Beste dating apps

Rijke mannen daten? Dit zijn de 7 beste dating apps!

rijke mannen daten

Wil je rijke mannen daten? In dit artikel kom je te weten wat de 7 beste dating apps zijn om rijke mannen te daten. Een rijke man daten biedt veel voordelen, zo krijg je veel luxe en hoef je je geen zorgen te maken over geld. Een rijke man vinden is echter lastig. Je gaat niet zomaar rijke mannen vinden in het dagelijks leven of op normale dating apps. Daarom zijn er speciale dating apps op de markt waar je veel rijke mannen gaat vinden.

Na het lezen van dit artikel weet je wat de 7 beste dating apps zijn om rijke mannen te daten, krijg je 5 goede tips voor het daten met rijke mannen en geven we nog goede tips over andere plaatsen om een rijke man te vinden.

De 7 beste dating apps om rijke mannen te daten

1. EliteDating – de beste app om een rijke man te vinden

elitedating app

Wil je rijke mannen vinden? Dan moet je bij de dating app EliteDating zijn. Deze dating app is speciaal bedoeld voor hoogopgeleide en carrièregerichte singles, daardoor zijn hier genoeg mannen te vinden die al succesvol in het leven zijn.

EliteDating is een beetje een exclusieve dating app, daardoor biedt het andere functies aan dan normale dating apps. Zo maakt EliteDating gebruik van een wetenschappelijk onderbouwd matchingssysteem. Direct bij het aanmelden vul je een uitgebreide persoonlijkheidstest in. Door deze test word je met (rijke) mannen gematcht die goed bij je karakter, levensstijl en voorkeuren passen. Zie je een interessante man? Dan kun je direct een berichtje sturen om met hem in contact te komen.

Je hebt op dit platform veel kans om succesvol te worden, maandelijks vinden ruim 2500 gebruikers de liefde. Bovendien is EliteDating een populaire dating app in Nederland waarop je je volledig gratis kunt aanmelden.

Voordelen

 • Erg populair
 • Veel rijke mannen te vinden
 • Uitmuntende matching

Nadelen

 • Het aanmelden duurt wel even
Gratis aanmelden op EliteDating!

2. Parship – veel rijke mannen te vinden

Parship app

Op zoek naar een serieuze relatie met een rijke man? Dan moet je op Parship zijn. Parship wordt ook wel de nummer 1 serieuze dating app genoemd, dit komt doordat ruim 38% van de gebruikers hier een serieuze relatie vindt.

Je hebt veel kans om rijke mannen te vinden op Parship, dit komt doordat je automatisch wordt gematcht met andere gebruikers. Deze matching is erg exclusief, je wordt namelijk op basis van persoonlijkheid, voorkeuren en levensstijl gematcht. Zo kun je precies zien op welke vlakken je met iemand matcht. Zie je een leuke man? Dan kun je direct contact leggen.

Parship is voornamelijk bedoeld voor de welvarende en hoogopgeleide singles, daardoor zijn hier redelijk wat rijke mannen te vinden. Je kunt de dating app Parship volledig gratis downloaden en gebruiken.

Voordelen

 • Persoonlijkheidstest
 • Speciaal voor serieuze relaties
 • Om rijke mannen te daten

Nadelen

 • Het aanmelden duurt even
Gratis aanmelden op Parship!

3. Seekforsugar – de beste dating app voor sugar dating

seek for sugar

Heb je wel eens van sugar dating gehoord? Dit is een nieuwe vorm van daten en is de ideale manier om rijke mannen te daten. Bij sugardating gaat een sugarbaby (een wat jongere vrouw) een soort relatie aan met een sugar daddy (een rijke man) in ruil voor financiële steun en luxe cadeaus.

Seekforsugar is de aangewezen dating app om op zoek te gaan naar een date met een rijke man (sugardaddy). Er zijn duizenden rijke mannen te vinden waaruit je kunt kiezen en waar je gemakkelijk contact mee kunt leggen. Binnen enkele minuten heb je al een gratis account aangemaakt en word je direct in de zoekresultaten getoond. Op de app kun je berichten sturen, vrienden worden en likes sturen.

Je hebt op Seekforsugar veel kans om succesvol te worden, op deze app zijn de rijke mannen juist op zoek naar jou. Het aanmelden is volledig gratis.

Voordelen

 • Veel rijke mannen te vinden
 • Veel kans om succesvol te worden

Nadelen

 • De app is beschikbaar in de browser
Gratis aanmelden op Seekforsugar!

4. e-Matching – veel hoogopgeleide mannen te vinden

e-matching app

Omdat veel rijke mannen over een hoger diploma beschikken, is de dating app e-Matching ook een aanrader. E-Matching is een erg populaire dating app onder hoger opgeleiden, er maken maar liefst 40.000 mensen per jaar gebruik van.

