Review

Passie voor Twee app review: deze dingen moet je weten!

passie voor twee

Wil je zonder taboe daten? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij de datingsite en online webapp Passie voor Twee. Veel reguliere dating apps zijn niet concreet bedoeld voor spannende avonturen. Dit is niet het geval op de Passie voor Twee app. Het is namelijk bedoeld voor swingen en andere spannende avonturen. Je kunt hier gemakkelijk spannende dates vinden zonder verplichtingen, direct flirten met leden en er zijn alleen maar serieuze profielen te vinden. Dit klinkt wel interessant toch? In deze review over Passie voor Twee lees je alle informatie over de dating app.

Waarom voor Passie voor Twee kiezen?

 • Speciaal voor spannende avonturen
 • Voor singles en stellen
 • Direct flirten met andere gebruikers
 • Serieuze profielen

Wat zijn de nadelen van Passie voor Twee?

 • De app is in de browser beschikbaar
 • Slechte gebruikservaring
 • Geen klantenservice

Wat is Passie voor Twee precies?

Passie voor Twee is een datingsite en dating app voor singles en stellen die op zoek zijn naar spannende avonturen. Het is bedoeld voor mensen die zonder taboe willen daten. Je kunt alleen maar serieuze profielen op het datingplatform vinden die daadwerkelijk op zoek zijn naar iets spannends. Je komt gemakkelijk met gebruikers in contact die dezelfde spannende intentie als jij hebben en een spannend afspraakje is dan ook niet lastig om te maken.

Veel reguliere dating apps zijn niet direct bedoeld voor singles en stellen die op zoek zijn naar iets spannends. Dit kan frustratie veroorzaken bij de mensen die hiernaar zoeken. Gelukkig is het daarom extra fijn dat er een dating app op de markt is die daadwerkelijk voor een spannende intentie voor hen is bedoeld.

Passie voor Twee is een redelijk nieuwe datingsite op de markt, waarbij de dating app niet te downloaden is in Google Play of in de App Store. Er is namelijk een aparte versie van de website speciaal voor mobiels gemaakt waardoor je gebruik kunt maken van een soort webapp in de browser. Dit scheelt weer een app te downloaden en is het makkelijker om er zo gebruik van te maken.

hoe werkt passie voor twee

Hoe werkt Passie voor Twee?

De werking van Passie voor Twee is vrij gemakkelijk. Nadat je een account en profiel hebt aangemaakt ga je op zoek naar leuke leden. Het heeft wat dat betreft nog echt een traditionele werking waarbij je zelf op zoek gaat naar leuke profielen en je niet vlug kunt swipen tussen profielen.

Door zoekvoorkeuren in te stellen krijg je profielen te zien die bij je voorkeuren passen en kun je zelfs profielen zoeken in je omgeving door zoekfilters toe te passen. De profielen worden onder elkaar getoond en kun je iemands profiel bekijken. Op iemands profiel kun je foto’s zien en wat achtergrondinformatie. Vind je iemand interessant? Dan kun je met die persoon in contact komen en daar heb je verschillende functies voor. Zo kun je een knipoog sturen (een soort flirt), een profiel liken of direct een berichtje sturen, wat vaak de beste optie is. Er zal snel een leuk gesprek op gang komen dat je bij kunt houden via je inbox.

Daarnaast kun je in de app nog meer functies vinden, zoals profielbezoekers bekijken en zien welke leden knipogen hebben gestuurd. Verderop in het artikel lees je welke functies de dating app precies allemaal aanbiedt.

Passie voor Twee account & profiel aanmaken

Om van de Passie voor Twee (web)app gebruik te maken dien je een eerst een account aan te maken op de website. Dit is volledig gratis te doen en je hoeft maar een paar gegevens van jezelf op te geven. Als je op de website komt word je aandacht al direct getrokken door het inschrijfformulier, hier je je direct kunt inschrijven.

Je schrijft jezelf in door een gebruikersnaam op te geven, wachtwoord en e-mailadres. De gebruikersnaam mag een verzonnen naam zijn. Vervolgens geef je aan welk geslacht je bent en naar wie je op zoek bent. Tenslotte vul je in waar je woont, geboortedatum en geef je een korte omschrijving over jezelf.

Je dient alleen nog het opgegeven e-mailadres te bevestigen en je kunt direct van het datingplatform gebruik maken.

passie voor twee aanmelden

Profiel invullen

Zodra je een account hebt aangemaakt kun je direct van de dating app gebruik maken, maar je doet er goed aan om eerst je profiel verder in te vullen. Dit vergroot namelijk de kans op het krijgen van berichten.

Je kunt op je profiel nog enkele foto’s toevoegen, zoekinstellingen instellen en meer algemene informatie invullen, zoals lengte, seksuele voorkeur en je gewenste relatie.

Functies van de (web)app

De Passie voor Twee app biedt verschillende functies aan die handig zijn bij het vinden van spannende dates. Sommige functies zijn alleen beschikbaar met premium lidmaatschap, een overzicht hiervan vind je verderop in het artikel.

Deze functies zijn te vinden op Passie voor Twee:

 • Profiel aanmaken, bekijken en wijzigen
 • Foto’s uploaden
 • Privé foto’s gebruiken
 • Profielen zoeken
 • Zoekvoorkeuren instellen
 • Zoeken naar leden in je omgeving
 • Profielen bekijken
 • Berichten versturen en ontvangen
 • Knipogen sturen en ontvangen
 • Profielen leuk vinden
 • Profielen aan favorieten toevoegen
 • Profielbezoekers bekijken
 • Dagelijkse overzichten van het leden die het beste bij je passen

Is Passie voor Twee gratis?

