Review

Opzoeknaarjou app review: deze dingen moet je weten van de app!

opzoeknaarjou

Ben je op zoek naar een christelijke partner? Dan zul je op de reguliere dating apps weinig aansluiting vinden. Daarom is de datingsite en dating app Opzoeknaarjou op de markt gekomen om christelijke singles met elkaar in contact te brengen.

Opzoeknaarjou is één van de beste christelijke dating apps. Het telt meer dan 4000 actieve leden waarmee je gemakkelijk een leuke christelijke match vindt en de dating app gaat uit van de Bijbelse normen en waarden. Klinkt dit interessant voor je? In deze review over Opzoeknaarjou ga je alles lezen over de dating app.

Waarom voor Opzoeknaarjou kiezen?

 • Speciaal voor christelijke singles
 • Meer dan 4000 actieve leden
 • Gratis proeflidmaatschap
 • Geoptimaliseerd voor smartphone en tablet

Wat zijn de nadelen van Opzoeknaarjou?

 • Geen dating app beschikbaar om te downloaden
 • Weinig functies
 • Verouderd design

Wat is Opzoeknaarjou precies?

Op populaire dating apps zoals Tinder en Happn zul je als christelijke single weinig aansluiting vinden. Ook is de kans klein dat je in het echt een kerkelijk iemand ontmoet, tenzij je hem of haar via de kerk leert kennen natuurlijk. Daarom is Opzoeknaarjou op de markt gekomen. Deze datingsite en dating app is speciaal voor de christelijke single bedoeld. Op de dating app zijn veel christelijke singles te vinden uit verschillende kerkelijke stromingen waarmee je gemakkelijk contact legt.

Eerder had Opzoeknaarjou een dating app beschikbaar om te downloaden in Google Play en in de App Store. Echter is deze niet meer beschikbaar om te downloaden en moet je het doen met de website. Dit is een soort web app in de browser die speciaal voor de smartphones is afgestemd. Zo hoef je geen moeilijke dating app op te telefoon te downloaden.

Hoe werkt opzoeknaarjou

Hoe werkt Opzoeknaarjou?

De werking van de Opzoeknaarjou app is niet te vergelijken met de werking van populaire dating apps. Wat dat betreft heeft het echt nog een eenvoudige en klassieke werking, waarbij je grotendeels zelf op zoek gaat naar leuke matches.

De app matcht je automatisch met andere profielen op basis van je opgegeven zoekvoorkeuren. Echter zijn er ook andere manieren om leuke singles te vinden. Zo kun je online leden bekijken en uitgebreid zoeken door middel van een zoekfilter. De profielen in de app worden onder elkaar weergeven en wanneer je een interessant profiel ziet kun je er op klikken om het volledig profiel te bekijken. Vervolgens kun je het profiel toevoegen aan favorieten, blokkeren of een berichtje sturen.

Op deze manier werkt in het kort Opzoeknaarjou. Verderop in het artikel lees je welke functies de app nog meer aanbiedt.

Voor wie is Opzoeknaarjou bedoeld?

Zoals je al in deze review van Opzoeknaarjou hebt gelezen is de dating app en datingsite bedoeld voor christelijke singles. Het uitgangspunt van de dating app zijn de Bijbelse normen en waarden, wat duidelijk valt te merken. Je dient alleen ouder dan 18 jaar te zijn om van de dating app gebruik te maken.

Het maakt niet uit welke intentie je hebt, je bent welkom als je op zoek bent naar een serieuze relatie, een leuke vriendschap of alleen gezellig mailcontact. Verder maakt het niet uit van welke kerkelijke stroming je bent. Je kunt er (veel) singles vinden uit bijna alle kerkelijke stromingen.

Opzoeknaarjou account & profiel aanmaken

Om van Opzoeknaarjou gebruik te maken dien je eerst een account aanmaken. Dit heb je al vrij snel gedaan en kun je vervolgens direct van de datingsite en app gebruikmaken. Zodra je op de website komt wordt je aandacht al direct getrokken door het inschrijfformulier.

Je schrijft je in op de datingsite door aan te geven welk geslacht je bent en een gebruiksnaam en je e-mailadres in te vullen. Vervolgens vul je een woonplaats in, geboortedatum en je intentie. Deze informatie ingevuld? Dan ben je ingeschreven en dien je het opgegeven e-mailadres als eerste te bevestigen.

