Beste dating apps

De top 10 beste vreemdgaan dating apps!

vreemdgaan dating apps

Op zoek naar een vreemdgaan app? In dit artikel ga je meer te weten komen over de 10 beste dating apps om vreemd te gaan. Als je een buitenechtelijke affaire of avontuur zoekt, zul je op reguliere dating apps weinig aansluiting vinden. Vreemdgaan apps bieden verschillende voordelen ten opzichte van normale dating apps, zo is bijvoorbeeld de kans aanzienlijk groter dat je een spannend avontuur gaat vinden.

Er bestaan verschillende redenen waarom je kunt vreemdgaan. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je niet meer gelukkig bent met je seksleven of vindt dat je huidige partner op dat vlak saai is geworden. Gelukkig kun je een vreemdgaan app gebruiken om weer meer uitdaging en liefde te ervaren in je leven.

De 10 beste vreemdgaan apps

1. Victoria Milan – de nummer 1 vreemdgaan app

Victoria Milan

Ben je op zoek naar een vreemdgaan app? Dan moet je bij Victoria Milan zijn. Victoria Milan noemt zich dé nummer 1 voor buitenechtelijke affaires en spannende avonturen. De dating app telt ruim 9,5 miljoen gebruikers die op zoek zijn naar spannende avonturen.

Het is niet moeilijk om vreemd te gaan via de dating app. Victoria Milan werkt op een eenvoudige manier waardoor je al snel leuke gebruikers te zien krijgt. Je gaat heel handig zelf op zoek naar leuke gebruikers door een uitgebreid zoekfilter te gebruiken. Vervolgens kun je profielen bekijken, flirten, cadeaus en berichten sturen.

Je hoeft op Victoria Milan niet bang te zijn dat je betrapt gaat worden door je partner. De app is volledig veilig en heeft speciale tools ontwikkeld zodat je anoniem blijft. Zo kun je je inschrijven met een verzonnen profielnaam en kun je de profielfoto’s onherkenbaar maken. Het aanmelden en gebruik van de app is gratis.

Voordelen

 • De nummer 1 vreemdgaan app
 • Populair in Nederland
 • Tools om anoniem te blijven
 • Volledig veilig en betrouwbaar

Nadelen

 • Geen geavanceerde matching
Gratis aanmelden op Victoria Milan!

2. Novamora – snel en gemakkelijk vreemdgaan

Novamora app

Misschien dat je wel eens van Novamora hebt gehoord. Novamora is namelijk een razend populaire app in Nederland die voor allemaal spannende avonturen bedoeld is, waaronder vreemdgaan. Dagelijks melden duizenden nieuwe gebruikers zich aan waardoor je veel keuze hebt uit het aantal leden.

Novamora werkt op een hele simpele manier, je gaat namelijk zelf op zoek naar leuke leden. Dit doe je door gebruik te maken van een zoekfilter of een vlug beoordelingssysteem. Je kunt uitgebreide profielen bekijken, privéfoto’s bekijken, berichten sturen en nog veel meer. Op deze manier zul je ongetwijfeld al snel een spannende date vinden.

Het handige van Novamora is dat je de app niet hoeft te downloaden, zo kan je partner de app ook niet op je telefoon zien staan. Je maakt er simpelweg gebruik van in de browser, wat wel zo veilig is. Het aanmelden en gebruik is overigens volledig gratis.

Voordelen

 • Razend populaire app
 • Veilig en anoniem
 • Echte profielen
 • Snel succesvol

Nadelen

 • Heeft niet de modernste functies
Gratis aanmelden op Novamora!

3. Second Love – een erg populaire vreemdgaan site

second love

Second Love is als sinds 2008 een populaire vreemdgaan datingsite en app in Nederland. Je kent het misschien wel van de reclame op bushokjes of op het internet. Er hebben maar liefst 900.000 mensen gebruik van gemaakt.

Op Second Love kun je gemakkelijk mensen vinden die ook op zoek zijn naar een spannende affaire of avontuurtje, buiten de relatie om. Het maakt geen gebruik van lastige functies of moeilijke matchingssystemen, je gaat hier eveneens zelf op zoek naar leuke gebruikers. Dit doe je door te zoeken en zoekfilters te gebruiken. Vervolgens kun je het volledige profiel van iemand bekijken en heb je verschillende opties om met die persoon in contact te komen.

Op Second Love zijn geen pottenkijkers welkom. Alle profielen worden bij aanmelding handmatig gecontroleerd op echtheid zodoende zijn er alleen maar serieuze profielen te vinden. Zo kun je hier daten met een gerust hart.

Voordelen

 • Bekende app voor vreemdgaan
 • Snel leuke gebruikers gevonden
 • Geen pottenkijkers

Nadelen

 • De app is in de browser beschikbaar
Gratis aanmelden op Second Love!

