Review

WeetWieJeDate app review: deze dingen moet je weten van de app!

Weetwiejedate

Wil je weten wie je date? Dan moet je bij de datingsite en ook app WeetWieJeDate zijn. Het is een erg leuke website waarop je gemakkelijk leuke mensen ontmoet. Bij WeetWieJeDate weet je zeker wie je date, doordat het een veilige dateomgeving is waarbij ongewenste profielen niet welkom zijn.

In dit artikel ga je meer lezen over WeetWieJeDate. Zo ga je te weten komen wat de website inhoudt, hoe het werkt, de eventuele kosten en nog veel meer.

Let wel even op, dit artikel gaat over de WeetWieJeDate app. Dit is geen app die te downloaden is voor op je telefoon, maar is een aangepaste versie van de website die speciaal ontwikkeld is voor smartphones. Zo kun je altijd en overal daten op WeetWieJeDate.

Waarom voor WeetWieJeDate kiezen?

 • Je weet wie je date
 • Voor online contact, dates of relatie
 • Goede man-vrouw verhouding
 • Contactgarantie
 • Handmatige controle op profielen
 • Veilig en anoniem daten
Gratis aanmelden op WeetWieJeDate!

Wat is WeetWieJeDate in het kort?

WeetWiejeDate is een eenvoudige website en online app om singles te ontmoeten bij jou in de buurt. Je kunt de dating app gebruiken voor verschillende doeleinden: online contacten, dates of een vaste relatie.

Op WeetWiejeDate weet jij wie je gaat daten, de dating app werkt namelijk met duidelijke profielen. Op iemands profiel kun je veel informatie over diegene lezen en foto’s vinden. Zo zie je precies wat iemand leuk vindt, hoe iemand eruit ziet en weet jij wie je gaat daten. Bovendien vindt er een handmatige controle op profielen plaats, zodat er alleen echte profielen op het platform te vinden zijn.

WeetWieJeDate werking

Hoe werkt WeetWieJeDate?

De dating app WeetWiejeDate heeft nog een echte traditionele werking waarbij je zelf op zoek gaat naar leuke gebruikers. Bij het invullen van je profiel vul je een zoekprofiel in, hierin geef je aan wat voor iemand je zoekt. Vervolgens zoekt de dating app gebruikers die goed bij je passen en matcht je daarmee. Er zijn alleen nog veel meer mogelijkheden om leuke gebruikers te vinden, zo kun je aanbevolen profielen bekijken, nieuwe leden vinden en gebruikers zien die net online zijn geweest. Ook is er een matchspel te spelen dat op een soort Tinder lijkt.

Zie je een leuk profiel voorbijkomen? Dan heb je verschillende opties. Zo kun je het volledige profiel bekijken, het profiel leuk vinden of aan je favorieten toevoegen en een berichtje sturen. Dit laatste kun je het beste doen, zo kom je direct in contact met iemand. Wie weet heb je een leuk gesprek en spreek je binnenkort wel af om elkaar beter te leren kennen.

WeetWieJeDate account & profiel aanmaken

Om van WeetWieJeDate gebruik te maken en leuke singles te ontmoeten, moet je wel eerst een account en profiel aan te maken. Gelukkig is dit gemakkelijk te doen en heb je binnen een paar minuten je proefiel ingericht.

Als je op de website van de datingdienst komt, wordt de aandacht direct getrokken naar het formulier om je in te schrijven. Je vult in dit formulier een aantal algemene gegevens van jezelf in, zoals een nickname, geslacht, geboortedatum, e-mailadres en nog een paar gegevens. Zodra je deze gegevens hebt ingevuld, heb je een account op de datingwebsite en kan je er direct gebruik van maken.

Het is echter slim om eerst je profiel verder in te vullen. Andere gebruikers willen natuurlijk weten hoe je bent, wat je leuk vindt en hoe je eruitziet. Je doet er dus goed aan om direct na het aanmelden naar je profiel te gaan en de gegevens over jezelf in te vullen.

WeetWieJeDate profiel invullen

Je profiel invullen bestaat uit een viertal stappen namelijk: profiel, persoonlijkheid, matchprofiel en foto’s.

De eerste stap is het profiel invullen. Je vult voornamelijk algemene informatie over jezelf in, zoals uiterlijk en levensstijl.

Bij de tweede stap draait het vooral om je persoonlijkheid. Hier omschrijf je in elkaar zit, wat je zoekt in een relatie, je karaktereigenschappen en nog meer. Probeer bij deze stap zo goed mogelijk te omschrijven wie jij bent, andere gebruikers zijn hierin geïnteresseerd.

Bij stap 3 gaat het voornamelijk om wie je zoekt. Vul de informatie die je hier opgeeft eveneens nauwkeurig in. De datingdienst zoekt op basis van deze informatie geschikte personen voor jou.

Tenslotte voeg je bij stap 4 een aantal foto’s van jezelf toe aan je profiel. Probeer scherpe foto’s te gebruiken waar je duidelijk opstaat. Je kunt er voor kiezen of je foto’s privé wilt plaatsen of voor iedereen zichtbaar wilt maken.

weetwiejedate profiel

Functies van de app

De WeetWiejeDate is een eenvoudige app die goede functies aanbiedt. Veel functies helpen je bij het weten wie je aan het daten bent. Ook helpen alle functies je bij het vinden en in contact komen met leuke mensen. Omdat er zoveel functies beschikbaar zijn, is hieronder even een overzichtelijke lijst met alle mogelijkheden opgenomen.

