Beste dating apps

7 exclusieve dating apps voor rijke en bekende mensen!

exclusieve dating apps

Op zoek naar een exclusieve dating app? Hier kom je meer te weten over 7 exclusieve dating apps voor rijke en bekende mensen. Als je bekend of rijk bent, kun je beter niet de normale dating apps gebruiken. Zo kun je te maken krijgen met ongewenste media-aandacht of dat iemand een relatie met je wil vanwege het geld of voor de aandacht.

Gelukkig zijn er exclusieve dating apps die speciaal voor bekende en/of rijke mensen zijn bedoeld. Op deze dating apps worden alleen rijke en bekende mensen toegelaten, denk aan influencers, investeerders, modellen, bekende directeurs enzovoort. In dit artikel zetten we 7 exclusieve dating apps voor rijke en bekende mensen op een rijtje en krijg je een aantal handige dating tips.

7 exclusieve dating apps voor rijke en bekende mensen

1. EliteDating – de beste dating app voor rijke mensen

elitedating app

Ben je een rijk persoon? Dan is EliteDating de beste dating app voor jou. EliteDating is een exclusieve app voor hoogopgeleide, carrièregerichte en rijke singles.

Doordat EliteDating een exclusieve app is, biedt het ook betere functies aan dan normale dating apps. Zo maakt de app gebruik van een wetenschappelijk gebaseerd matchingsysteem. Bij het aanmelden op de dating app vul je een uitgebreide persoonlijkheidstest in en op basis daarvan word je gematcht met andere gebruikers. Dit gebeurt op basis van karakter, levensstijl en voorkeuren.

Door deze unieke matching ga je snel gebruikers vinden die goed bij je passen. Zie je een leuk iemand? Dan kun je gemakkelijk met die persoon in contact komen. Veel gebruikers worden dankzij deze unieke matching succesvol in de liefde. Je kunt EliteDating in eerste instantie gratis downloaden om rond te kijken.

Voordelen

 • Een exclusieve app
 • Uitmuntende matching
 • Veel kans om hier succesvol te worden
 • Veel andere rijke mensen op te vinden
Gratis aanmelden op EliteDating!

2. Parship – hier vinden rijke en bekende mensen een serieuze relatie

Parship app

Ben je op zoek naar de liefde? Dan is Parship ook een goede dating app voor jou. Parship wordt namelijk ook wel de nummer 1 app voor serieuze relaties genoemd. Dit komt doordat ruim 1 op de 3 gebruikers hier succesvol wordt in de liefde, wat veel meer is dan op de reguliere dating apps.

De reden dat hier veel mensen de liefde vinden, komt door het uitmuntende matchingsysteem. Parship is samen met EliteDating hierin uniek en het is erg exclusief. Je wordt hier automatisch gematcht met andere gebruikers op basis van je persoonlijkheid en voorkeuren. Het unieke is dat je hier je eigen persoonlijkheidsrapport kan inkijken en kan zien op welke vlakken je goed met andere singles matcht en op welke vlakken juist weer niet.

Parship is een exclusieve dating app die niet voor iedereen bedoeld is. Singles die opzoek zijn naar vlugge contacten, hookups of andere onserieuze intenties zijn hier niet welkom. Bovendien biedt deze app nog meer voordelen voor rijke en bekende mensen.

Voordelen

 • Speciaal voor serieuze relaties
 • Persoonlijkheidstest
 • Niet iedereen gebruikt deze app
 • Ruim 38% van de leden wordt succesvol

Nadelen

 • Het aanmelden duurt even
Gratis aanmelden op Parship!

3. Raya – de meest exclusieve dating app

raya

De meest exclusieve dating app ter wereld is toch wel Raya. Deze app is echt alleen bedoeld voor succesvolle, bekende en rijke singles. Het is extreem moeilijk om van deze dating app lid te worden, een comité van 500 mensen beslist namelijk of je mag worden toegelaten op de app. Daardoor is er op dit moment een wachtlijst van maar liefst 100.000 mensen.

De werking van Raya is niet zo heel bijzonder, het is een soort Tinder voor bekende mensen. Je kunt hier andere profielen beoordelen door te swipen en bij wederzijdse interesse ontstaat er een match. Verder heb je ook een map waar je andere gebruikers op ziet staan en kun je naar leuke mensen zoeken.

Verschillende grootheden maken gebruik van deze exclusieve app, bijvoorbeeld Lewis Hamilton, Demi Lovato, Kelly Osbourne en John Mayer zijn er al op gespot. Voor de meeste bekende en rijke mensen uit Nederland is het maar afwachten of je hier wordt geaccepteerd.

Voordelen

 • Speciaal voor grote beroemdheden

Nadelen

 • Een lange wachtrij
 • Het is maar afwachten of je toegelaten wordt
 • Als BN’er of middelgrote influencer maak je hier weinig kans

4 Inner Circle – een besloten dating app

Inner circle

De dating app Inner Circle is ook een leuke app voor rijke en bekende mensen. De app helpt om gebruikers in het echt te laten afspreken in plaats van online veel te chatten. Om hiervoor te zorgen organiseert de app evenementen over de hele wereld. Daardoor brengt de app maar liefst dagelijks 20.000 singles samen. De app is bedoeld om iets serieus te vinden.

De dating app werkt op een leuke manier, het is ook een soort Tinder voor bekende mensen. Het werkt met uitgebreide profielen waarin je precies kunt lezen hoe iemand is. Vervolgens kun je hem of haar beoordelen. Je swipet naar rechts om iemand leuk te vinden en naar links om iemand over te slaan. Bij wederzijdse interesse ontstaat een match.