4. Ondeugend Daten – voor alle spannende intenties

ondeugend daten

De dating app Ondeugend Daten is niet specifiek bedoeld om vreemd te gaan, maar is voor alle spannende intenties bedoeld. Daardoor kun je deze app alsnog goed gebruiken om een buitenechtelijk affaire te zoeken. Want het maakt niet uit wat je intentie is, je vindt hier namelijk altijd wel wat je zoekt.

Vreemdgaan is niet lastig op Ondeugend Daten, het heeft namelijk een aantal handige functies beschikbaar. Zo kun je een geavanceerde zoekfilter gebruiken en een FotoZapper. De functie FotoZapper kun je vergelijken met Tinder, je beoordeelt één voor één profielen. Je zult al snel matches hebben en je kunt direct berichten sturen.

Je kunt op Ondeugend Daten anoniem blijven zolang jij dat wil. Je kunt je inschrijven met een verzonnen profielnaam en het is niet verplicht om een foto toe te voegen aan je profiel. Verder wordt er streng gecontroleerd op de echtheid van profielen.

Voordelen

 • Voor alle spannende intenties
 • Snel succesvol
 • Anoniem te gebruiken

Nadelen

 • Niet de nieuwste functies
Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

5. Secretflirt – op een spannende manier flirten

secretflirt

Wil je in het geheim flirten met andere mannen of vrouwen? Dan moet je bij Secretflirt zijn. Op de Secretflirt app leg je in het geheim contacten met andere mensen die op zoek zijn naar spannende dates, geheime liefde of een korte affaire. Secretflirt is opgericht voor mannen en vrouwen die meer spanning, avontuur en passie in het leven zoeken, waarbij het niet uitmaakt of je een relatie hebt.

De dating app heeft een heel eenvoudig design, waardoor het niet lastig is om leuke gebruikers te zoeken. Je gebruikt een uitgebreid zoekfilter om leuke profielen te bekijken en je kunt direct stiekem flirten met gebruikers.

Secretflirt is een populaire app om in het geheim te flirten, er melden ongeveer 200 nieuwe gebruikers per week zich aan. Als je op de website komt, kun je direct al profielen bekijken en kun je je gratis aanmelden.

Voordelen

 • In het geheim flirten
 • Volledig discreet en veilig
 • Handmatige controle op profielen

Nadelen

 • Verouderd design

6. Ashley Madison – wereldwijd een populaire vreemdgaan app

ashley madison

Wereldwijd is Ashley Madison een populaire dating app om vreemd te gaan. Het telt miljoenen mensen die van de app gebruik maken om vreemd te gaan en om andere discrete relaties te vinden. De slogan van Ashley Madison luidt dan ook: “life is short. Have an affair”.

Je kunt op de Ashley Madison gebruikers vinden die in je buurt zijn, daarnaast kun je ook profielen swipen. Door gebruik te maken van een uitgebreide zoekfilter kun je snel afstemmen waar je naar op zoek bent.

De app van Ashley Madison is zo ontwikkeld dat je niet door je partner betrapt kan worden. Zo is bijvoorbeeld het icoon van de app anoniem gemaakt, zodat je partner de app niet direct op je telefoon ziet staan.

Voordelen

 • Wereldwijd populair
 • Snel en gemakkelijk vreemdgaan
 • Een anoniem app icoon

Nadelen

 • Credits nodig
Gratis aanmelden op Ashley Madison!

7. Mysecretdate – hier wordt je droom werkelijkheid

Mysecretdate

Of je nou op zoek bent naar een spannende date of een affaire buiten je relatie om, het maakt niet uit op Mysecretdate. Deze dating app zegt dat hier je ultieme droom werkelijkheid wordt.

Je kunt snel en eenvoudig vreemdgaan op Mysecretdate. Je maakt een gratis profiel aan, die volledig anoniem is en niet in zoekmachines wordt weergegeven. Vervolgens ga je op zoek naar een geheime date door een zoekfilter te gebruiken en profielen te bezoeken. Tenslotte stuur je berichten en spreek je een geheime date af.

Het is niet verplicht om een account aan te maken op Mysecretdate, je kunt namelijk direct al profielen bekijken. Zo kun je gerust kijken of het iets voor je is.

Voordelen

 • Je droom wordt werkelijkheid
 • Geen account nodig
 • Gemakkelijk chatten

Nadelen

 • App beschikbaar in de browser
 • Je hebt credits nodig
Gratis aanmelden op Mysecretdate!

8. Lexa – een erg populaire app in Nederland

Lexa app

Na Tinder is Lexa één van de populairste dating apps in Nederland. Cijfers bevestigen dit wel, per maand worden er ruim 4,8 miljoen berichten op de app gestuurd. Lexa is niet specifiek bedoeld om vreemd te gaan, maar doordat het erg populair is, kun je de app goed gebruiken om vreemd te gaan.

