Review

RegioSwingers app review: deze dingen moet je weten van de app!

Regioswingers

Op zoek naar andere swingers of een spannend avontuur? Dan is de RegioSwingers app ideaal voor jullie. Op andere dating apps kun je namelijk geen swingers of andere spannende avonturen vinden. Daarom is RegioSwingers dé aangewezen plaats om te beginnen met swingen en andere stellen te vinden.

Je ontmoet op de RegioSwingers app snel en gemakkelijk leuke stellen. Dit doe je door handige opties en functies te gebruiken, waardoor je binnen een minuut leuke stellen hebt gevonden waarmee je wellicht kan afspreken. In dit artikel ga je alles lezen over RegioSwingers. Zo ga je te weten komen hoe de app werkt en hoe jullie leuke stellen kunnen gaan vinden.

Waarom voor RegioSwingers kiezen?

 • Speciaal voor swingers bedoeld
 • Snel leuke stellen gevonden
 • Veel stellen actief
 • Gratis aanmelden
 • Volledig veilig en betrouwbaar
Gratis aanmelden op RegioSwingers!

Wat is RegioSwingers in het kort?

RegioSwingers is een datingsite en dating app voor koppels die op zoek zijn naar andere stellen om te swingen of andere spannende avonturen. Het is de bekendste dating app in Nederland die voor swingers en stellen is bedoeld. Andere dating apps zijn vooral gericht op singles en dit maakt RegioSwingers erg populair onder koppels. Elke dag komen er constant nieuwe profielen bij die op zoek zijn naar spannende avonturen.

Mocht je nieuw zijn in de wereld van swingen, is RegioSwingers de ideale website om mee te starten. Het aanmelden is laagdrempelig en het gebruik van de website is heel gemakkelijk. Met een paar klikken heb je al een account aangemaakt en zie je direct leuke profielen van stellen voorbijkomen.

Helaas is de RegioSwingers app niet te downloaden in Google Play of in de App Store. Dit heeft er vermoedelijk mee te maken dat de app te erotisch is voor deze platformen om op getoond te worden. Gelukkig is de dating app beschikbaar gemaakt in de browser. Dit is een aangepaste versie van de website speciaal voor smartphones. Zo hoef je geen alternatieve moeilijke dating app te downloaden.

hoe werkt regioswingers

Hoe werkt RegioSwingers? Op deze manier ontmoet je stellen

De dating app RegioSwingers werkt eigenlijk erg eenvoudig en binnen een paar stappen heb je al gratis een account aangemaakt. Hierna kun je direct op zoek naar leuke stellen en singles. Je kunt zeggen dat de app nog een echte traditionele werking heeft waarbij je zelf op zoek gaat naar leuke stellen. Het maakt dus geen gebruik van een ingewikkeld matchingsysteem of andere onoverzichtelijke functies.

Je gaat door middel van een zoekfilter op zoek naar andere stellen en singles. In de zoekfilter geef je precies aan waar een stel aan moet voldoen of naar welk seksueel contact je op zoek bent. Vervolgens krijg je profielen te zien die aan de door jou gestelde voorwaarden voldoen.

Je ziet al snel leuke profielen voorbijkomen van stellen. Wanneer een profiel je aanspreekt klik je erop om meer informatie te lezen. Je ziet meerdere foto’s van het stel en wat achtergrondinformatie. Vervolgens kun je contact opnemen met het stel. Dit doe je door een berichtje te sturen of een knipoog. Met dit laatste geef je aan dat je wel interesse hebt en flirt je als het ware. Er zal al snel een leuk gesprek op gang komen en wie weet spreek je binnenkort af met het andere stel om het swingers avontuur te beginnen.

De dating app RegioSwingers biedt nog veel meer leuke functies, denk aan bijvoorbeeld een FotoZapper, profielbezoekers en nog vele andere functies. Wat deze functies precies inhouden en hoe ze werken lees je verderop in dit artikel.

Voor wie is de RegioSwingers app bedoeld?