Niet iedereen wordt toegelaten op Inner Circle, het is een soort besloten app. Alleen rijke, ambitieuze, knappe of bekende singles worden toegelaten. Bij aanmelding op de app wordt streng gecontroleerd op opleiding, werk, interesses en uiterlijk.

Voordelen

 • Organiseert evenementen
 • Uitgebreide profielen

Nadelen

 • Weinig gratis opties
 • Het is niet geheel exclusief
 • Werkt alleen goed in grote steden

5. e-Matching – speciaal voor hoger opgeleiden

e-matching app

De dating app e-Matching is bedoeld voor het vinden van iets serieus en is exclusief bedoeld hoogopgeleide, rijke of bekende singles. Het wordt jaarlijks door meer dan 40.000 hoger opgeleiden gebruikt. Dit aantal lijkt misschien veel, maar is nog behoorlijk exclusief als je het vergelijkt met aantallen van de populairste dating apps.

De dating app werkt heel eenvoudig en maakt geen gebruik van moeilijke matching of lastige functies. Je gaat hier heel eenvoudig zelf op zoek naar andere gebruikers door een zoekfilter te gebruiken. Je bekijkt hier leuke profielen en stuurt berichten.

Doordat e-Matching een exclusieve dating app is, is er persoonlijke aandacht voor je. Zo is er bijvoorbeeld een dating coach en een goede klantenservice beschikbaar.

Voordelen

 • Persoonlijke aandacht
 • De app is niet voor iedereen
 • Veel succesvolle en rijke singles te vinden

Nadelen

 • Er ontbreekt een matchingalgoritme
Gratis aanmelden op e-Matching!

6. EliteMeetsBeauty – ’s werelds nr. 1 voor elite dating

elitemeetsbeauty

EliteMeetsBeauty is een dating app waarop elite mannen en knappe vrouwen elkaar ontmoeten. Op deze dating apps zijn miljonairs, investeerders, directeuren en modellen te vinden. Het is wereldwijd een erg populaire dating app, maandelijks komen er 15.000 nieuwe leden bij.

Deze exclusieve dating app voor rijke en bekende mensen werkt heel eenvoudig. Je gaat zelf op zoek naar andere gebruikers, zo scrol je door profielen en kun je direct een berichtje sturen als je een interessant iemand ziet.

Op EliteMeetsBeauty is er veel aandacht voor veiligheid en de app heeft veel maatregelen genomen op dat gebied. Zo is er bijvoorbeeld profielverificatie, zijn er fraudedetectiesystemen aanwezig en zijn er speciale tools ontwikkeld om als gebruiker volledig anoniem te blijven.

Voordelen

 • Veel aandacht voor veiligheid
 • Speciaal voor rijke mensen
 • Wereldwijd populair

Nadelen

 • Weinig gratis functies
Gratis aanmelden op EliteMeetsBeauty!

7. The League – alleen op uitnodiging van iemand anders

the league

De dating app The League is ook zeer exclusieve dating app. Je kunt alleen gebruik maken van deze dating app op uitnodiging van iemand anders. Daarnaast worden gebruikers streng gecontroleerd door een geavanceerd screeningssysteem. Er is hier dus weinig kans op nepprofielen.

Je kunt een account aanmaken op The League door je aan te melden via LinkedIn, daarna kun je de app gebruiken. Je kunt profielen zoeken in je omgeving, profielen swipen en nog veel meer. Op deze app moet je niet te kieskeurig zijn op uiterlijk, het innerlijk speelt hier een belangrijke rol.

Je profiel wordt hier goed beschermd en je komt niet zomaar iedereen in je omgeving tegen. Je profiel wordt alleen getoond aan mensen die aansluiten bij jouw voorkeuren. The League is echter nog niet zo populair en je zult in Nederland nog weinig gebruikers op de app vinden.

Voordelen

 • Voor ambitieuze en carrièregerichte singles
 • Aanmelden via LinkedIn account

Nadelen

 • De app werkt soms niet goed
 • Veel slechte reviews
 • Nog niet zo populair

De nadelen van normale dating apps voor rijke en bekende mensen

Normale dating apps bieden veel nadelen voor rijke en bekende mensen. We zetten alle nadelen voor je op een rijtje:

 • Je kunt te maken krijgen met ongewenste media-aandacht.
 • Je krijgt aandacht van andere singles om je bekendheid of om je geld en dat wil je natuurlijk niet.
 • Op normale dating apps vind je vaak geen goede match, omdat veel mensen niet aansluiten bij jouw idealen en overtuigingen.
 • Je hebt kans om verwijderd te worden van normale dating apps, omdat de app niet gelooft dat je echt bent en automatisch ervanuit gaat dat je een nepprofiel hebt.
 • Op normale dating apps kun je te maken krijgen met personen die kwade bedoelingen hebben. Die bijvoorbeeld informatie willen verkrijgen om je naar beneden te halen of om je op te lichten.

Gelukkig zijn er exclusieve dating apps voor rijke en bekende mensen op de markt gekomen. Op deze dating apps wordt streng gecontroleerd wie wel en wie niet toegang krijgt tot de app. Bovendien heb je op de exclusieve dating apps in dit artikel geen last van de bovenstaande nadelen.

Nick Evertse
Nick Evertse is de datingexpert die weet welke dating app jij moet kiezen om succesvol te worden. Hij heeft honderden dating apps getest en weet precies waar je de meeste kans maakt op daten of relaties. Verder is Nick Evertse datingcoach en begeleidt hij cliënten bij het daten. Hij is dol op schrijven, bordspellen en daten.

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.