Wat Lexa een erg goede dating app maakt, zijn de handige functies en de grote kans om hier succesvol te worden. Zo kun je gebruik maken van functies zoals een zoekfilter en een vlug beoordelingssysteem. Door dit beoordelingssysteem kun je snel profielen beoordelen door naar rechts of links te swipen. Wanneer beide gebruikers elkaar leuk vinden, ontstaat er een match.

Verder kun je Lexa op een veilige manier gebruiken, er zijn speciale functies en instellingen beschikbaar waarmee je anoniem van de dating app gebruik kunt maken. Binnen enkele minuten heb je al een account aangemaakt op Lexa en kun je er direct gratis gebruik van maken.

Voordelen

 • Veel opties en mogelijkheden
 • Veilig gebruiken

Nadelen

 • Niet specifiek voor vreemdgaan bedoeld
Gratis aanmelden op Lexa!

9. Gleeden – meer dan 10 miljoen gebruikers

gleeden

Gleeden is een wereldwijd een populaire vreemdgaan datingsite en app, het telt inmiddels al meer dan 10 miljoen leden. Het is ontworpen door vrouwen en geeft vrouwen de kracht om in alle discretie buitenechtelijke partners te ontmoeten. De dating app is daarom voor vrouwen volledig gratis gemaakt.

Op Gleeden kun je leden bij je in de buurt zoeken, profielen bekijken en chatten. Het werkt bovendien met privéfoto’s, deze foto’s maak je alleen toegankelijk aan een beperkt aantal gebruikers die jij kan kiezen.

Verder heeft de dating app een veilig ruimte om je geheimen te bewaren, heeft het innovatieve functies om je anonimiteit te waarborgen en vindt er altijd een strenge controle op profielen plaats.

Voordelen

 • Wereldwijd een populaire vreemdgaan app
 • Het is gratis voor vrouwen

Nadelen

 • Weinig gebruikers in Nederland
 • Heeft geen unieke functies
 • Behoorlijk duur voor mannen

10. Tinder – de marktleider van alle dating apps

Tinder

Waarschijnlijk heb je wel eens van de populaire dating app Tinder gehoord. Wereldwijd is Tinder dé populairste dating app en in Nederland heeft het maar liefst 1,2 miljoen gebruikers. In totaal heeft het al voor meer dan 30 miljard matches gezorgd. De dating app Tinder is voor alle intenties bedoeld, zo kun je het dus ook gebruiken voor vreemdgaan.

Tinder is snel populair geworden door de eenvoudige werking. Je beoordeeld andere profielen één voor één waarna je aangeeft of je die persoon leuk vindt of wilt overslaan. Wanneer beide gebruikers elkaar leuk hebben gevonden, ontstaat er een match en kun je met elkaar in contact komen.

Aan Tinder zitten echter wel enkele nadelen. Doordat de dating app erg populair is kun je er veel bekenden op tegenkomen, zo is de kans aanzienlijk groter dat je partner erachter komt dat je een dating app gebruikt.

Voordelen

 • Handige werking
 • Gebruiksvriendelijk

Nadelen

 • Niet specifiek een vreemdgaan app
 • Veel nepprofielen
 • Je komt bekenden tegen

Waarom kiezen voor een vreemdgaan app?

Vreemdgaan apps bieden verschillende voordelen ten opzichte van reguliere dating apps. Dit zijn redenen en voordelen waarom je moet kiezen voor een vreemdgaan app:

 • Je hebt meer kans dat je een buitenechtelijke affaire of avontuur gaat vinden, dit komt doordat je sneller een match vindt.
 • Je gaat weer meer spanning en plezier ervaren door te flirten.
 • Je hebt geen last van singles die op zoek zijn naar een relatie.
 • Je gaat niet herkend worden door bekenden in je omgeving.
 • Er zijn speciale tools beschikbaar om anoniem te blijven.
 • De vreemdgaan apps zijn veilig en betrouwbaarder.
 • De apps zijn gemakkelijk te downloaden of zijn beschikbaar in de browser.

Waar let je op bij het kiezen van een vreemdgaan app?

Bij het kiezen van een vreemdgaan app is het belangrijk om op een aantal dingen te letten:

 • Waar de app specifiek voor bedoeld is, voor vreemdgaan of ook andere spannende avonturen.
 • Hoe populair de vreemdgaan app in Nederland is.
 • Op wat voor manier de vreemdgaan app werkt.
 • Hoe veilig en anoniem je de vreemdgaan app kan gebruiken.

