Beste dating apps

De 10 beste Marokkaanse dating apps!

marokkaanse dating apps

Op zoek naar een Marokkaanse vrouw of man? Dan maak je de meeste kans op Marokkaanse dating apps. Op veel reguliere dating apps zul je als Marokkaan weinig aansluiting vinden. Dit komt doordat singles vaak alleen op zoek zijn naar vlugge contacten of niks met jouw geloof hebben. Daarom zijn er speciale dating apps voor Marokkanen op de markt gekomen.

Het wordt in de Marokkaanse cultuur steeds normaler om Marokkaanse datingsites of dating apps te gebruiken. Inmiddels maken miljoenen Marokkanen in Nederland en in andere landen gebruik van dating apps. In dit artikel kom je de 10 beste Marokkaanse dating app te weten en lees je welke dating app het beste bij jou past.

De 10 beste Marokkaanse dating apps

1. Lexa – de beste dating app voor Marokkanen

Lexa app

Marokkaanse vrouwen en mannen ontmoeten in Nederland? Dan is Lexa de beste dating app. Lexa is één van de populairste dating apps in Nederland. Cijfers bevestigen dit wel, per maand worden er meer dan 4,8 miljoen berichten op de app gestuurd. Doordat Lexa razend populair is in Nederland, zijn er ontzettend veel Marokkanen op te vinden.

Wat Lexa verder de beste dating app maakt, is het gebruikersgemak, de handige functies en de veiligheid die ze waarborgt. Zo kun je gebruikmaken van functies zoals een zoekfilter, matching en een vlug beoordelingssysteem. Op deze manier ga je snel leuke Marokkanen in je omgeving vinden. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct met die persoon in contact komen.

De dating app is volledig gratis te downloaden en je hebt binnen enkele minuten een account aangemaakt. Vervolgens kun je Lexa direct gebruiken en op zoek gaan naar leuke Marokkaanse vrouwen en mannen.

Voordelen

 • Razend populaire dating app
 • Veel Marokkanen gebruiken het
 • Veel kans om succesvol te worden
 • Handige functies

Nadelen

 • Inschrijven is makkelijker via de website
Gratis aanmelden op Lexa!

2. Parship – de dating app voor serieuze relaties

Parship app

Ben je op zoek naar een Marokkaans huwelijk of een serieuze relatie? Dan is de dating app Parship voor jou bedoeld. Parship is één van de weinige populaire dating apps die speciaal voor serieuze relaties zijn bedoeld. Het wordt daarom ook wel de nummer 1 app voor serieuze relaties genoemd.

Je hebt veel kans om hier iemand te vinden waarmee je uiteindelijk gaat trouwen. Dit komt door het uitmuntende matchsysteem van Parship. Je wordt met andere gebruikers gematcht op basis van persoonlijkheid, geloofsovertuiging en voorkeuren.

Door dit matchsysteem zijn al veel singles succesvol geworden in de liefde, maar liefst 1 op de 3 gebruikers slaagt erin om de liefde te vinden. Dit slagingspercentage is veel hoger dan op andere Marokkaanse dating apps. Het aanmelden en gebruik van Parship is volledig gratis.

Voordelen

 • Veel Marokkanen worden succesvol
 • Voor serieuze relaties
 • Uitmuntende matching

Nadelen

 • Het aanmelden duurt even
Gratis aanmelden op Parship!

3. EliteDating – ontmoet hoogopgeleide Marokkanen

elitedating app

Ben je hoogopgeleid? Dan is de dating app EliteDating een aanrader. EliteDating is een erg populaire dating app die voor hoger opgeleiden is bedoeld. Wekelijks melden 1500 nieuwe gebruikers zich aan op de app.

EliteDating pakt het anders aan dan de meeste andere Marokkaanse dating apps. Bij veel Marokkaanse dating apps moet je zelf op zoek gaan naar een leuk iemand, maar op EliteDating gaat de app voor jou op zoek naar leuke profielen.

Je vult een uitgebreide persoonlijkheidstest in en op basis daarvan word je gematcht met andere gebruikers. Zo word je direct gematcht met leuke Marokkaanse vrouwen of mannen en kun je direct in contact komen. Door deze matchmethode heb je veel kans om de liefde te vinden, ruim 2500 gebruikers wordt elke maand hierin succesvol.

Voordelen

 • Speciaal voor hoger opgeleiden
 • Veel kans om een partner te vinden
 • Goede matching

Nadelen

 • Niet specifiek voor Marokkanen bedoeld
Gratis aanmelden op EliteDating!

4. Muzz – een moslims app voor huwelijken

muzz

Ben je een moslim en wil je iemand van hetzelfde geloof ontmoeten? Muzz is een moderne dating app voor moslims, waarop je opzoek kan naar de juiste partner voor een huwelijk te vinden. De dating app telt wereldwijd meer dan 8 miljoen gebruikers en ook in Nederland is het populair onder moslims. In totaal zijn er al meer dan 450.000 huwelijken ontstaan dankzij Muzz.

