Er zijn tegenwoordig zoveel dating apps op de markt dat je het overzicht verliest. De ene dating app doet zich nog beter voor dan de ander. Dit alles maakt het lastig om een dating app te kiezen. Daarom is de Datingappwijzer.nl opgericht om betrouwbaar advies over dating apps te geven, zodat jij weet welke dating app je moet kiezen.

We geven niet alleen advies over dating apps, maar weten ook welke dating app in verschillende situaties het beste bij je passen. Daarnaast schrijven we uitgebreide reviews over dating apps. Dit doen we met behulp van verschillende datingcoaches om jou als lezer van goed advies te voorzien.

Wij helpen je bij je keuze

Door de honderden dating apps die op de markt zijn, kun je door het bos de bomen niet meer zien. Het kan namelijk erg lastig zijn om een dating app te kiezen. Sommige dating apps richten zich enkel op het feit dat je een abonnement afsluit in plaats van dat jou verder helpt. Andere dating apps gaan weer niet veilig om met je gegevens.

Daarom is de Datingappwijzer.nl op de markt gekomen en wij hebben een duidelijk doel: we willen je helpen bij het kiezen van een dating app die bij jou aansluit en dat je op die dating app succesvol wordt.

Om dit doel te realiseren, hebben wij meer honderden dating apps getest, reviews geschreven, datingadviezen gegeven en nog veel meer handige artikelen geschreven zodat jij de juiste dating app kunt kiezen.

Wat hebben wij eraan?

Waarom doen wij al dit werk voor jou? We verdienen namelijk niks als je alleen onze artikelen leest. We willen graag content aanbieden die voor iedereen toegankelijk en gratis is. Daarom zie je hier geen vervelende advertenties of betaalde artikelen op deze website.

Op deze website staan dating apps waarmee wij een samenwerking hebben. Voor nieuwe gebruikers die via onze website naar een dating app worden geleid, ontvangen we een kleine vergoeding. Dit is niet veel, maar voldoende om deze website draaiende te houden. Het kost jou als lezer niks, het komt allemaal uit de zak van de dating app.

Deze samenwerkingen hebben geen invloed op de inhoud van onze artikelen, adviezen of aanbevelingen. Wij verstrekken onafhankelijk en waardevol advies en willen dat onze bezoekers succesvol worden in de liefde.

Onze tekstschrijvers & datingcoaches:

Om voor goed advies te zorgen werken wij samen met datingcoaches die jaren ervaring hebben op het gebied van dating, datingsites en dating apps. Hierdoor kunnen wij zorgen voor hoogwaardige content en betrouwbare adviezen.

Maak kennis met onze tekstschrijvers en datingcoaches:

Pieter de Jong

Pieter de Jong is datingcoach die al jaren ervaring heeft op het gebied van dating en tekstenschrijver is. Hij heeft honderden dating apps getest en coacht mensen 1-op-1 op het gebied dating en relaties. Door deze expertise deelt hij graag zijn kennis met de lezers van de Datingappwijzer.nl, zodat iedere persoon de juiste dating app kan kiezen.

Een leuk weetje over hem: hij heeft zijn huidige vriendin ook op een dating app ontmoet.

Pieter de Jong avatar

Nick Evertse

Nick Evertse is de datingexpert die weet welke dating app jij moet kiezen om succesvol te worden. Hij heeft honderden dating apps getest en weet precies waar je de meeste kans maakt op daten of relaties. Verder is Nick Evertse datingcoach en begeleidt hij cliënten bij het daten. Hij is dol op schrijven, bordspellen en daten.

Nick Evertse avatar

Contact