Van deze functies kun je gebruik maken:

 • Profiel invullen, bekijken en wijzigen
 • Matchprofiel instellen
 • Profielen bekijken
 • Het matchingspel Speed Date spelen
 • Je matches bekijken
 • Aanbevolen leden bekijken
 • Recent online leden bekijken
 • Nieuwe leden bekijken
 • Zoeken op nickname
 • Profielen aan je favorieten toevoegen
 • Gebruikers liken
 • Berichten versturen en ontvangen
 • Jouw profielbezoekers bekijken
 • Zien welke gebruikers in jou geïnteresseerd zijn

Is WeetWieJeDate gratis?

Je kunt de dating app WeetWieJeDate volledig gratis gebruiken. Je kunt een profiel aanmaken, andere profielen bekijken, matchen met profielen en een bericht sturen. Zo kun je alvast op zoek gaan naar een leuk iemand.

Je kunt echter niet van alle opties die de dating app aanbiedt gratis gebruik maken. De gratis opties die je tot je beschikking hebt, zijn puur om te kijken of de app wat voor je is. Want waarom zou je ergens geld aan uit geven als je niet weet of het goed is? Wil je bijvoorbeeld berichten versturen naar andere gebruikers, heb je een Premium Membership nodig.

WeetWieJeDate kosten: dit ben je kwijt voor een betaald abonnement

Een betaald abonnement heet op de dating app ook wel een Premium Membership. Je krijgt met een abonnement meer mogelijkheden op het platform. Het is afhankelijk van het type abonnement welke mogelijkheden je krijgt.

Deze functies krijg je met een Premium Membership:

 • Berichten versturen en ontvangen
 • Alle foto’s van iemand bekijken
 • Anoniem profielen bekijken
 • Zien wie geïnteresseerd in jou is
 • Leesbevestigingen op verstuurde berichten

Niet al deze functies zijn met alle abonnementen beschikbaar, daarom hier een overzicht van alle functies en kosten van ieder abonnement:

 Premium LitePremium PlatinumPremium Platinum Plus
Berichten sturen en ontvangenJaJaJa
Alle foto’s bekijkenJaJaJa
Anoniem profielen bekijkenNeeJaJa
Zien wie geïnteresseerd in jou isNeeJaJa
LeesbevestigingenNeeJaJa
Abonnementsduur1 maand3 maanden6 maanden
Prijs per maand€29,95€19,95€14,95
weetwiejedate kosten

Download de WeetWieJeDate app

WeetWieJeDate is geen dating app die te downloaden is in Google Play of in de App Store. Er is een aparte versie van de website gemaakt, speciaal voor smartphones. Zo hoef je geen moeilijke app te downloaden en kan je het altijd en waar dan ook op je mobiel gebruiken.

Gratis aanmelden op WeetWieJeDate!

WeetWieJeDate review & ervaring

WeetWieJeDate review

6.8

Wij van de Datingappwijzer.nl hebben WeetWieJeDate uitgebreid getest en zijn wel tevreden over de datingsite en app. We geven het 6,8 van de 10 in vergelijking met andere dating apps. Het is een eenvoudig platform dat helpt bij het vinden van een relatie, date of online contacten. Het is helemaal een aanrader als je wil weten wie je gaat daten. De datingsite maakt gebruik van overzichtelijke profielen die veel informatie bevatten, zo kom je snel te weten wat iemands karakter is en weet je welke persoon je gaat daten.

Je komt op WeetWieJeDate niet voor verrassingen te staan. Het is een veilig platform dat zich inspant om je online dateavontuur zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo worden profielen handmatig gecontroleerd op echtheid en maakt de app gebruik van een beveiligde verbinding.

Natuurlijk heeft de dating app ook zo zijn nadelen. Zo beschikt het niet over de nieuwste opties en functies, waar bijvoorbeeld op Tinder wel sprake van is. Ook is de dating app niet te downloaden in Google Play of in de App Store en moet je het doen met een onlineversie van de website.

Voordelen
 • Je weet wie je date
 • Voor online contact, dates of relatie
 • Goede man-vrouw verhouding
 • Handmatige controle op profielen
 • Veilig en anoniem daten
Nadelen
 • Beschikt niet over de nieuwste functies
 • De dating app valt niet te downloaden
Pieter de Jong
Pieter de Jong is datingcoach die al jaren ervaring heeft op het gebied van dating en tekstenschrijver is. Hij heeft honderden dating apps getest en coacht mensen 1-op-1 op het gebied dating en relaties. Door deze expertise deelt hij graag zijn kennis met de lezers van de Datingappwijzer.nl, zodat iedere persoon de juiste dating app kan kiezen. Een leuk weetje over hem: hij heeft zijn huidige vriendin ook op een dating app ontmoet.

Meer in Review

Ook interessant

Niet mogelijk om te reageren.