Zodra je een gratis account hebt aangemaakt, kun je de dating app direct gebruiken. Het platform maakt geen gebruik van ingewikkelde functies of moeilijke matching, je gaat hier heel simpel zelf op zoek naar leuke en rijke mannen. Dit doe je door een zoekfilter te gebruiken, profielen te bezoeken en berichten te sturen.

Verder kun je op e-Matching veilig daten, alle profielen worden handmatig gecontroleerd op echtheid, worden inactieve profielen automatisch verwijderd en is er een klantenservice bereikbaar.

Voordelen

 • Speciaal voor hoger opgeleiden
 • Veilig en betrouwbaar daten

Nadelen

 • Geen geavanceerde matching
Gratis aanmelden op e-Matching!

5. EliteMeetsBeauty – waar rijke mannen vrouwen vinden

elitemeetsbeauty

Ben je een knappe vrouw? Dan is EliteMeetsBeauty ook een goede optie. Op EliteMeetsBeauty ontmoeten elite mannen en knappe vrouwen elkaar. Op deze dating app zijn dé rijkere mannen te vinden, zo zijn er miljonairs, investeerders, directeuren en modellen die van deze app gebruikmaken. Het is wereldwijd een populaire dating app, maandelijks komen er maar liefst 15.000 nieuwe gebruikers bij.

De dating app zelf werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je gaat zelf op zoek naar rijke mannen of de rijke mannen benaderen jou. Je kunt door profielen scrollen, zoekfilters gebruiken, cadeaus sturen, flirten, berichten sturen en nog veel meer.

Op EliteMeetsBeauty is er veel aandacht voor veiligheid en het heeft verschillende maatregelen genomen. Zo zijn er fraudedetectiesystemen aanwezig en daarnaast zijn er speciale tools om anoniem te blijven.

Voordelen

 • Speciaal om rijke mannen te vinden
 • Wereldwijd populair
 • Veel aandacht voor veiligheid

Nadelen

 • Weinig gratis functies
Gratis aanmelden op EliteMeetsBeauty!

6. Inner Circle – een besloten dating app

Inner circle

Inner Circle is ook een leuke app om rijke mannen te vinden en te daten. De app helpt je om in het echt af te spreken in plaats van online veel te chatten. Daarom organiseert het bijvoorbeeld evenementen in grote steden om daar gebruikers naartoe te lokken.

Je kunt de werking van Inner Circle vergelijken met die van Tinder. Je beoordeelt andere profielen door naar rechts of links te swipen. Bij wederzijds interesse ontstaat een match.

Inner Circle is een soort besloten app waar niet iedereen wordt toegelaten. Alleen rijke, ambitieuze of knappe singles worden hierop toegelaten. Daardoor zijn hier wel veel succesvolle en rijke mannen te vinden. Het is een vereiste dat jezelf ook ambitieus bent om tot het platform toegelaten te worden. Bij aanmelding op de app wordt streng gecontroleerd op opleiding, werk, interesses en uiterlijk.

Voordelen

 • Uitgebreide profielen
 • Leuke werking

Nadelen

 • Weinig gratis functies
 • De vraag is maar of je wordt toegelaten
 • Werkt alleen goed in grote steden

7. Seeking – een luxe dating app

seeking

Rijken mannen daten kan ook op Seeking. Voorheen heette het SeekingArrangements, maar het focust zich de laatste tijd voornamelijk op luxe dating. Het telt meer dan 40 miljoen gebruikers in meer dan 130 landen, vooralsnog is het in Nederland minder populair.

De dating app Seeking werkt op een eenvoudige manier. Nadat je hier een profiel hebt aangemaakt ga je op zoek naar rijke mannen. Je kunt in je eigen omgeving of over de hele wereld zoeken. Vervolgens kun je profielen bekijken, berichten sturen en videobellen.

Op deze dating app zijn voornamelijk rijke mannen te vinden zoals beroemdheden, directeuren, modellen, acteurs en investeerders. Gebruik je een iPhone? Dan is de app helaas alleen beschikbaar in de browser.

Voordelen

 • Wereldwijd actief

Nadelen

 • Niet zo populair in Nederland
 • Geen iOS-app
 • Verouderde werking

5 tips voor het daten met rijke mannen

Rijke mannen daten is vrij normaal, je hoeft je niet schuldig te voelen dat je een golddigger zou zijn of iets degelijks. Het is nu eenmaal dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot een man met status. Maar hoe krijg je een date met een rijke man of hoe sla je een rijke man aan de haak? Wij hebben hier 5 belangrijke tips voor het daten met rijke mannen.

Tip 1: zorg voor goede foto’s op je dating profiel

Het belangrijkste bij online dating is je profiel. Iedereen kijkt allereerst naar iemands uiterlijk om te beoordelen of je iemand leuk vindt. Helemaal rijke mannen letten op het uiterlijk van een vrouw, omdat ze nu eenmaal veel opties hebben. Om dus een date met een rijke man te krijgen, maakt dat het belangrijk is om goede foto’s op je profiel te hebben.