Zodra je je e-mailadres hebt bevestigd kom je bij de laatste stap van het inschrijfproces. Bij de laatste stap vul je nog veel meer informatie van jezelf in. Dit is te veel informatie om allemaal op te noemen, je geeft namelijk informatie op over je uiterlijke kenmerken, levensstijl en nog meer. Heb je alle gegevens ingevuld? Dan kun je de aanmelding voltooien en dien je alleen nog een wachtwoord op te geven.

Opzoeknaarjou aanmelden

Profiel invullen

Als je het inschrijfproces voltooid hebt kom je terecht op je profiel. Hier is direct te zien hoeveel procent van je profiel is ingevuld en je zult ook al snel zien dat je nog geen profielfoto’s op je profiel hebt staan.

Je doet er slim aan om foto’s toe te voegen aan je profiel. Verder kun je op deze pagina je matchingcriteria verder invullen en open profielvragen invullen. Zorg dat je alle informatie dat mogelijk is op je profiel invult, zo krijgen andere leden een duidelijk beeld van je en gaat dit ervoor zorgen dat je meer berichten krijgt.

Enkele tips voor foto’s op je profiel op Opzoeknaarjou:

 • Voeg 3 tot 5 foto’s toe aan je profiel.
 • Gebruik foto’s waar je leuk en spontaan opstaat.
 • Foto’s met bloemen of met een huisdier werken ook goed.
 • Voeg minimaal 1 foto toe waar je hele lichaam opstaat.

Functies van de app

De dating app van Opzoeknaarjou biedt verschillende functies aan. Alle functies die je kunt gebruiken vallen terug te vinden in een overzichtelijk menu. De meeste functies helpen je bij het vinden van een leuke partner.

Van deze functies kun je gebruik maken:

 • Een uitgebreid profiel aanmaken en wijzigen
 • Je matchingsvoorkeuren aanpassen
 • Matches bekijken en filteren
 • Profielen bekijken
 • Uitgebreid leden zoeken
 • Online leden bekijken
 • Je profielbezoekers bekijken
 • Inbox, berichten versturen en ontvangen
 • Meedoen aan activiteiten
 • Leden blokkeren

Is Opzoeknaarjou gratis?

Zodra je bent ingeschreven op de dating app kun je er volledig gratis ervan gebruik maken. Je krijgt namelijk een gratis proeflidmaatschap van twee dagen. In deze twee dagen kun je van alle functies gebruik maken die de dating app te bieden heeft. Zo kun je gratis berichten versturen en ontvangen van leden, zien wie je profiel heeft bekeken, alle foto’s op iemand profiel bekijken en nog veel meer.

Na deze twee dagen is het proeflidmaatschap afgelopen en heb je minder functies. Zo kun je alleen nog de hoofdprofielfoto bekijken op iemands profiel en berichten met standaardtekst versturen.

Opzoeknaarjou kosten: deze extra mogelijkheden krijg je

Om van alle functies gebruik te kunnen blijven maken ben je verplicht om na de proefperiode een betaald lidmaatschap af te sluiten. Zodra je een betaald lidmaatschap hebt afgesloten ben je Fullmember.

Dit zijn de kosten van Opzoeknaarjou:

 • 1 maand voor €11,95
 • 3 maanden voor €26,95 (per maand €8,98)
 • 12 maanden voor €79 (per maand €6,58)
Opzoeknaarjou kosten

Gratis lidmaatschap en Fullmember vergeleken

Zodra je een betaald lidmaatschap afsluit op de dating app krijg je weer toegang tot alle functies op de website. Om te zien welke functies je krijgt, vergelijken we een gratis lidmaatschap en een Fullmemberaccount met elkaar:

FunctiesGratis accountBetaald lidmaatschap (Fullmember)
Je profiel wijzigenXX
Berichten versturen met standaard tekstXX
Matchen met ledenXX
Uitgebreid zoekenXX
Profielen bekijkenXX
Filteren op profielenXX
Profielen aan favorieten toevoegenXX
Hoofdprofielfoto bekijkenXX
Online leden bekijkenXX
Organiseren of meedoen aan evenementenXX
Alle foto’s van iemand bekijken X
Zien wie jouw profiel bekeken heeft X
Hoger matchpercentage met andere leden X
Berichten kunnen verwijderen X
Berichten versturen met persoonlijke tekst X

Download de Opzoeknaarjou app

Bekijk de beste christelijke dating apps!

