Review

Victoria Milan app review: deze dingen moet je weten van de app!

Victoria Milan

Op zoek naar een spannend avontuurtje of een buitenechtelijke affaire? Dan moet je bij de dating app Victoria Milan zijn. Victoria Milan noemt zichzelf de nummer 1 voor buitenechtelijke affaires en dat mag ook wel met meer dan 9,5 miljoen gebruikers. Je zult op de app al snel leuke gebruikers vinden en via deze manier is een affaire of spannend avontuur niet lastig om te vinden.

In dit artikel ga je meer lezen over de Victoria Milan app. Zo kom je te weten wat het precies is, hoe de app werkt, voor wie het precies bedoeld, kosten en lees je een aantal handige tips zodat je niet betrapt wordt door je partner.

Waarom voor Victoria Milan kiezen?

 • De #1 website voor buitenechtelijke affaires en spannende avonturen
 • Meer dan 9,5 miljoen leden
 • Volledig discreet en veilig
 • Veel actieve leden
 • Wereldwijd populair
 • Gratis aanmelden
Gratis aanmelden op Victoria Milan!

Wat is Victoria Milan?

Victoria Milan was de eerste vreemdgaan datingsite op de markt waar getrouwde mannen en vrouwen met elkaar in contact kunnen komen. Door de jarenlange ervaring is het uitgegroeid tot één van de beste vreemdgaan datingsites. De afgelopen jaren werden dating apps steeds populairder en zo ook de Victoria Milan app. In deze review lees je voornamelijk informatie over de dating app. Wil je juist informatie over de datingsite? Lees dan deze review over Victoria Milan.

Op Victoria Milan app zijn meer dan 9,5 miljoen gebruikers te vinden. Je kunt wel zeggen dat de website en dating app erg populair is onder getrouwde mannen en vrouwen over de hele wereld. Daarbij is het ook volledig discreet en veilig in gebruik. Je kunt een anoniem profiel aanmaken door je een verzonnen gebruikersnaam te kiezen, kun je door handige tools je foto’s volledig anoniem maken en zijn alle profielen geverifieerd op echtheid.

hoe werkt victoria milan

Hoe werkt de Victoria Milan app?

De werking van de Victoria Milan app is vrij eenvoudig en het werkt anders dan de meeste populaire dating apps, zoals Tinder en Happn. Je krijgt geen profielen op de app te zien die je kan gaan swipen, maar je gaat zelf op zoek naar leuke gebruikers door een uitgebreide zoekfunctie.

Er zijn verschillende methodes waarop je leuke gebruikers kunt vinden: door een uitgebreide zoekfunctie, kun je nieuwe gebruikers bekijken of gebruikers bekijken die online zijn. De profielen worden naast elkaar getoond in een lijst met profielfoto, naam, leeftijd en locatie. Zie je een interessant iemand? Dan kun je zijn of haar profiel bekijken. In dit profiel kun je uitgebreide informatie vinden van die persoon en kun je in de meeste gevallen meerdere foto’s van iemand bekijken.

Zie je een persoon die je leuk lijkt en waarmee je in contact wilt komen? Dan heb je verschillende opties. De beste optie is om direct een berichtje te sturen, maar je kunt ook een cadeau (online sticker) sturen met een bepaalde boodschap of het profiel leuk vinden. Dit laatste moet je zien als een soort flirt. Na je berichtje of flirt zal er al snel een leuk gesprek op gang komen en op deze manier heb jij binnenkort misschien wel een spannend avondje afgesproken.

Voor wie is Victoria Milan precies bedoeld?

Wellicht is de sleur in je relatie getrokken of heb je behoefte aan meer spanning en sensatie in het leven. Dan is Victoria Milan een ideale app om een nieuwe vonk te vinden. Precies voor deze doelgroep is de app namelijk bedoeld; mannen en vrouwen die getrouwd zijn, in een relatie zitten, gescheiden of vrijgezel zijn. Eigenlijk is Victoria Milan dus voor iedereen geschikt die op zoek is naar meer avontuur in zijn of haar leven.

In de app valt gemakkelijk te filteren op gebruikers die op zoek zijn naar een korte of lange affaire/avontuur en valt er te filteren op seksdrive en het type relatie. Zo ga je altijd gebruikers vinden die goed bij je passen.