Laat op je profiel voornamelijk je schoonheid en persoonlijkheid naar voren komen. De volgende  soort foto’s werken altijd goed op dating apps en dit trekt rijke mannen aan:

 • Foto’s waarop je iets interessants aan het doen bent, bijvoorbeeld een hobby.
 • Foto’s met een filter, om je schoonheid beter naar voren te laten komen.
 • Eén foto op je profiel dat je aan het reizen bent, dit is namelijk ook een hobby van veel rijke mannen.
 • Zorg ook voor één foto op je profiel waar je hele lichaam goed op te zien is.

Tip 2: weet wat rijke mannen zoeken in een vrouw

Om rijke mannen te daten, is het belangrijk om te weten wat een rijke man nu echt zoekt in een vrouw. Als je namelijk totaal niet hebt of ben wat een rijke man eigenlijk zoekt, dan zal er niet snel een match komen. Het is natuurlijk per rijke man verschillend wat hij zoekt in een vrouw, maar we kunnen wel een aantal algemene dingen opmerken.

Dit kan een rijke man zoeken in een vrouw:

 • Intelligentie
 • Zelfverzekerdheid
 • Goed en knap uiterlijk
 • Zelfstandigheid
 • Sociale vaardigheden
 • Beschaving en etiquette
 • Humor
 • Respect voor zijn (drukke) levensstijl

Natuurlijk moet je de bovenstaande lijst niet afgaan als eisenlijst om te checken of je dat wel hebt. Iedere persoon zoekt weer andere dingen in iemand, maar je kunt de bovenstaande lijst wel als leidraad gebruiken bij wat een rijke man ongeveer zoekt.

Tip 3: zorg dat je in zijn kringen past

Rijke mensen hebben een andere levensstijl dan normale burgers, zo hebben ze andere soorten feesten, manieren en ga maar door. Een rijke man zal een vrouw nooit als relatie materiaal zien als zij niet past in zijn kringen.

Zo moet je als vrouw om kunnen gaan met zijn familie, zakenpartners en vrienden. Om in zijn sociale kring te passen, kun je letten op de mensen om hem heen, hoe ze doen en welke overtuigingen ze hebben. Hier kun je van leren en je gedrag, sociale vaardigheden en manieren hierop aanpassen dan wel ontwikkelen. Zodat je op deze manier goed aansluit en past in en bij de kringen van een rijke man.

Niet alleen de manieren en je doen spelen een rol, maar ook je uiterlijk. Zorg ervoor dat je er verzorgd eruitziet en goed gekleed bent. Kijk bijvoorbeeld naar vrouwen die aandacht van rijke mannen krijgen, op wat voor manier kleden zij zich en hoe verzorgen zij hun uiterlijk. Hier kun je van leren en door dit te kopiëren, zul je zien dat je meer aandacht van rijke mannen krijgt.

Tip 4: toon interesses in zijn motivaties en doelen

Heb je een date met een rijke man? Leg dan geen oppervlakkige connectie, dit hebben rijke mannen al genoeg in hun drukke leven. Leer hem kennen zoals hij echt is, vraag naar zijn doelen en motivaties. Vraag ook waarom hij bepaalde dingen doet. Dit alles zorgt voor een diepere connectie en wordt gewaardeerd door rijke mannen. Stel vragen en wees echt geïnteresseerd.

Tip 5: wees geduldig

Een rijke man daten doe je niet direct, dat heeft tijd nodig. Je gaat er niet direct er één op straat tegenkomen, het vinden van de juiste persoon kost altijd de nodige tijd. Maar zolang je op plaatsen komt waar rijke mannen ook komen of een dating app gebruikt die zij ook gebruiken, is de kans groter om er op den duur één te vinden. Het kan gemakkelijk maanden duren, dus geef de hoop niet te snel op.

Andere manieren om een rijke man te vinden

Een rijke man vinden doe je natuurlijk niet zomaar. Op een doordeweekse avond ga je natuurlijk geen rijke man vinden in de club of op straat. Daarom maak je de meeste kans bij online dating om rijke mannen tegen te komen. Maar daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer plaatsen waar je een rijke man kunt vinden.

Op deze plekken kun je rijke mannen vinden:

 • Exclusieve clubs
 • Kunstgalerieën
 • Exclusieve winkels
 • Liefdadigheidsevenementen
 • Zakelijke evenementen en netwerkbijeenkomsten
 • Op exclusieve vakantiebestemmingen
 • Bij sporten voor rijken, zoals golfen, hockey, tennis en skiën
Nick Evertse
Nick Evertse is de datingexpert die weet welke dating app jij moet kiezen om succesvol te worden. Hij heeft honderden dating apps getest en weet precies waar je de meeste kans maakt op daten of relaties. Verder is Nick Evertse datingcoach en begeleidt hij cliënten bij het daten. Hij is dol op schrijven, bordspellen en daten.

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.