RegioSwingers is voornamelijk voor stellen, maar ook singles bedoeld. Sommige stellen zijn bijvoorbeeld op zoek naar een trio of een andere soort intentie. Daarom maak je als single ook nog redelijke kans op de dating app. Je kunt vooral met de intentie swingen terecht op het datingplatform, maar andere spannende intenties zijn er ook genoeg te vinden.

Leeftijd maakt niet uit, iedereen is welkom. De enige voorwaarde is wel dat je ouder dan 18 jaar moet zijn.

RegioSwingers account & profiel aanmaken

Om van RegioSwingers gebruik te maken dien je wel eerst een account aan te maken, zoals dat op ieder platform is. Om een account aan te maken dien je naar de website te gaan. Je kunt de site vrijblijvend uitproberen door op de knop ‘Inschrijven’ te klikken.

regioswingers aanmelden

RegioSwingers account aanmaken

Een account aanmaken op RegioSwingers is eenvoudig te doen, je hoeft enkel een paar gegevens van jezelf of jullie op te geven. Je geeft stap voor stap informatie van jezelf op. Allereerst begin je met een profielnaam, dit mag een volledig verzonnen naam zijn. Bij de volgende stap vul je een wachtwoord in, e-mailadres en geef je aan wat voor e-mails te wilt ontvangen.

Daarna is het zaak om je of jullie geslacht aan te geven. Aangezien ook singles welkom zijn op de app kun je kiezen uit de volgende geslachten: man, vrouw, hetero stel, homoseksueel stel of een lesbisch stel. Vervolgens geef je aan wat jij of jullie zoeken, je hebt de keuze uit eerdergenoemde geslachten.

Om het inschrijfproces af te ronden geef je een geboortedatum op. Mochten jullie niet even oud zijn als stel, vul het gemiddelde verschil in tussen jullie leeftijden. Daarna is het nog zaak om het postuur en locatie in te vullen. Tot slot voeg je nog een foto toe aan jullie profiel. Welke foto’s goed werken op de app lees je verderop in het artikel.

Door deze simpele stappen heb je al een account aangemaakt binnen een paar minuten. Je dient alleen nog het opgegeven e-mailadres te bevestigen. Dit doe je door de bevestigingscode in de ontvangen mail te bevestigen.

Een goed RegioSwingers profiel maken

Zodra je een account hebt aangemaakt kun je direct van de website gebruik maken. Het is echter nog niet slim om direct van de app gebruik te maken, er staat namelijk nog niet zoveel informatie op je profiel en andere gebruikers kunnen zo nog niet zien hoe of wie jij bent. Je zult zien dat je profiel voor 45% of minder compleet is. Ga dus als eerste naar je profiel toe en voeg de overige informatie aan.

Deze dingen moet je nog invullen op je profiel:

 • Mijn foto’s: voeg hier nog een aantal foto’s van jullie toe
 • Omschrijving: schrijf hier een leuke of grappige omschrijving van jullie
 • Over mij: vertel hier meer informatie over jullie als stel. Zoals lengte, opleiding etc.
 • Ik zoek: geef hier meer informatie op over wie jullie zoeken. Op basis van deze informatie krijg je profielen te zien.

Voornamelijk foto’s spelen een grote rol op de dating app. Andere stellen en gebruikers kijken naar iemands foto’s en op basis daarvan bepalen ze of ze jullie leuk vinden. Het is dus zaak om goede foto’s te gebruiken.

Dit soort foto’s moet je gebruiken op RegioSwingers:

 • Sexy of uitdagende foto’s van jullie beide, deze zijn namelijk toegestaan
 • Een foto waarbij jullie iets interessants aan het doen zijn
 • Foto’s die gemaakt zijn door een scherpe camera

Functies op de app

Je kunt van ontzettend veel functies gebruik maken op de app. Alle functies helpen je stuk voor stuk bij het vinden van leuke stellen en het daarmee in contact komen. De functies zijn terug te vinden in een overzichtelijk menu en je raakt er al snel vertrouwd mee.