Victoria Milan downloaden & account aanmaken

De Victoria Milan app is gratis te downloaden in Google Play of in de App Store. Nadat je de app hebt gedownload en opent kun je een account aanmaken of inloggen. Nog geen account op Victoria Milan? Klik dan op ‘Account aanmaken’ om eenvoudig een anoniem account aan te maken.

Victoria Milan downloaden

Account aanmaken

Om van de dating app gebruik te maken dien je eerst een account aan te maken en je profiel in te vullen. Om een account aan te maken geef je aan welk geslacht je bent, in welk geslacht je geïnteresseerd bent, je relatiestatus, e-mailadres en nog meer algemene gegevens.

Je hebt nu een account aangemaakt en ga je vervolgens het profiel invullen. Je begint daarbij met het toevoegen van een profielfoto aan je profiel. Dit kan volledig anoniem met tools om foto’s anoniem te maken, verderop in dit artikel valt hier meer over te lezen. Daarna kun je nog meer foto’s toevoegen aan je profiel. Het is aan te raden om minimaal 3 foto’s toe te voegen, daardoor heb je namelijk een grotere kans van maar liefst 79% om een match te vinden.

Zodra je anonieme foto’s hebt toegevoegd aan je profiel ga je jezelf beschrijven. Bij deze stap geef je informatie op van je lengte, gewicht, lichaamstype en ga zo maar door.

Je dient tenslotte het opgegeven e-mailadres te bevestigen en je kunt direct van de dating app gebruik maken.

Profiel verder invullen

Het is echter eerst slim om je dating profiel verder in te vullen. Met een volledig ingevuld profiel kunnen andere gebruikers meer informatie van jou lezen, wat ervoor gaat zorgen dat je meer berichten gaat krijgen.

In je profiel kun je nog meer informatie vertellen over je uiterlijk, je achtergrond en lifestyle, persoonlijkheid en waar je naar op zoek bent. Daarnaast kun je nog een kleine profieltekst over jezelf schrijven en waar je naar op zoek bent.

Victoria milan profiel

Functies in de app

Victoria Milan is een uitgebreide app die verschillende functies aanbiedt. Veel van deze functies helpen je bij het vinden van een leuk persoon of om zelf anoniem te blijven. Let wel even op, niet van alle onderstaande functies is gratis gebruik te maken. Later in het artikel staat dit duidelijk in een tabel.

Deze functies kun je in de Victoria Milan app vinden:

 • Anoniem profiel aanmaken
 • Tools om je profiel anoniem te maken
 • Privéfoto’s toevoegen en bekijken
 • Profielen zoeken door een uitgebreide zoekfilter
 • Profielen bekijken
 • Online gebruikers bekijken
 • Profielen liken
 • Knipogen sturen
 • Berichten sturen en ontvangen
 • Cadeaus sturen en ontvangen
 • Zien wie jou leuk vinden
 • Zien wie je profiel heeft bezocht
 • Zien wie je een knipoog heeft gestuurd

Tools om je profiel anoniem te maken

Over een bepaalde functie moeten we iets meer informatie vertellen om het goed te begrijpen. De dating app vindt anonimiteit en veiligheid erg belangrijk en heeft daarom tools ontwikkeld om je profiel anoniem te maken.

Naast het feit dat je je kan inschrijven met een verzonnen profielnaam kun je bij het toevoegen van foto’s tools gebruiken om ze anoniem te maken. Zo kun je gedeeltes van een foto blurren en gezichtsmaskers gebruiken om bijvoorbeeld je gezicht onherkenbaar te maken. Verder kun je ook profielfoto’s toevoegen en die alleen zichtbaar maken voor leden als ze hierom vragen.

Door je profiel anoniem te maken voorkom je dat andere gebruikers je wellicht herkennen en dat je partner erachter komt. Voorkomen is namelijk beter dan genezen.

Is Victoria Milan echt?

Het is misschien te mooi om waar te zijn, een datingsite en dating app die speciaal voor vreemdgaan en andere spannende avonturen is bedoeld. Toch is Victoria Milan volledig echt, met echte leden en daar zijn ze trots op, zo zegt de dating app zelf.

