Review

Jack’d review: wat is het en hoe werkt het?

Jack'd

Wel eens gehoord van Jack’d? Waarschijnlijk niet, het is namelijk vooralsnog een beetje een onbekende gay dating app in Nederland die steeds populairder wordt. Inmiddels telt de dating app meer dan 15 miljoen gebruikers over de hele wereld. In tegenstelling tot andere gay dating apps werkt Jack’d net even wat anders waardoor je snel leuke contacten of dates gaat vinden.

Benieuwd wat de werking van Jack’d is? Lees dan deze Jack’d review even door. In dit artikel ga je alle informatie krijgen die je moet weten van de app en ga lezen hoe jij binnenkort een date krijgt dankzij deze app.

Waarom voor Jack’d kiezen?

 • Handig swipe-systeem
 • Pas een match bij wederzijdse interesse
 • Veilige gay dating app
 • Voor alle intenties

Wat zijn de nadelen van Jack’d?

 • Nog niet zo populair in Nederland
 • De app hapert af en toe
 • De app is in het Engels

Wat is Jack’d?

Jack’d is een locatie gebaseerde gay dating app waarop je andere mannen in je omgeving kunt ontmoeten. Op de app zijn homoseksuele en biseksuele mannen en transgender personen te vinden. De dating app is voor alle intenties bedoeld, zo kun je de app gebruiken om op zoek te gaan naar vriendschap, hookups, dates of een langdurige relatie.

De dating app is locatie gebaseerd waardoor je altijd gebruikers gaat vinden in je omgeving, zo is de kans groot dat je met ze gaat afspreken. Bovendien kunnen andere mannen niet zomaar met jou contact leggen, hiervoor is eerst wederzijdse interesse nodig.

Verder is Jack’d wereldwijd erg populair. Het is in meer dan 180 landen actief en verwelkomt 15 miljoen gebruikers. Het is echter in Nederland nog niet zo populair als Grindr of Romeo, maar begint wel steeds populairder te worden.

Hoe werkt Jack’d?

De werking van Jack’d is eigenlijk heel eenvoudig en lijkt niet op die van andere gay dating apps. Allereerst maak je hier eenvoudig een account aan door enkele foto’s toe te voegen en wat achtergrondinformatie van jezelf op te geven. Je hoeft geen lange vragenlijsten in te vullen.

Zodra je een account hebt aangemaakt, ga je andere profielen beoordelen. Je ziet andere profielen van mannen één voor één en in een profiel zie je een aantal foto’s met informatie staan. Op basis van deze informatie beoordeel je iemand. Vind je iemand leuk? Dan swipe je naar rechts. Wil je iemand overslaan? Dan swipe je naar links. Vervolgens beoordeel je het volgende profiel.

Vinden beide personen elkaar wel leuk? Dan ontstaat er een match en kun je chatten met elkaar. Er zal al snel een leuke chat ontstaan en waarna je met elkaar kunt afspreken.

Op de profielen die je zien krijgt kun je filteren. Daarnaast je kan ook overzichtspagina’s gebruiken van profielen in je omgeving of uitgebreid zoeken. Andere functies die je kunt gebruiken zijn profielbezoekers bekijken, locatie veranderen, anoniem blijven, privé foto’s en zo zijn er nog een aantal.

hoe werkt jack'd

Is Jack’d gratis?

Je kunt Jack’d volledig gratis downloaden en gebruiken. Je download de app gemakkelijk in Google Play of in de App Store. Daarna maak je een gratis account aan en je kunt volledig gratis met andere gebruikers in contact komen.

Net zoals bij andere gay dating apps heb je als gratis gebruiker wel beperkingen. Zo kun je maar een bepaald aantal profielen liken en krijg je advertenties te zien. Door Jack’d Pro (betaald abonnement) aan te schaffen, hef je de beperkingen op en krijg je meer mogelijkheden.

Jack’d Pro: dit zijn de kosten

Er is één betaald abonnement beschikbaar op de dating app, namelijk Jack’d Pro. Met dit abonnement krijg je meer opties en mogelijkheden op de dating app waardoor je sneller een leuk iemand gaat vinden.

