubble?

De dating app Doubble werkt op een eenvoudige en makkelijker manier. Je maakt gemakkelijk een account aan door een aantal algemene gegevens van jezelf op te geven en een aantal foto’s toe te voegen.

Na het aanmaken van een account kun je de dating app direct gebruiken. Het is wel handig om personen als vriend toe te voegen, zo kun je matches krijgen met je vriend of vriendin.

Doubble werkt met een vlug beoordelingssysteem waarbij je andere profielen beoordeeld. Je kunt de werking een beetje vergelijken met Tinder, je beoordeelt één voor één andere profielen. Vind je iemand leuk? Dan druk je op het hartje of swipe je naar rechts. Wil je iemand overslaan? Dan druk je op het kruisje of swipe je naar links.

Vinden beide gebruikers elkaar interessant? Dan ontstaat er een match, maar kun je nog geen contact leggen. Het is afwachten tot je vriend of vriendin een match krijgt met de vriend of vriendin van jouw match. Zodra dat gebeurd ontstaat er een doubblematch en kun je in een groep met elkaar chatten. Daarnaast kun je ook chatten met je vriend of met eigen match in een privé chat nadat de dubbelmatch ontstaan is.

Er zal al snel een leuk gesprek ontstaan en wie weet gaan jullie op dubbeldate.

Andere functies op de app zijn complimenten aan elkaar sturen en op je profiel tonen, profielen doorsturen voor een dubbelmatch, iemands vrienden bekijken en profielen opnieuw beoordelen.

Hoe werkt doubble

Voor wie is Doubble bedoeld?

Doubble is geschikt voor vrienden die met elkaar willen dubbeldaten. Hierbij maakt het niet uit welke intentie of bedoeling je hebt. Je gaat samen met je beste vriend of vriendin op een dubbeldate.

In Nederland wordt de dating app voornamelijk gebruikt door de jongere generatie en zijn de meeste gebruikers tussen de 18 en 30 jaar.

Is Doubble gratis?

De dating app Doubble is volledig gratis te downloaden en te gebruiken. Je kunt gratis een account aanmaken, vrienden toevoegen, dubbelmatchen en berichten sturen.

Op het moment van schrijven zijn er geen betaalde abonnementen beschikbaar op Doubble, je kunt alle functies gratis gebruiken. De verwachting is echter als de app populairder wordt in Nederland dat het met betaalde abonnementen gaat komen, maar je de basisfunctionaliteiten kun je gratis blijven gebruiken.

Download Doubble

Veelgestelde vragen

Over deze nieuwe dating app kunnen veel vragen ontstaan. Daarom geven we op de meest gestelde vragen kort en bondig antwoord:

Hoe populair is Doubble?

Doubble is een nieuwe dating app op de markt en de populariteit kun je nog niet vergelijken met Tinder of Bumble. De laatste tijd gaat de dating app wel viral op sociale media en is Doubble voornamelijk populair onder jongeren.

Wat zijn de ervaringen van Doubble?

Dit zijn de Doubble ervaringen op platforms:
Google Play: 4.0/5 beoordeeld door 65 gebruikers
App Store: 4,6/5 beoordeeld door 520 gebruikers
Je kunt concluderen dat gebruikers erg tevreden zijn over de dating app en dat dit een leuk initiatief is om te dubbeldaten met je vrienden.

Is Doubble veilig?

Doubble is een veilige en betrouwbare dating app. De gegevens die de app van je bewaard zijn beveiligd door een versleutelde verbinding en bij het verwijderen van je account worden al je gegevens verwijderd. Ook is er een mogelijkheid om gebruikers te rapporteren. Verder is er echter weinig informatie beschikbaar over de veiligheid op de app.

Wat is de minimale leeftijd voor Doubble?

De minimale leeftijd om Doubble te kunnen gebruiken is 18 jaar. Bij het aanmaken van een account vul je een geboortedatum in en die geboortedatum moet ouder zijn dan 18 jaar.

Hoe kan ik vrienden toevoegen op Doubble?

Vrienden toevoegen op Doubble doe je bij de pagina ‘Vrienden’ en door op ‘vrienden toevoegen’ te klikken. Je kunt hier vrienden toevoegen door op gebruikersnaam te zoeken, vrienden van vrienden toevoegen en iemand uitnodigen om de dating app te downloaden.

Doubble review

Review Doubble

7

We hebben de dating app Doubble uitgebreid getest en beoordelen het met een 7 van de 10. Dit is gedaan in vergelijking met andere dating apps en op basis van onze ervaring.

Doubble is een nieuwe en leuke dating app die het mogelijk maakt om te dubbeldaten met je vrienden. Het werkt op een erg eenvoudige manier, het is volledig gratis in gebruik en het is erg populair onder jongeren.

Er zijn ook mindere kanten van de dating app. Doordat het een nieuwe dating app is hapert het af en toe, zijn er regelmatig grote updates en is de dating app nog niet zo populair als Tinder of Happn.

Wil je dubbeldaten met je vrienden? Dan is de datingapp absoluut een aanrader. Het beste is om de dating app direct te downloaden en te gebruiken om te kijken of het iets voor je is.

Pieter de Jong
Pieter de Jong is datingcoach die al jaren ervaring heeft op het gebied van dating en tekstenschrijver is. Hij heeft honderden dating apps getest en coacht mensen 1-op-1 op het gebied dating en relaties. Door deze expertise deelt hij graag zijn kennis met de lezers van de Datingappwijzer.nl, zodat iedere persoon de juiste dating app kan kiezen. Een leuk weetje over hem: hij heeft zijn huidige vriendin ook op een dating app ontmoet.

Meer in Review

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.