De dating app Muzz is erg handig en werkt met een vlug beoordelingssysteem. Je krijgt uitgebreide profielen van andere gebruikers te zien die je één voor één beoordeeld. Vind je iemand leuk? Dan geef je een like. Wil je iemand overslaan om het volgende profiel te beoordelen? Dan druk je op het kruisje. Wanneer beide gebruikers elkaar leuk vinden, ontstaat er een match en kun je met elkaar in contact komen.

Verder is het een erg veilig dating app waarop je je profiel kunt verifiëren en daarbij is er 24/7 ondersteuning beschikbaar.

Voordelen

 • Populaire dating app voor moslims
 • Handige werking
 • Veel gebruiksgemak

Nadelen

 • Meer mannen dan vrouwen op te vinden
 • Beperkte gratis functies
 • Het is een dure app

5. Be2 – ontmoet serieuze singles in Nederland

be2

Wereldwijd is Be2 een populaire dating app voor mensen die op zoek zijn naar iets serieus. Het telt ruim 21 miljoen gebruikers en dagelijks komen daar 20.000 nieuwe gebruikers bij. Ook in Nederland is Be2 erg populair en heeft ze meer dan 750.000 geregistreerde leden.

Op Be2 ga je snel Marokkaanse vrouwen of mannen ontmoeten die goed bij je passen. Het maakt gebruik van een liefdestest waardoor je gematcht wordt met andere gebruikers. Vervolgens kun je direct met iemand in contact komen door een berichtje, een smiley of een compliment te sturen.

Verder is Be2 een erg veilige dating app voor moslims. Je bepaalt helemaal zelf welke gegevens je deelt, derden hebben geen toegang tot je gegevens en de app is goed beveiligd. Je kunt de dating app volledig gratis gebruiken.

Voordelen

 • Een serieuze app
 • Een liefdestest
 • Veilig en betrouwbaar

Nadelen

 • Het aanmelden duurt wel even
Gratis aanmelden op Be2!

6. Muslima – wereldwijd een populaire moslim app

muslima app

Muslima is een moslim dating app die wereldwijd door meer dan 7,5 miljoen moslims wordt gebruikt. In Nederland en Marokko gebruiken ook veel moslims Muslima.

Op de dating app Muslima kun je kiezen of je moslims in Nederland, Marokko of over de hele wereld wilt zoeken. Muslima werkt met een uitgebreide zoekfilter waarbij je scrolt door leuke profielen. Verder kun je online gebruikers, matches en populaire profielen bekijken. Wanneer je een leuk iemand ziet, bekijk je het volledig profiel en kun je die persoon liken of direct een berichtje sturen.

Een account aanmaken is erg eenvoudig op Muslima, echter moet je op deze dating app eerst een betaald abonnement afsluiten voordat je berichten kunt sturen.

Voordelen

 • Handige zoekfilter
 • Aardig wat Marokkanen op te vinden

Nadelen

 • Minder populair in Nederland
 • Betaald abonnement nodig
 • Geen helpdesk

7. Salams – het Tinder voor moslims

salams

Aangezien 98% van de Marokkaanse bevolking en veel Marokkanen in Nederland moslim zijn, is de dating app Salams ook een goede optie. Salams is een moslim dating app met meer dan 6 miljoen gebruikers. Dankzij Salams zijn er al ruim 300.000 huwelijken gesloten en zijn er daarbij al meer dan 360.000 vriendschappen ontstaan.

Salams kun je vergelijken met de populaire dating app Tinder, dit komt doordat het bijna op dezelfde manier werkt. Je beoordeelt andere profielen één voor één. Bij wederzijdse interesse ontstaat er een match en kun je met elkaar in contact komen. In tegenstelling tot Tinder is Salams alleen voor moslims bedoeld.

Verder is de dating app Salams één van de beste beoordeelde dating apps voor moslims, wat komt door het gebruiksgemak en de veiligheid die ze waarborgt.

Voordelen

 • Goed beoordeeld
 • Eenvoudige werking

Nadelen

 • Veel nepprofielen
 • Minder populair in Nederland
 • De app werkt niet altijd goed

8. Tinder – de marktleider van dating apps

Tinder

Misschien dat je al wel eens van Tinder hebt gehoord. Tinder is wereldwijd de populairste dating app. In Nederland wordt het door ongeveer 1,2 miljoen Nederlanders gebruikt en in Marokko is het ook één van de populairdere dating apps.