Deze functies krijg je met Jack’d Pro:

 • Ongelimiteerd profielen swipen
 • Uitgebreide zoekfilters
 • Anoniem browsen
 • Zien wie je profiel heeft bezocht
 • Sneller profielen beoordelen
 • Je locatie in de app veranderen over de hele wereld
 • Ongelimiteerd albums delen
 • Geen advertenties

De kosten van Jack’d Pro:

 • 7 dagen voor €3,99
 • 1 maand voor €9,99
 • 3 maanden voor €21,99
 • 1 jaar voor €57,99

Download Jack’d

Bekijk de beste gay apps!

Veelgestelde vragen

Er kunnen veel vragen ontstaan rondom deze nieuwe gay dating app. Zo kun je je bijvoorbeeld afvragen hoe de dating app werkt, hoe veilig het is en voor wie het is bedoeld. Om antwoord te geven op alle vragen doen we dit kort en bondig in het onderstaande overzicht:

Hoe veilig is Jack’d?

Jack’d is een veilige gay dating app waarop je met een gerust hart kunt daten. De dating app heeft verschillende maatregelen op het gebied van beveiliging genomen. Zo werkt het met geverifieerde profielen en is er 24/7 ondersteuning beschikbaar voor een veilige community. Ook worden je gegevens nooit gedeeld met derde partijen en worden foto’s, berichten en video’s nooit verloren.

Voor wie is Jack’d bedoeld?

Jack’d is voor homoseksuele, biseksuele mannen en transgender personen bedoeld die op zoek zijn naar vriendschappen, een leuke date of een serieuze relatie. Je moet minstens 18 jaar zijn om een account te kunnen aanmaken en de meeste gebruikers zijn tussen de 20 en 40 jaar oud.
Onlangs dat Jack’d voor alle intenties bedoeld is, blijkt in praktijk vaak dat de app wordt gebruikt voor spannende gay afspraakjes. Je zult deze app dus niet moeten gebruiken om iets serieus te vinden.

Hoe populair is Jack’d?

Jack’d is wereldwijd erg populair en wordt steeds populairder. Het telt ruim 15 miljoen mannelijke gebruikers in ongeveer 180 landen. Het is echter nog niet zo populair in Nederland, maar wordt wel steeds meer in Nederland gebruikt.

Wat zijn de ervaringen van Jack’d?

Voordat je de gay app gebruikt, is het natuurlijk fijn om te weten wat gebruikers van de dating app vinden. Dit doe je door reviews en ervaringen van Jack’d te lezen. Dit zijn de Jack’d ervaringen van gebruikers:
Google Play: 4,1/5 beoordeeld door 113.000 gebruikers
App Store: 3,6/5 beoordeeld door 3300 gebruikers
Over het algemeen wordt de dating app door gebruikers als redelijk goed ervaren.

Jack’d review en ervaring

Review Jack'd

7

Wij van de Datingappwijzer.nl hebben Jack’d uitgebreid getest en zijn zo tot onze bevindingen gekomen. We geven de dating app een 7 van de 10, dit in vergelijking met andere dating apps. De gay app werkt een handigere manier dan de meeste andere gay dating apps, zo moet je eerst een match hebben voordat je in contact kunt komen. Het is bovendien ook een veiligere dating app, daarbij werkt het platform met verifieerde profielen en worden je gegevens niet gedeeld met derden.

De dating app heeft echter ook mindere kanten. Zo is bijvoorbeeld een groot nadeel dat het nog niet zo populair is in Nederland, waardoor je maar weinig gebruikers in je omgeving tegenkomt. Ook is de app volledig in het Engels en hapert de app af en toe.

Onlangs de nadelen is Jack’d wel een aanrader als je op zoek bent naar een spannende date of vriendschap. Om iets serieus te vinden kun je bijvoorbeeld beter gayParship gebruiken.

Voordelen
 • Handig werking
 • Bij wederzijdse interesse een match
 • Veilige dating app
 • Voor alle intenties
Nadelen
 • Nog niet zo populair in Nederland
 • De app hapert af en toe
 • De app is in het Engels
Pieter de Jong
Pieter de Jong is datingcoach die al jaren ervaring heeft op het gebied van dating en tekstenschrijver is. Hij heeft honderden dating apps getest en coacht mensen 1-op-1 op het gebied dating en relaties. Door deze expertise deelt hij graag zijn kennis met de lezers van de Datingappwijzer.nl, zodat iedere persoon de juiste dating app kan kiezen. Een leuk weetje over hem: hij heeft zijn huidige vriendin ook op een dating app ontmoet.

Meer in Review

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.