Van deze functies kun je gebruik maken:

 • Aanbevolen profielen bekijken
 • Profielen zoeken
 • Uitgebreide zoekfilter
 • Profielen toevoegen aan favorieten
 • Je favorieten bekijken
 • Knipogen sturen
 • Berichten versturen en ontvangen
 • Profielbezoekers bekijken
 • Profielen bekijken die jij bezocht hebt
 • Gebruik maken van FotoZapper
 • FotoZapper matches bekijken
 • Zien welke profielen jouw leuk vinden

FotoZapper: beoordeel snel andere stellen

Over één functie gaan we je meer informatie vertellen. Naast de zoekfilter kun je namelijk ook leuke stellen vinden door de functie FotoZapper. Je kunt deze functie als het ware vergelijken met Tinder. Het is een vlug beoordelingssysteem waarbij je andere profielen één voor één beoordeelt. Zie je een interessant stel? Dan kun je aangeven of je hun leuk vindt of misschien leuk vindt. Wil je iemand overslaan? Dan geef je aan dat je die persoon niet leuk vindt.

Wanneer beide gebruikers elkaar leuk hebben gevonden ontstaat een match en kun je berichten naar elkaar versturen. Het verschil met andere functies is dat je met deze functie al weet dat de andere persoon jou ook leuk vindt, waardoor er veel sneller een leuk gesprek op gang komt en er een grotere kans is dat er wordt afgesproken.

Is RegioSwingers gratis?

Net zoals als veel andere erotische apps is RegioSwingers ook volledig gratis te gebruiken. Je maakt gratis een account aan, gaat op zoek naar leuke gebruikers, bekijkt profielen en stuurt berichten

De dating app heeft echter wel wat beperkingen voor gratis gebruikers, wat ook het geval is bij veel andere dating apps. Een beperking voor gratis gebruikers is bijvoorbeeld dat je niet zo veel berichten kunt sturen. Om alle beperkingen op te heffen en meer mogelijkheden te krijgen dien je een betaald abonnement aan te schaffen, wat ook wel VIP-toegang heet.

Regioswingers kosten: deze extra opties krijg je

Met VIP-toegang krijg je meer functies en mogelijkheden tot je beschikking. Dit betaalde abonnement sluit je af in de app en kan voor verschillende periodes worden afgesloten.

Deze functies krijg je met VIP-toegang:

 • FotoZapper volledig gebruiken
 • Extra foto’s bekijken
 • Laatste profielbezoekers bekijken
 • Verzonden berichten worden altijd leesbaar
 • Berichten lezen
 • Persoonlijke berichten sturen

Dit zijn de kosten van RegioSwingers met een betaald abonnement:

 • 1 maand voor €29,99
 • 2 maanden voor €24,99 per maand
 • 4 maanden voor €19,99 per maand

Om nieuwe leden te verwelkomen geldt er vaak een actie van 20% op de abonnementsprijzen. Het is dus direct al handig om te beslissen of je VIP-toegang wil. Denk hier gerust over na, je kunt de app in eerste instantie ook volledig gratis proberen en later upgraden.

regioswingers kosten

Hoe veilig is RegioSwingers?

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke onderwerpen voor datingsites en dating apps voor spannende intenties. Je wilt namelijk niet gezien worden door bekenden of dat je gegevens plotseling op staat liggen. Gelukkig is RegioSwingers veilig en betrouwbaar. Het doet veel dingen om voor de veiligheid en betrouwbaarheid te zorgen.

Deze dingen doet RegioSwingers om voor veilige omgeving te zorgen:

 • Het maakt gebruik van een beveiligde verbinding om je gegevens veilig te bewaren.
 • Inschrijven kan met een verzonnen naam.
 • Alleen je hoofdfoto is voor gratis leden zichtbaar, zo word je niet snel herkend.
 • Medewerkers van de dating app stellen alles in het werk om kwaadwillende leden te weren.
 • Profielen zijn gemakkelijk te rapporteren en/of te blokkeren.
 • Er is altijd een klantenservice beschikbaar om je te helpen.

Download de RegioSwingers app

Gratis aanmelden op RegioSwingers!

Veelgestelde vragen over RegioSwingers

Doordat RegioSwingers de enige bekende datingsite en app voor swingers is, kunnen er wel vragen ontstaan over het gebruik ervan. Wij hebben de meest gestelde vragen verzameld en geven kort & bonding antwoord in het hier onderstaande overzicht.