Nepprofielen of chatoperators zijn bijna niet te vinden op de dating app. Dit wordt namelijk voorkomen met profielverificatie. Toch kan de dating app dat niet 100% controleren en mocht je een nepprofiel tegenkomen kun je deze direct rapporteren en/of blokkeren. Het datingplatform houdt niet van spelletjes en koestert openheid, directheid en eerlijkheid.

Handige tips voor Victoria Milan om anoniem te blijven

Je wilt natuurlijk niet dat je partner erachter gaat komen dat je gebruik maakt van een vreemdgaan dating app. Daarom hebben we een aantal handige tips voor je:

 • Gebruik een unieke profielnaam die niet naar je echte naam verwijst.
 • Meld je aan met een nieuw e-mailadres.
 • Gebruik een nieuw en moeilijk wachtwoord.
 • Gebruik foto’s van jezelf op de dating app die je nergens anders gebruikt.
 • Maak de foto’s op je profiel onherkenbaar door de Anonimity tools te gebruiken.
 • Schakel de meldingen van de app uit.
 • Plaats de app in een verborgen map, zodat je partner niet direct de app kan zien. Op IPhone kan je bijvoorbeeld de app van je beginscherm verwijderen.
 • Gebruik de dating app niet als je partner in de buurt is.

Is Victoria Milan gratis?

De Victoria Milan app is volledig gratis te proberen. Het downloaden ervan is gratis te doen in Google Play of in de App Store. Vervolgens maak je een gratis profiel aan en kun je de app gaan gebruiken. Je kunt zoeken naar leuke gebruikers, profielen bezoeken, likes sturen en nog veel meer.

Als gratis lid heb je echter wel beperkingen op de dating app die beschikbaar worden bij een premium lidmaatschap. Met een premium lidmaatschap kun je bijvoorbeeld berichten versturen, ontvangen en nog veel meer voordelen.

Wat zijn de kosten van Victoria Milan?

Om de Victoria Milan app volledig te kunnen gebruiken en geen last te hebben van beperkingen heb je een premium lidmaatschap nodig. Een premium lidmaatschap is een betaald abonnement die voor verschillende periodes valt af te sluiten.

Tot deze functies krijg je toegang met een premium lidmaatschap:

 • Onbeperkt chatten
 • Zien wie jou leuk vinden
 • Zien wie je profiel heeft bekeken
 • Toegang vragen tot privéfoto’s van iemand
 • Extra credits
 • Geschenken sturen met credits
 • Onbeperkt ‘vind-ik-leuks’
 • Zien wie je jou een knipoog heeft gestuurd

Dit zijn de kosten van Victoria Milan premium lidmaatschap:

 • 3 maanden voor €29,99 per maand (totaal €89,99)
 • 6 maanden voor €24,99 per maand (totaal €149,99)
 • 12 maanden voor €19,99 per maand (totaal €239,99)
Victoria Milan kosten

Gratis lidmaatschap versus premium lidmaatschap

Het is op de Victoria Milan app niet verplicht om een premium lidmaatschap af te sluiten. Echter krijg je er alleen maar veel voordelen mee. Het is aan te raden om in eerste instantie gratis gebruik ervan te maken en daarna te kijken naar het premium lidmaatschap.

Om je een handje te helpen bij het kiezen voor premium lidmaatschap vergelijken we het met gratis lidmaatschap:

FunctiesGratisPremium
Profiel aanmakenXX
Profiel verifiërenXX
Zoeken naar andere gebruikersXX
Profielen bekijkenXX
Knipogen sturenXX
Foto’s plaatsenXX
Tools voor anonimiteitXX
Zien wie je profiel heeft bezochtXX
Zien wie jou een bericht heeft gestuurdXX
Zien wie jou leuk vinden X
Toegang vragen tot privéfoto’s X
Extra credits X
Geschenken sturen X
Onbeperkt ‘vind-ik-leuks’ X
Zien wie jou een knipoog heeft gestuurd X
Chatten X

Download Victoria Milan

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

Veelgestelde vragen over Victoria Milan

Hoe veilig is Victoria Milan?