13 korte tips om niet betrapt te worden door je partner

Je wilt natuurlijk niet door je partner betrapt worden dat je vreemdgaat of dat je van een vreemdgaan app gebruik maakt, daarom hebben we hier 13 korte tips voor je:

 1. Kies een goede vreemdgaan app waar je anoniem gebruik van kunt maken.
 2. Zet de notificaties van de vreemdgaan app uit, zo weet je zeker dat je partner de notificaties niet op je scherm ziet staan.
 3. Zet de app in een verborgen map op je telefoon, dit voorkomt dat je partner zomaar de app op je telefoon kan zien staan.
 4. Maak je profiel op de dating app aantrekkelijk, maar hou het wel anoniem. Schrijf je bijvoorbeeld in met een verzonnen profielnaam, gebruik foto’s die je nergens anders gebruikt en zorg dat je niet te herkenbaar bent op de foto’s.
 5. Laat je telefoon niet zomaar aan je partner zien of rondslingeren zodat je partner in je telefoon kan kijken. Verander desnoods de code van je telefoon.
 6. Heb je met een leuk iemand contact? Blijf contact houden via de dating app en wissel niet snel telefoonnummers of andere contactgegevens aan elkaar uit.
 7. Gebruik je telefoon niet meer dan normaal, het gaat anders opvallen dat je de hele tijd aan het chatten bent met iemand.
 8. Verwijder chats en foto’s van andere personen zo snel mogelijk.
 9. Heb altijd een excuus paraat wanneer je partner denkt dat je vreemdgaat.
 10. Spreek met iemand af die niet uit je omgeving komt.
 11. Maak duidelijke afspraken met je minnaar of minnares, zodat je bijvoorbeeld niet op ongelegen tijdstippen gebeld kan worden.
 12. Heb je een date? Betaal dan altijd contant, zo kan je partner het niet bij de bankafschriften zien.
 13. Spreek niet vaker af dan nodig. Anders gaat je partner denken waarom je zo vaak weg bent zonder reden. Spreek hooguit 4 keer per maand af met je minnaar of minnares.

Veelgestelde vragen

Er kunnen veel vragen ontstaan rondom vreemdgaan of vreemdgaan dating apps, dit komt doordat er soms nog veel taboe rondom vreemdgaan is. Om antwoord te geven op alle vragen doen we het kort en bondig in het onderstaande overzicht.

Wat is de beste vreemdgaan app?

De beste vreemdgaan app is Victoria Milan. Deze dating app is razend populair om buitenechtelijke affaires of spannende avonturen te vinden. Het wordt door ruim 9,5 miljoen mensen gebruikt en noemt zichzelf dé nummer 1 voor buitenechtelijke affaires. Je vindt gemakkelijk een affaire of spannend avontuur op Victoria Milan en het heeft speciale tools beschikbaar om anoniem te blijven.

Wanneer ben je welkom op een vreemdgaan app?

Op de meeste vreemdgaan dating apps moet je minimaal 18 jaar zijn (sommige 25 jaar) om lid te worden. Het is op een vreemdgaan app niet verplicht om getrouwd te zijn, als je een relatie of single bent, ben je ook zeker welkom.

Hoe populair is een vreemdgaan app?

Vreemdgaan apps zijn in Nederland erg geliefd, het wordt door duizenden gebruikers gebruikt. Bijvoorbeeld van Second Love hebben al meer dan 900.000 mensen gebruik gemaakt. Wanneer je van een vreemdgaan app gebruik maakt, kun je ervan uitgaan dat je de keuze hebt uit duizenden leden.
In Nederland zijn Second Love en Novamora de populairste datingsites voor vreemdgaan.

Kiezen voor een vreemdgaan site of app?

Of je voor een vreemdgaan site of app moet kiezen is afhankelijk van jouw voorkeuren. Beide platformen hebben zo zijn voordelen. Vreemdgaan apps werken voornamelijk eenvoudig en je hebt met een paar swipes op het scherm al een leuk iemand gevonden. Daarentegen ervaar je mindere gebruikservaring op vreemdgaan sites, maar heb je wel meer minder kans dat je partner het door heeft.

Gaan er veel mensen vreemd?

Hier is een beetje onduidelijkheid over, veel mensen durven het namelijk niet toe te geven. Bovendien is voor iedere persoon en relatie verschillend wat vreemdgaan inhoudt. Er worden ontzettend veel verschillende cijfers genoemd op het internet. Als er gegokt moet worden, gaat 15 tot 35 procent van alle mensen in een relatie wel eens vreemd, waarbij 25% gemiddeld genomen is.

Nick Evertse
Nick Evertse is de datingexpert die weet welke dating app jij moet kiezen om succesvol te worden. Hij heeft honderden dating apps getest en weet precies waar je de meeste kans maakt op daten of relaties. Verder is Nick Evertse datingcoach en begeleidt hij cliënten bij het daten. Hij is dol op schrijven, bordspellen en daten.

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.