Review

Gaybuddy review: op deze manier werkt de online app!

gaybuddy

Op zoek naar leuke gay contacten? Dan moet je zeker zijn bij Gaybuddy. Deze datingwebsite en app is de meest spannende ontmoetingsplek voor mannen. Je kunt hier terecht voor spannende gay contacten of spannende afspraakjes. Er zijn weinig goede dating apps en websites die speciaal voor spannende gay contacten zijn bedoeld en hier in Gaybuddy uniek in.

Je vindt snel en gemakkelijk gay contacten of spannende dates op Gaybuddy. Door handige functies heb je snel iemand gevonden en kun je direct met die persoon in contact komen. In dit artikel ga je meer lezen over Gaybuddy en ga je erachter komen hoe jij vanavond nog spannend gay contact kan hebben!

Waarom voor Gaybuddy kiezen?

 • Speciaal voor homoseksuele mannen
 • Spannende ontmoetingsplaats
 • Gegarandeerd gay-contact
 • 100% veilig chatten
 • Veilig en discreet
 • Gratis aanmelden
Gratis aanmelden op Gaybuddy!

Wat is Gaybuddy?

Gaybuddy is een datingwebsite en online app die speciaal voor spannende gay contacten is bedoeld. Je kunt op de website online contacten vinden of spannende gay afspraakjes. Op het platform kom je leuke mannen uit het hele land tegen waarmee je direct contact kunt leggen. Dit contact is erg discreet en je zult al snel een spannend afspraakje hebben afgesproken. Verder is de website volledig veilig. Alle profielen worden namelijk handmatig gecontroleerd en je kunt een volledig anoniem profiel aanmaken.

Gaybuddy heeft geen dating app beschikbaar die te downloaden is in Google Play of in de App Store, zoals bijvoorbeeld met Grindr het geval is. De website van Gaybuddy is speciaal afgestemd op mobiels, waardoor je handig op je mobiel van de website gebruik kunt maken. Zo hoef je geen lastige dating app te downloaden.

hoe werkt gaybuddy

Hoe werkt Gaybuddy?

Gaybuddy werkt eigenlijk heel eenvoudig en werkt misschien wel eenvoudiger dan Bullchat of Grindr. Het werkt niet met moeilijke systemen of vlugge beoordelingssysteem, maar je gaat eenvoudig zelf op zoek naar leuke profielen. Hiervoor kun je een uitgebreide zoekfilter gebruiken, leden die online zijn bekijken of zoeken door alle profielen. Vervolgens krijg je profielen te zien die naast elkaar worden getoond met naam en profielfoto. Vervolgens kun je het volledige profiel bekijken, een berichtje sturen of flirten.

Als je iemands profiel bezoekt zie je meerdere foto’s van die persoon met achtergrondinformatie. Zo kun je uitgebreid kijken of je die persoon leuk vindt. Zie je een interessante man voorbijkomen? Dan kun je flirten en direct met die persoon in contact komen.

Er zal al snel een leuk erotisch gesprek op gang komen vanuit je Postvak en voordat je het weet heb je een spannend gay afspraakje afgesproken.

Dit is een korte uitleg hoe Gaybuddy werkt, natuurlijk heeft het nog veel meer functies. Welke functies het allemaal aanbiedt lees je verderop in het artikel.

Gaybuddy account & profiel aanmaken

Om van Gaybuddy gebruik te maken dien je eerst een account aan te maken op de website. Dit is volledig gratis te doen en heb je al gedaan binnen 5 minuten. Als je op de website komt word je aandacht direct al getrokken door de inschrijfforumlier.

gaybuddy aanmelden

Gaybuddy account aanmaken

Om je in te schrijven geef je allereerst aan wat je zoekt: jonge mannen of oudere mannen. Daarna ga je verder en geef je aan wat je hoopt te vinden, geef je een gebruikersnaam op, je geboortedatum, e-mailadres, woonplaats en geef je een wachtwoord op.