Tinder bestaat al aardig lang en is snel populair geworden door de handige werking. Het werkt met een vlug beoordelingssysteem waarbij je andere profielen beoordeelt. Je geeft simpel aan of je iemand leuk vindt of wilt overslaan. Als beide gebruikers elkaar leuk vinden, ontstaat er een match en kun je met elkaar in contact komen.

Ondanjs dat Tinder de populairste dating app is, heeft het platform veel nadelen voor Marokkanen en moslims. Zo zijn er maar weinig Marokkanen op te vinden, gebruikers zijn grotendeels alleen op zoek naar vlugge contacten en het draait puur om vleeskeuring.

Voordelen

 • De populairste dating app
 • Veel gratis functies

Nadelen

 • Niet bedoeld om een huwelijk of relatie op te vinden
 • Weinig Marokkanen en moslims op te vinden
 • Puur vleeskeuring
 • Veel nepprofielen

9. Inshallah – meer dan 4 miljoen gebruikers

inshallah dating app

Inshallah is een moslim dating app die voornamelijk in Arabische landen, waaronder in Marokko, populair is. Het telt 4 miljoen gebruikers en door de islamitische dating app hebben al 400.000 mensen elkaar gevonden.

De dating app Inshallah heeft recentelijk een nieuwe update gehad waardoor het veel gebruiksvriendelijker is. Het werkt nu op dezelfde manier als de meeste andere Marokkaanse dating apps op deze pagina. Je beoordeeld andere profielen en bij wederzijdse interesse ontstaat er een match.

Het unieke van Inshallah is dat het je persoonlijkheid en hoe je bent, echt naar voren laat komen op je profiel. Zo leer je mensen kennen zoals ze daadwerkelijk zijn. Verder is Inshallah een veilige app die staat voor respect, eerlijkheid en beleefdheid.

Voordelen

 • Recentelijk een grote update gehad

Nadelen

 • Weinig gratis opties
 • De app werkt soms niet goed

10. Badoo – populaire dating app in Marokko

badoo

De dating app Badoo wordt door veel mensen in Marokko gebruikt en het geldt in Marokko een beetje als de dating app waar je moet zijn. Badoo is wereldwijd al door meer dan 500 miljoen mensen gebruikt en telt 60 miljoen maandelijkse gebruikers.

Je gaat snel leuke mensen ontmoeten op Badoo. Het heeft handige functies beschikbaar zoals een vlug beoordelingssysteem en je kunt profielen in je omgeving zoeken. Je krijgt profielen te zien die je kunt beoordelen, daarnaast kan je ook direct berichten sturen.

Je kunt op Badoo leuke vriendschappen, dates of de liefde vinden. Het is echter geen dating app waarop je direct een islamitisch huwelijk gaat vinden.

Voordelen

 • Populair in Marokko

Nadelen

 • Veel nepprofielen
 • Niet voor huwelijken bedoeld
 • Weinig gratis opties

Voordelen van Marokkaanse dating apps

Dit zijn de voordelen van dating apps voor Marokkanen:

 • Je ontmoet veel andere Marokkanen en moslims.
 • Veel Marokkaanse dating apps zijn bedoeld om een huwelijk te vinden.
 • Geen last van singles die op zoek zijn naar vlugge contacten.
 • Je gaat sneller een goede match vinden.
 • Op deze dating apps is online daten voor Marokkanen geaccepteerd.
 • Deze Marokkaanse dating apps zijn erg veilig en betrouwbaar.

Welke Marokkaanse dating app moet ik kiezen?

Om een Marokkaanse dating app te kiezen die bij jou past moet je jezelf een aantal vragen stellen:

 • In welk land zoek je een dating app: in Nederland of Marokko?
 • Welke intentie heb je: ben je opzoek naar een huwelijk of naar vlugge contacten?
 • Wil je alleen moslims tegenkomen of ook andere (ongelovige) singles?

Door antwoordt op deze vragen te geven, wordt het een stuk makkelijker om een dating app te kiezen. Stel je zoekt een dating app in Nederland, dan is Lexa, Parship of EliteDating een aanrader. Zoek je eerder een dating app in Marokko? Dan is Badoo, Muzz of Salams weer een betere match.

Het is afhankelijk van je intentie. Veel dating apps zijn bedoeld om een serieuze relatie of huwelijk te vinden, maar je kunt natuurlijk ook een hele andere intentie hebben. Hiervoor moet je dus ook de juiste dating app zoeken die aansluit bij je intentie.

Gelukkig kun je hierboven bij de dating apps precies lezen voor welke intentie de app bedoeld is en in welke landen het populair is.

Nick Evertse
Nick Evertse is de datingexpert die weet welke dating app jij moet kiezen om succesvol te worden. Hij heeft honderden dating apps getest en weet precies waar je de meeste kans maakt op daten of relaties. Verder is Nick Evertse datingcoach en begeleidt hij cliënten bij het daten. Hij is dol op schrijven, bordspellen en daten.

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.