Het inschrijven op Passie voor Twee is volledig gratis en je kunt gratis de webapp gebruiken. Je kunt zoeken naar gebruikers, profielen bekijken en je eigen profiel beheren. Ook kunnen andere gebruikers jou knipogen, berichten sturen en kun je zoeken in je eigen omgeving. Zo kun je de dating app als het ware uitproberen.

Je loopt als gratis lid echter tegen veel beperkingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld geen berichten versturen. Om van alle functies gebruik te kunnen maken heb je een premium lidmaatschap nodig.

Kosten van Passie voor Twee: deze extra opties krijg je

Om daadwerkelijk een spannende date of swing avontuur te vinden heb je een premium lidmaatschap nodig. Met een premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle functies die de dating app te bieden heeft en dit kan worden afgesloten voor verschillende periodes.

Deze functies krijg je bij een premium lidmaatschap:

 • Chatten
 • Berichten lezen en verzenden
 • 15 nieuwe contact verzoeken per dag
 • 10 knipogen per dag versturen
 • 15 foto’s uploaden
 • Foto’s alleen toegankelijk maken voor vrienden
 • Zoeken naar profielen met foto’s
 • Profielen toevoegen aan favorieten
 • Alle openbare foto’s bekijken
 • Privé foto’s bekijken als je bent uitgenodigd
 • Onbeperkt profielen bekijken
 • Bovenin zoekresultaten verschijnen
 • Voorrangsbehandeling bij de helpdesk

Dit zijn de kosten van Passie voor Twee met een premium lidmaatschap:

 • 1 maand + gratis voor €59,90 (promotie)
 • 3 maanden voor €74,95
 • 6 maanden voor €124,90
Passie voor twee kosten

Download Passie voor Twee

De 11 beste dating apps voor swingers!

Veelgestelde vragen over Passie voor Twee

Er kunnen aardig wat vragen ontstaan over Passie voor Twee. Omdat we geen antwoord kunnen geven op alle vragen, doen we het kort en bondig in dit overzicht.

Hoe veilig is Passie voor Twee?

Passie voor Twee is een volledig veilig datingplatform, het doet verschillende dingen om de veiligheid te waarborgen. Zo worden alle profielen en profielfoto’s bij aanmelding handmatig gecontroleerd op echtheid en maakt de website gebruik van beveiligde verbinding. Verder kun je je inschrijven met een verzonnen profielnaam en worden je gegevens niet gedeeld met een andere partij.

Hoe oud moet je zijn voor Passie voor Twee?

Passie voor Twee is alleen geschikt voor volwassen mannen en vrouwen, je zult dus minimaal 18 jaar moeten zijn. Minderjarigen worden niet toegelaten op het platform, wat gecontroleerd wordt.

Hoe kun je contact opnemen met Passie voor Twee?

Heb je een vraag? Dan kun je het beste op de pagina kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet bij, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is alleen bereikbaar per e-mail op het volgende e-mailadres: Monique@passievoortwee.nl.

Hoe een account verwijderen op Passie voor Twee?

Je account verwijderen op Passie voor Twee is erg makkelijk. Ga hiervoor in het menu naar ‘Profiel’ en kies uit het menu dat tevoorschijn komt ‘Annuleren’. Tenslotte bevestig je de annulering van je profiel.

Wat zijn alternatieven voor Passie voor Twee?

Goede alternatieven voor Passie voor Twee zijn Novamora, Ondeugend Daten, RegioSwingers, Victoria Milan en Second Love. Deze alternatieven zijn op verschillende vlakken beter dan Passie voor Twee en kun je bijvoorbeeld sneller een spannende date vinden.

Passie voor Twee review & ervaring

Review Passie voor Twee

6

Wij van de Datingappwijzer.nl hebben Passie voor Twee uitgebreid getest en hebben een positieve ervaring eraan overgehouden. In vergelijking met andere dating apps geven wij het een 6 van de 10. Er zijn weinig dating apps die speciaal voor een spannende intentie bedoeld zijn en waar je zonder taboe gemakkelijk een spannende date kunt vinden. Je kunt op een gemakkelijke manier flirten met andere gebruikers, zijn er alleen maar serieuze profielen te vinden en is er altijd een helpdesk beschikbaar die je kan bereiken voor vragen.

De dating app heeft echter ook mindere kanten. Zo is de app niet te downloaden en moet je het doen met een webapp in de browser. Verder heeft het een verouderd design waardoor je weinig gebruikerservaring ervaart. Ook zijn er maar weinig opties beschikbaar voor gratis leden.

Onlangs dat we een positieve ervaring aan Passie voor Twee hebben overgehouden raden we eerder andere dating apps aan. De dating apps Novamora of Ondeugend Daten zijn bijvoorbeeld goede aanraders. Dit komt doordat deze apps veel populairder zijn en een spannende date daar nog gemakkelijker te vinden is.

Voordelen
 • Speciaal voor spannende avonturen
 • Voor singles en stellen
 • Direct flirten met andere gebruikers
 • Serieuze profielen
 • Goede klantenservice
Nadelen
 • Geen app om te downloaden
 • Verouderd design
 • Weinig opties voor gratis leden
Pieter de Jong
Pieter de Jong is datingcoach die al jaren ervaring heeft op het gebied van dating en tekstenschrijver is. Hij heeft honderden dating apps getest en coacht mensen 1-op-1 op het gebied dating en relaties. Door deze expertise deelt hij graag zijn kennis met de lezers van de Datingappwijzer.nl, zodat iedere persoon de juiste dating app kan kiezen. Een leuk weetje over hem: hij heeft zijn huidige vriendin ook op een dating app ontmoet.

Meer in Review

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.