Na de aanmelding kun je direct van de datingwebsite gebruik maken. Het is echter slim om eerst je e-mailadres te bevestigen.

Profiel invullen

Ondanks dat je direct van de datingsite gebruik kunt maken is het eigenlijk slim om eerst je profiel in te vullen. Je hebt namelijk nog weinig informatie van jezelf op je profiel staan en met een volledig ingevuld profiel zul je veel meer berichten van mannen krijgen. Ga na het inschrijven direct naar je profiel toe, dit is te vinden in het menu bij ‘Mijn profiel’.

Op je profiel kun je nog meer informatie invullen over je uiterlijk, wat je zoekt en kun je een verhaaltje schrijven over jezelf. Je kunt op deze pagina ook foto’s toevoegen aan je profiel. Voeg foto’s aan je profiel toe die aantrekkelijk zijn voor andere homoseksuele mannen, dit gaat er namelijk voor zorgen dat je veel berichten krijgt en veel gay contacten opdoet.

Korte tips voor Gaybuddy

Hier een aantal korte tips voor Gaybuddy om spannende gay contacten op te doen:

 • Gebruik uitdagende profielfoto’s, hierdoor krijg je veel aandacht van andere mannen.
 • Koop genoeg credits om uitgebreid te chatten.
 • Stuur flirts om de aandacht te trekken van leuke mannen.
 • Hou het contact spannend, ga niet over koetjes en kalfjes praten.

Functies in de online app

Deze leuke functies kun je op Gaybuddy gebruiken:

 • Profiel aanmaken, wijzigen en bekijken
 • Online leden bekijken
 • Alle profielen bekijken
 • Profielen zoeken door een uitgebreide zoekfilter
 • Knipogen sturen
 • Profielen toevoegen aan favorieten
 • Profielbezoekers bekijken
 • Berichten versturen
 • Verschillende flirts sturen
 • Met profielen matchen

Let wel even op, niet van alle functies valt gratis gebruik te maken. Voor welke functies je moet betalen lees je verderop in dit artikel bij de kosten.

Is Gaybuddy gratis?

Van Gaybuddy is volledig gratis gebruik te maken. Je maakt een gratis account aan en kun je gratis de datingwebsite gebruiken. Je kunt profielen bekijken, ze toevoegen aan je favorieten, berichten ontvangen en nog veel meer.

Echter kun je niet alles gratis doen, zo kun je bijvoorbeeld geen berichten sturen of flirten met andere mannen. Hiervoor heb je credits nodig, deze kun je verdienen of kopen. Je verdient bijvoorbeeld een credit door een aantal dagen op rij in te loggen.

Gaybuddy kosten: dit kun je met credits

Als je met andere leden in contact wilt komen heb je credits nodig. Je zult deze moeten kopen, dit kan met verschillende pakketten die variëren in hoeveelsheid credits. Met credits kun je berichten versturen naar andere mannen en verschillende flirts sturen.

Dit zijn de credits kosten van Gaybuddy:

Aantal creditsKostenPrijs per credit
8€12,50€1,56
20€27,50€1,37
40€50,00€1,25
100€110,00€1,10
225€225,00€1,00
gaybuddy kosten

Download de Gaybuddy app

Gratis aanmelden op Gaybuddy!

Veelgestelde vragen over Gaybuddy

Er kunnen veel vragen ontstaan rondom Gaybuddy en daarom geven we op de meest gestelde vragen antwoord in dit onderstaande overzicht:

Voor wie is Gaybuddy?

Gaybuddy is voor homoseksuele mannen bedoeld die op zoek zijn naar spannend gay contact of spannende afspraakjes. Aan de profielen op de website valt duidelijk te zien dat veel leden op zoek zijn naar iets spannends, zo zijn er foto’s te vinden van ontblootte bovenlichamen en expliciete naaktfoto’s.

Hoe oud moet je zijn voor Gaybuddy?