Victoria Milan is een volledige veilige datingsite en dating app. Het gegarandeerd privacy en discretie. Alle profielen op de dating app zijn geverifieerd, biedt het verschillende tools aan om je foto’s onherkenbaar te maken en maakt de website gebruik van een beveiligde verbinding.

Hoe kun je contact opnemen met Victoria Milan?

Ga in het menu van de app naar ‘Helpcentrum’, je komt vervolgens op een pagina met veelgestelde vragen. Grote kans dat je vraag hierbij staat, zo niet? Dan kun je contact opnemen met Victoria Milan op het volgende e-mailadres: support@victoriamilan.com. Je kunt helaas geen telefonisch contact opnemen met de dating app.

Wat is de minimumleeftijd van Victoria Milan?

De minimale leeftijd op Victoria Milan is 18 jaar. Minderjarigen zijn niet welkom op het platform en kunnen geen account aanmaken. De meeste leden zijn echter tussen de 30 en 60 jaar.

Is er een Victoria Milan bonuscode?

Er is helaas geen Victoria Milan bonuscode beschikbaar. Heel soms geeft de dating app korting op de premium lidmaatschappen, echter kunnen we niet zeggen wanneer dit is. Ook geeft het datingplatform soms een week lang gratis Premium lidmaatschap als je het account probeert te verwijderen, echter is deze actie ook onregelmatig beschikbaar.

Hoe kun je Victoria Milan opzeggen?

Ga hiervoor naar de instellingen van de app, scrol naar onderen tot je ‘Deactiveer uw profiel’ ziet staan. Je komt vervolgens op een pagina waar je je account tijdelijk kan deactiveren en volledig kan verwijderen. Scrol naar onderen en tik op ‘Delete account’. Geef een reden op voor de verwijdering en je profiel is direct verwijderd.

Wat zijn alternatieven voor Victoria Milan?

Goede alternatieven voor Victoria Milan zijn onder andere Second Love, Novamora, Ondeugend Daten en RegioSwingers. Deze alternatieven zijn ook bedoeld voor spannende avonturen of vreemdgaan en zijn op verschillende vlakken beter dan Victoria Milan.

Review Victoria Milan

Victoria Milan review

8

Wij van de Datingappwijzer.nl hebben Victoria Milan uitgebreid getest en zijn erg positief over de vreemdgaan dating app. We geven het een 8 van de 10, in vergelijking met andere dating apps. Victoria Milan is een erg populaire vreemdgaan app in Nederland en wordt door ruim 9,5 miljoen mensen gebruikt. Het heeft speciale tools ontwikkeld om anoniem te blijven en je hoeft niet bang te zijn dat je partner je betrapt. Bovendien is de kans erg groot dat je op de dating app een affaire of spannend avontuur gaat vinden.

De dating app heeft echter niet alleen maar voordelen, het heeft ook mindere kanten. Zo mis je een systeem dat je automatisch matcht met andere gebruikers en moet je handmatig op zoek naar gebruikers. Je krijgt ook veel e-mails van Victoria Milan over activiteit op je profiel, dit is ook wel een nadeel. Het is daarom handig om snel je e-mailvoorkeuren te wijzigen zodra je een account hebt aangemaakt.

Ben je op zoek naar een buitenechtelijke affaire of spannend avontuur? Dan is de Victoria Milan app een absolute aanrader. Het is niet lastig om hier een spannend avontuurtje te vinden en je kunt de app volledig gratis proberen.

Voordelen
 • De #1 website voor buitenechtelijke affaires en spannende avonturen
 • Wereldwijd meer dan 9,5 miljoen leden
 • Veel actieve leden
 • Tools beschikbaar om anoniem te blijven
 • Discreet en veilig
 • Gratis downloaden
Nadelen
 • Geen geavanceerde matching
 • Je krijgt veel mails van Victoria Milan
Pieter de Jong
Pieter de Jong is datingcoach die al jaren ervaring heeft op het gebied van dating en tekstenschrijver is. Hij heeft honderden dating apps getest en coacht mensen 1-op-1 op het gebied dating en relaties. Door deze expertise deelt hij graag zijn kennis met de lezers van de Datingappwijzer.nl, zodat iedere persoon de juiste dating app kan kiezen. Een leuk weetje over hem: hij heeft zijn huidige vriendin ook op een dating app ontmoet.

Meer in Review

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.