Hoe oud moet je zijn voor RegioSwingers?

De minimale leeftijd op RegioSwingers is 18 jaar. Bij het aanmaken van een account moet je je geboortedatum opgeven, wat gecontroleerd wordt. Daarentegen geldt er geen maximale leeftijd.

Hoe kan ik contact met RegioSwingers opnemen?

De klantenservice van RegioSwingers staat altijd voor je klaar, zelfs ’s avonds en in het weekend. Je kunt contact opnemen met de klantenservice door een reactieformulier. Deze is de vinden op de website. Raadpleeg wel eerst de pagina met veelgestelde vragen voordat je contact opneemt, vaak staat je vraag daar al bij.

Waarom kan ik de RegioSwingers app niet downloaden?

De RegioSwingers app is helaas niet beschikbaar in Google Play of in de App Store om te downloaden. Dit heeft vermoedelijk mee te maken dat de app te erotisch is om op deze platformen getoond te mogen worden. Daarom is het in de webbrowser beschikbaar als app en maak je gebruik van een mobiele versie van de website.

Hoe kan je een RegioSwingers account verwijderen?

Je zult hiervoor eerst moeten inloggen op de website. Vervolgens klik je op het icoon van een persoon rechtsboven in de hoek. Je zult een menu tevoorschijn krijgen, ga in het menu naar account en vervolgens uitschrijven. Geef een reden op voor de verwijdering en bevestig de uitschrijving. Je account met alle bijbehorende gegevens worden per direct verwijderd.

Wat zijn alternatieven voor RegioSwingers?

Je kunt zeggen dat RegioSwingers een unieke dating app is, er zijn namelijk geen andere bekende datingsites en apps op de markt die speciaal voor swingen bedoeld zijn. Toch zijn er enkele goede alternatieven voor RegioSwingers die voor andere spannende avonturen bedoeld zijn. Goede alternatieven zijn Novamora, Ondeugend Daten, Victoria Milan en Mysecretdate.

RegioSwingers review & ervaring

Review regioswingers

7.5

Wij van de Datingappwijzer.nl hebben RegioSwingers uitgebreid getest en hebben een positieve ervaring eraan overgehouden. We geven de dating app een 7,5 van de 10 in vergelijking met andere dating apps. Er zijn nauwelijks dating apps beschikbaar die voor swingen en andere spannende avonturen zijn bedoeld en hier is RegioSwingers uniek in.

Je vindt op een vrij eenvoudige manier leuke stellen en legt daarmee contact. Al snel zul je een spannend afspraakje hebben afgesproken en gaat het swingers avontuur beginnen. Je hebt geen last van moeilijk functies of opties. De werking van de dating app is vrij eenvoudig wat een enorm pluspunt is.

Natuurlijk heeft RegioSwingers ook zo zijn nadelen, zoals iedere dating app dat wel heeft. Zo is de app jammer genoeg niet beschikbaar om te downloaden en mist het de nieuwste functies, die je bijvoorbeeld op Tinder en Happn tegenkomt. De keuze is aan jou om gebruik te maken van RegioSwingers. Wij raden in ieder geval de dating app en website van harte aan. Mocht je twijfelen, maak gerust een gratis account aan en kijk of het wat jou is.

Voordelen
 • Speciaal voor swingers bedoeld
 • Snel leuke stellen gevonden
 • Veel stellen actief
 • Gratis aanmelden
 • Erg eenvoudig
 • Volledig veilig en betrouwbaar
Nadelen
 • App valt niet te downloaden
 • Biedt niet de nieuwste functies aan
Pieter de Jong
Pieter de Jong is datingcoach die al jaren ervaring heeft op het gebied van dating en tekstenschrijver is. Hij heeft honderden dating apps getest en coacht mensen 1-op-1 op het gebied dating en relaties. Door deze expertise deelt hij graag zijn kennis met de lezers van de Datingappwijzer.nl, zodat iedere persoon de juiste dating app kan kiezen. Een leuk weetje over hem: hij heeft zijn huidige vriendin ook op een dating app ontmoet.

Meer in Review

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.