Je moet minimaal 18 jaar zijn om van Gaybuddy gebruik te kunnen maken. Dit heeft er mee te maken dat het voor spannende contacten bedoeld is. De meeste mannen op Gaybuddy zijn tussen de 20 en 60 jaar.

Hoe veilig en betrouwbaar is Gaybuddy?

Gaybuddy is een volledige veilige website voor erotisch gay contact. Het doet verschillende dingen om de online veiligheid te waarborgen, zo worden alle profielen handmatig gecontroleerd op echtheid en maakt het gebruik van een beveiligde verbinding. Verder kun je je inschrijven met een verzonnen profielnaam en kun je helemaal zelf bepalen hoe anoniem je hoeveel informatie je deelt.

Waarom kan je de Gaybuddy app niet downloaden?

Gaybuddy heeft geen dating app beschikbaar die je kunt downloaden in Google Play of in de App Store. Dit heeft er misschien mee te maken dat het datingplatform te erotisch is om op deze platformen getoond te worden. Daarom is de website van Gaybuddy speciaal afgestemd op mobiels, waardoor je gemakkelijk met je telefoon ervan gebruik maakt. Zo hoef je geen moeilijke dating app te downloaden.

Hoe kun je een Gaybuddy account verwijderen?

Om je Gaybuddy account te verwijderen ga je in het menu naar ‘Mijn profiel’. Vervolgens scrol je helemaal naar onderen tot je profiel verwijderen ziet staan. Geef een reden op voor de verwijdering van je account, geef aan wat er beter kan en bevestig de verwijdering.

Wat zijn alternatieven voor Gaybuddy?

Goede alternatieven voor Gaybuddy zijn gayParship, Guys-dating, Grindr en Bullchat. Deze alternatieven zijn ook speciaal voor homoseksuele mannen bedoeld en heb je op de alternatieven misschien nog meer kans om een spannend afspraakje te vinden.

Gaybuddy review & ervaring

Gaybuddy review

6.8

Wij van de Datingappwijzer.nl hebben Gaybuddy uitgebreid getest en zijn redelijk positief over de datingsite. In vergelijking met andere gay dating apps en sites geven wij het een beoordeling van een 6,8 van de 10. Er zijn maar weinig dating apps en sites die voor spannend contact onder homoseksuele mannen zijn bedoeld en hierin in Gaybuddy redelijk uniek in. Sterker nog, het is één van de spannendste ontmoetingsplaatsen voor homo’s.

Op de datingwebsite valt gratis een profiel aan te maken, kun je gemakkelijk leuke mannen zoeken en daarmee in contact komen. Het gegarandeerd dat je in contact komt met andere gay mannen en je hebt op een veilige en discrete manier contact. Wij hadden in een mum van tijd al met meerdere mannen spannend contact en konden volledig anoniem blijven.

Natuurlijk heeft de datingsite ook zo zijn nadelen. Zo is er bijvoorbeeld geen dating app te downloaden en moet je het doen met een website speciaal voor mobiels. Verder biedt het niet de nieuwste functies aan als op andere gay apps het geval is. Onlangs de nadelen is Gaybuddy het proberen waard. Je kunt het beste een gratis en anoniem account aanmaken om te kijken of het iets voor jou is.

Voordelen
 • Speciaal voor homoseksuele mannen
 • Erg spannende ontmoetingsplaats
 • Gegarandeerd gay-contact
 • 100% veilig chatten
 • Veilig en discreet
 • Gratis aanmelden
Nadelen
 • Geen app om te downloaden
 • Verouderde functies
 • Credits nodig
Pieter de Jong
Pieter de Jong is datingcoach die al jaren ervaring heeft op het gebied van dating en tekstenschrijver is. Hij heeft honderden dating apps getest en coacht mensen 1-op-1 op het gebied dating en relaties. Door deze expertise deelt hij graag zijn kennis met de lezers van de Datingappwijzer.nl, zodat iedere persoon de juiste dating app kan kiezen. Een leuk weetje over hem: hij heeft zijn huidige vriendin ook op een dating app ontmoet.

Meer in Review

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.