Veelgestelde vragen over Opzoeknaarjou

Er kunnen aardig wat vragen ontstaan over het gebruik van de dating app. Omdat we niet op alle vragen antwoord kunnen geven in de bovenstaande tekst, doen we het kort en bondig in dit overzicht.

Is Opzoeknaarjou veilig?

Opzoeknaarjou doet er alles aan om voor een veilig datingplatform te zorgen. Dit komt onder meer tot uiting doordat alle profielen bij aanmelding gecontroleerd worden op echtheid. Verder kun je gebruikers gemakkelijk blokkeren en belooft de dating app in de algemene voorwaarden dat het jouw informatie nooit deelt met een derde partij.

Voor welke kerkelijke stromingen is Opzoeknaarjou bedoeld?

Opzoeknaarjou is voor alle kerkelijke stromingen bedoeld. Er zijn ook veel profielen te vinden uit alle verschillende kerkelijke stromingen. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand uit je eigen kerkelijke stroming, heb je genoeg keuze.
Op je profiel kun je uit de volgende kerkelijke stromingen kiezen: PKN, HHK, Christelijk Gereformeerd, Nederlands Gereformeerd, Gereformeerd Vrijgemaakt, Gereformeerde Gemeente, Gereformeerde Gemeente in Nederland, Oud Gereformeerde Gemeente, Evangeliegemeente, Baptist, Pinkstergemeente, Vergadering van gelovigen, Zevende dag Adventist, Katholiek, anders.

Hoe kun je contact opnemen met Opzoeknaarjou?

Je kunt contact opnemen door in het menu op ‘help’ te klikken. Je komt vervolgens op een pagina met veelgestelde vragen en zie je op de pagina ook een linkje staan waar je rechtstreek contact met de klantenservice kan opnemen. Maar je kunt ook direct een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: info@opzoeknaarjou.nl.

Hoe zeg je Opzoeknaarjou op?

Ga hiervoor naar je account, dit is te vinden bij je naam en profielfoto in het menu. Klik vervolgens op het kopje ‘lidmaatschap beëindigen’. Bevestig tenslotte de beëindiging van je account.

Wat zijn goede alternatieven voor Opzoeknaarjou?

Niet succesvol geworden? Er zijn nog genoeg andere christelijke dating apps en datingsites. Dit zijn goede alternatieven voor Opzoeknaarjou: ROOTS dating, Be2, Funky Fish, Parship en Lexa. De alternatieven zijn in veel gevallen nog beter dan Opzoeknaarjou en heb je meer kans om de liefde te vinden.

Opzoeknaarjou review en ervaring

Review Opzoeknaarjou

6

Wij van de Datingappwijzer.nl hebben Opzoeknaarjou uitgebreid getest en zijn gematigd positief over de dating app. We geven het een 6 van de 10, in vergelijking met andere dating apps. Wanneer je op zoek bent naar een christelijke dating app of site is Opzoeknaarjou is goede optie. Het is bedoeld voor alle kerkelijke stromingen en er zijn genoeg leden te vinden. In totaal telt het meer dan 4000 actieve leden waarmee je gemakkelijk in contact kan komen.

Opzoeknaarjou heeft echter ook enkele nadelen. Zo is de dating app niet te downloaden en moet je het doen met een aangepast versie van de website die speciaal op mobiel is afgestemd. Daarnaast het biedt niet veel functionaliteiten aan en heeft de website een verouderd design.

De keuze is aan jou om er gebruik van te maken, het is een leuke site waarop je de christelijke liefde kan ontmoeten. Wij raden echter eerder Be2 aan, deze datingsite en dating app is veel populairder onder christelijke singles en maak je hier meer kans om de liefde te vinden.

Voordelen
 • Speciaal voor christelijke singles
 • Meer dan 4000 actieve leden
 • Gratis proeflidmaatschap
 • Geoptimaliseerd voor de smartphone en tablet
Nadelen
 • Geen dating app beschikbaar om te downloaden
 • Weinig functies
 • Verouderd design
Pieter de Jong
Pieter de Jong is datingcoach die al jaren ervaring heeft op het gebied van dating en tekstenschrijver is. Hij heeft honderden dating apps getest en coacht mensen 1-op-1 op het gebied dating en relaties. Door deze expertise deelt hij graag zijn kennis met de lezers van de Datingappwijzer.nl, zodat iedere persoon de juiste dating app kan kiezen. Een leuk weetje over hem: hij heeft zijn huidige vriendin ook op een dating app ontmoet.

Meer in Review

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.